Hirdetés
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbitalion
tag
Szerintem egy fórum arra való, hogy egy témába gyűjtse azokat az embereket, akik a témával foglakoznak. Akik előrébb haladtak benne, könnyen és gyorsan (és magyarul) tudnak segíteni. A szakértelem itt másodlagos, ez itt a tapasztalatokon múlik a legtöbbször (ettől még lehet valaki szakértő is).
Valószínű nem fogjuk meghekkelni az Androidot, de ha valaki már találkozott a problémával és megoldotta (egy-két hetes google-zéssel, ahogy én is fogom, ha itt nem kapok választ), akkor egy mondatban segíthet. Valószínű, most már én is tudnék pár dologra válaszolni, ha valaki belekérdezne, ettől még nem lennék szakértő, csak tudnám a megoldást. Ez a fórum...Tényleg nem te voltál, de ez nem lényeges, igazatok volt akkor, talán

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi