-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milo629
aktív tag
válasz
Shodan #19094 üzenetére
Live for Speed, Assetto Corsa, RaceRoom hármassal jól működik, csak (szerintem/nekem) erős egy kicsit, mivel G25-tel vagy más hasonlóval még nem játszottam, így még nincs mihez viszonyítani. Test Drive Unlimited 1, 2, vagy rFactor 1. 2-vel viszont valami rettenet, a két TDU-nál nem sikerült vállalhatóan beállítani a kormányt, rFactor-okban meg azt hittem hogy valami kanyarodás rásegítés vagy egyéb segítség be lenne kapcsolva mert ha valamerre kanyarodtam, akkor elkezdte tekerni koppanásig magát a kormány, utána ellenőriztem a profil és játékbeállításokat is és rendesen 900°-ra volt állítva, neten is néztem beállításokat és videókat, de nem sikerült javítani, de ha pl. nem ér le a két első kerék akkor rendesen elengedi a FFB a kormányt, ebből gondolom, hogy működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- Kuponkunyeráló
- Projektor topic
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Sony Alfa 7 MII. + Objektívek, Kamera állvány stb.
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest