Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
filóztam rajta korábban, csak 1 gondom van vele: nincs benne ducati monster
...a gyorsasági motorok meg valahogy soha nem vonzottak annyira... egyébként a "bevásárlólistámra" feltettem jópár ps2-es címet: a gt4 kitart még mindig, de a resident evil code veronica-t is nyomom (ezt akkor szeretem, ha több időm van, mert órákra leragadok elé.. gt4-ben, mert 10perc alatt is le lehet küldeni egy futamot, ha nincs több időm), nhl2006-ot is beszereztem (könnyed kikapcsolódásra nagyon jó) és úton van a god of war2 is... nincs most hiány játékból és lényegében 6000ft-ból kijött ez a 4 játék...
(rákaptam a teszvesz-re)
-
mephi666
nagyúr
válasz
nokia párti #2296 üzenetére
az az utolsó?
szerintem csak megnéztem... brutális... próbálgattam egyébként a kocsikat (b-spec módban deutsche touring car meisterschaft-ban jól jön a pénz és a kapott kocsi is 700k fölött ér) és vettem egy slr mercit is... durva az a gép nagyon: megy, mint a vadbarom, felszedi a betont, de cserébe nehéz is és nem egy álom irányítani... (főleg a nürburgringen, ami itt-ott elég keskeny és tele van emelkedővel/lejtővel)
küldetésekből az első 9-et megcsináltam, a 10. már kicsit nehezebb... azzal küzdök most... 1-2 szélárnyékosat is összehoztam, azok sem voltak rosszak...
-
mephi666
nagyúr
válasz
sz_abika #2288 üzenetére
off: én gow2+emu kombóval próbálkoztam nemrég, de valamit szerintem elszúrtam az emulátor konfigolása közben, mert "bezöldült" a játék
...aztán most inkább megrendeltem használtan a játékot 1200huf-ért... idegkímélőbb, mint emulátorral sz@rakodni... (egyébként maga a sebesség normálisnak tűnt athlon 2 250@3ghz-en
)
on: 60% fölött járok már a gt4-ben... kezdek ráérezni már az ízére egyre jobban... a driving mission-ök viszont gyilkolnak most
a b-spec meg küzd a hosszabb futamokkal... valahogy nem érzem még rá elég késznek magam, hogy 25kört, (vagy többet) leküldjek még a nürburgringen
egyre jobban megy már az a pálya... tegnap mondjuk az audi tt touring car-ral köröztem rajta... már szerintem 30%-át érzem a kanyaroknak, de a maradékon még kegyetlenül el tudok szállni, ha nem vigyázok...
-
-
sz_abika
addikt
Nincs most keretem erre
Asztali gép 4mag @ 2.9en mondjuk játszhatóan fut már, így ha nagyon akarnám ott menne.AMúgy meg:
Szia Szabolcs!Ezúton szeretném visszaigazolni jelentkezésedet a RED BULL X2010 CHALLENGE budapesti selejtezőre, nevedet és adataidat regisztráltuk!
Én ott leszek
-
-
jookomak
őstag
válasz
Overlocker #2282 üzenetére
Eleinte gyűlöltem ezt a pályát. Aztán elkezdtem tisztelni. Ahogy teltek múltak a versenyek, most már meg is szerettem.
A "Zöld Pokol". Iszonyat jól meg van csinálva. -
sz_abika
addikt
válasz
Overlocker #2287 üzenetére
afaik, Suzukára lett meghirdetve, és a két legjobb kör számít
Nem tudom mi a legjobb időm, de 1:05 alatti kör kellett a goldhoz, így gyanítom az ^_^
Más:
Emulátor + GT4el próbálkozott valaki innen?
Megy fut meg minden, csak lassú..mondjuk játszható szinten van /nem ugy mint notin/.
Kéne egy két tipp hogy gyorsíthatnám még meg -
-
sz_abika
addikt
válasz
Overlocker #2285 üzenetére
Aréna Plázába jelenkeztem Pesten.
Ha már full arany lett az X1, nehogymár ne menjek el ^^ -
-
heihachi
addikt
válasz
A valóságnál gyorsabb voltál nagyon bő fél perccel
-
sz_abika
addikt
válasz
Sebastian Vettel első nekifutásra 1:11.540-es rekordot futott, meg tudod dönteni?!
Hát ez elég kevés Seb
Én ott leszek, már írtam is nekik
-
válasz
sz_abika #2281 üzenetére
RED BULL X2010 CHALLENGE ORSZÁGOS DÖNTŐ ÉS BUDAPESTI SELEJTEZŐ
Baco83: Én még mindig 20-as vagyok, a héten nem volt időm még játszani.. majd most hétvégén..
Jah ezt még nem is postoltam:
Nordschleife Nurnburgring + Pagani Zonda R (stock): 6:03:434 (youtube)
-
sz_abika
addikt
válasz
Overlocker #2278 üzenetére
Melos proxy nem engedi a facebookot..mi az event?
-
v!ct0y
veterán
válasz
Nincs fészbukom
¤Demes¤: De ha megcsinálod legalább ezüstre mindhárom vettel chalanget.
-
Baco83
tag
válasz
Én is ott leszek bár még csak lvl 28as vagyok de egy hosszútávú verseny és szerintem megvan a 30as szint akkor pedig kezdődhet a gyakorlás remélem addigra megjön a kormányom is.
Kik jönnek még ph-ról?
-
jookomak
őstag
Nem is lenne baj az a mentés. Ma letoltam az első endurance versenyt, és hááát közben jópárszor meg kellett mozgatni a csuklóm és az ujjaim, holott ez csak egy ~2 órás verseny volt. El se tudom képzelni mit össze fogok szenvedni egy 4,9,24 óráson...
-
¤Demes¤
tag
válasz
nokia párti #2274 üzenetére
Valamikor biztos...
Az In-Race mentést már bejelentették egy ideje, gondolom pár héten belül kész lesz...
De igen, ki tudja náluk mit művelt ez a földrengés :/ -
nokia párti
őstag
Lesz vajon még frissítés? Én egyszerűen nem vagyok hajlandó 24órát ülni, nem is birnék.
Gondolom most nem nagyon lesz a robbanások miatt.)
-
Üdv,
Tudna nekem küldeni valaki egy mentést GT2-höz, amit ePSXe emulátorral megtudnék etetni?
Nem akarom végigjátszani a játékot, csak nosztalgiázni egyet a régi idők emlékére -
v!ct0y
veterán
válasz
Overlocker #2270 üzenetére
Mire készülsz ?
-
-
-
jookomak
őstag
válasz
Overlocker #2266 üzenetére
30-as szinten nyílik meg az a special event, ahol meg tudod nyerni.
A b-specet pedig csak a kocsik miatt érdemes csinálni. Amúgy halál unalmas az egész.sapi91: azért nem lehet bele tenni, mert már van benne. A premium nsx-et viszont lehet race moddolni, talán jobb lesz, mint egy turbo.
-
v!ct0y
veterán
válasz
Overlocker #2266 üzenetére
Hát akkor húzz bele mert lvl 30 on érhető el a Vettel chalange és ott ha mindhárom pályát megcsinálod bronzra akkor megkapod
-
Sziasztok,
Gyors kérdés: Hogy tudom leggyorsabban elérni a Redbull X2010-et? B-t nem csináltam még, A levelnél 20-as szinten vagyok..Egy ideje nem csinálok semmit, csak a Zonda-t futtatom arcade-ba a nordschleife-n
-
Xmodule
őstag
válasz
sz_abika #2263 üzenetére
az a baj nekem a kanapeval hogy tul magasan ulök. ebben a fonott szekben meg alacsonyan ulök es igy nagyon kenyelmes. elöször neztem ilyen "olcso" szettet (ules, meg kormany+pedal tartoval) kb 135k boltban. ugyhogy ez nem volt megfelelö ár nekem igy vettem a széket+a kis asztalt vagy mit ugy kb 7k -ért használt áruk boltjában. ennyit megért nekem
-
sapi91
csendes tag
Sziasztok!
Megtudjátok mondani hogy mitől függ hogy 1 auto turbositható-e?
Mert pl reménykedtem hogy az NSX kitart a játék végéig de nem lehet bele turbót rakni! :S
Aztán lehet hogy ez hülye kérdés de ha valamilyen tuningot megvettem és installáltam 1 autoba azt nem lehet átrakni 1 másikba? -
Xmodule
őstag
-
sapi91
csendes tag
Sziasztok... Mi a gyászért nem lehet az NSX be turbót rakni? :S
Tök idegesitő... -
v!ct0y
veterán
Holnap valaki jön egy kis multi mókára ?
-
sz_abika
addikt
válasz
Speedy1988 #2253 üzenetére
Schwimmwagen eventek jonnek a Japan palyakra majd
-
Speedy1988
csendes tag
sziasztok all
Nem tudja vki mikor jönnek új sesonal eventek? már jönniük kellett volna nem? -
sz_abika
addikt
Gyanítom most nem lesz update csütörtökön.
Földrengés -
ballor.hu
tag
A platinám 2011/03/06: [link]
-
v!ct0y
veterán
válasz
Speedy1988 #2247 üzenetére
Már meg van
1.08 az a money glitch amit a route 7 en lehetett csinálni[link] -
Speedy1988
csendes tag
1.08 frissítes.
Mit takar vki tudja? -
sz_abika
addikt
Fut egy remote races "karim" Szabeeka a PSN ID..ha valaki szeretné versenyeztetni a pilótáját akkor addolja
-
Sonja
nagyúr
-
v!ct0y
veterán
Nektek azok a trófeák meg vannak már amiken fotózni kell ? A hondás az meg van csak a maradék 2 nincs meg amikor egy öreg csávót meg egy telefonáló csajt kell lekapni.
Fotóztam őket is csak nem adta be.. -
Plutor
aktív tag
Hali!
Ha Firefoxot használsz,akkor ott van egy downloadhelper nevű kis beépülő program.
Amint végigmegy a szám(töltőcsík),akkor katt a kis ikonra,és download&convert.
Itt be lehet állítani,hogy milyen formátumban szeretnéd.
Így bármilyen videót, le tudsz tölteni,átalakítani zenébe is.
A kocsira nem tartok igényt.Így is sok van.
-
v!ct0y
veterán
Ezt a zenét szerezzétek már meg nekem. Aki megszerzi az kap egy 1 milla alatti autót
[link] -
mephi666
nagyúr
na, jól van: este 1vodka+3sör kellett és 9:56 alatt meg is lett
...ne mondjam, hogy az utolsó hosszú/gyors részen néztem rá igazán az órára és úgy láttam, hogy beleférek... akkor felment az adrenalin rendesen... de össze is jött... most a grad. test-tel szórakozok, de az a "villámfűnyíró" nagyon brutál: 140körül még kipörög simán a kerék, ha durvábban odalépek neki... nem hiába: 939 ló azért benne van
ez a pálya annyira azért nem idegel fel, mert áll kb. 3 komolyabb kanyarból és slussz... viszont a gyors íveket nem könnyű 370 körül beszedni...
nürburgringre visszatérve: nekem egyelőre kegyetlen... annyi kanyarból áll, hogy szerintem hónapokig kellene rajta gyakorolnom napi 2-3 órákat, hogy azt mondhassam: "kezdem érezni a pályát" ...egyszerűen brutális... és egyébként a gt4-ben itt a teszt előtt a leírásban tényleg "170 corners"-t ír... találtam egy elírást a játékban?
-
N0RB3RT
tag
Nah sikerült. 0:18.499
60/0/0
-
N0RB3RT
tag
Az IB-3 FR Cone Slalom Challenge egyszerűen LEHETETLEN !!
Szar kocsi, szar gumi könyörtelen idő megkötéssel van párosítva.
Már csak ez az 1 kell és megvan a 60 gold jogsi. De kezdek lemondani róla
A Super jogsit a kisujjamból ráztam ki de ezzel 3 hónapja nap mint nap próbálkozom és egyszerűen nem megy, képtelenség!
0:18.500 a gold, legjobb időm 0:18.576 hiba nélkül! de a bemutató videóban a gép is csak 0:18.700 felett ér a célba, fékezés nélkül.
Komolyan már a hajam tépem! Picsába az egésszel ! -
¤Demes¤
tag
válasz
Vazallus #2218 üzenetére
6-700 lóerő körüli versenygépek már általában gyorsabbak nála, a LeMans-ra készült szörnyek meg méginkább. 'Utcai' autó vonalon a McLaren F1, meg a Zonda R, amik kb alapból akörül vannak, de egy 7-800 lóerő körüli akármilyen autó már jó eséllyel lenyomja. Borzasztóan nehéz a Veyron...
(persze ott van a FormulaGT, meg az X1 is, de ezek 'saját kategória'...)
Egyébként nagyon még nem próbálgattam, kéne rendezni egy versenyt, Veyron vs PP-ben hozzá közelállók
Szívesen indulnék, lenne saját indulóm!
Valaki mást érdekelne?
Meg persze kéne valaki aki Veyronnal jön.. -
Vazallus
tag
Milyen autók vannak amelyek a bugatti veyronnál is jobban mennek?
-
mephi666
nagyúr
válasz
sz_abika #2214 üzenetére
hm, akkor jól félreolvastam? mintha a leírásban 170et írt volna
...mindenesetre elég soknak tűnt és nem kezdtem el számolgatni... így már más: holnap legyűröm, ha lehiggadtam... (az bosszant, hogy már kisebb kicsúszás is érvényteleníti a köridőt és nincs mentés... egyébként egyszerűbb lenne, ha lenne mondjuk 1 mentési pont)
-
mephi666
nagyúr
ááá, most b@sz széjjel az ideg: betegszabin vagyok és már napok óta gt4-ben az IA-15-tel küzdök... nürburgring, a mercivel... ma már jártam úgy, hogy a célegyenesnél csúsztam meg, amikor még simán beérhettem volna, most meg 10'00.595, amikor 10perc a bronz
szívatós így mindenféle mentés nélkül, főleg hogy rengeteg olyan pont van a pályán, ahol simán meg lehet csúszni (a cirka 170 kanyarból akad bőven) ...aztán persze általában sikerül is
-
N0RB3RT
tag
Igen, nagyon jó gép. Már kétszer 24 óráztam vele, és a harmadiknak is ezzel kezdtem neki. Csak ajánlani tudom!
Közben megjött a következő frissítés, furamód verseny közben egyik pillanatról a másikra eltűnt minden és jött a fekete képernyő, hogy zárjam be a játékot és frissítsem vagy offline-ra rakja a gépet! Természetesen nem fogadtam el a lehetőséget, hisz akkor elveszett volna 10óra játék időm amit pokoli körülmények közt csináltam. Majd holnap lesz update
-
N0RB3RT
tag
LeMans 24h szakadó esőben nagyon kemény! Most csinálom harmadjára de ennyire nehéz még sosem volt, 6 óránál tartok, kezdés óta ömlik az eső. Mióta besötétedett semmit nem lehet látni és eszméletlenűl csúszik, vannak olyan részek ahol csak a kétoldali korlátot lehet követni, 300-350 km/h sebességnél nagyon izgi! Előzések felérnek egy öngyilkossággal, olyan vakító esőfelhőt húz maga után az AI hogy szinte lehetetlen kivenni, hogy hol a kocsi és hol a pálya széle vagy mennyire vagyok a kanyartól, ha csak picit hozzáérek a másik kocsihoz 75x pördülök meg egyhelyben
Aki szereti a kihívásokat és jó az állóképessége mindenképp vágjon bele!
-
Sundesz
addikt
Ez a Vettel Challenge elég kemény, Driving Force GT-vel tolom, de még az ezüst is vért izzadós téma. Pedig jó lenne a Gold Standard...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari