Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kickass #7655 üzenetére
Igen a TCS működése teljesen megváltozott. Most már inkább ilyen kármentő szerepe van, engedi megcsúszni a kocsit, de aztán szépen megfogja. De sajnos a másodperceket és a pozíciókat így szépen el lehet veszteni.
Én eddig csak a Gr.4-es Subarut próbáltam új irányítással, azt én jobban tudom kezelni azóta, a TCS-t is levettem nullára Lago Maggiorén és max egyszer csúsztattam meg az első kanyarkombináció végén, de aztán egy komplett versenyt lefutottam ilyen jellegű hiba nélkül.
Ha nagyon nem megy, kapcsold be az ASM-et, olyasmi lesz vele a kezelés mint frissítés előtt, de ez sajnos egy nyújtott fullgázas kanyarban hátrányt tud csinálni mert ott is elkezdi elvenni a gázt. Gr.3-at én is csak így tudom már vezetni, pedig az egyik legstabilabb kocsival, a Beetle-lel próbálkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest