-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SenorGrande
senior tag
Pont látatlanba ne mondj ilyet.
Szerintem nem jó analógia. Nem vagyok kapzsi ember, volt, hogy 1000 Ft többet kaptam, mint járt volna. Visszaadtam. Úgy érzem annyi fizetést kapok, amennyit a munkám megér. Bár ez relatív, mert ha a kollégáimat is megnézem, akkor kevesebbet.
Ellenben egy terméket ilyen szinten túlárazni, kapzsiság. Ok, értem, piacgazdaság, kapitalizmus, stb.Nem borzolom tovább a kedélyeket, megyek egy kicsit ETS 2-zni, kontrollerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Star Trek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged