- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
Hopp ez tényleg így van.
De csak arra jó, hogy ha nem tetszik a nyeremény, adjon ujjat!
Hármat pörgettem, mindig mást adott be!
Elsőre valami kipufogót nyertem, másodjára 30 e.-t úgy, hogy volt kocsi, és ez volt a második legnagyobb pénz. Harmadjára 30 e. de ez volt a legkisebb.
HA hozzá adja a kreditedhez, és nem okézod le, akkor adja be ujra, de nem marad meg a pénz. Ha leokézod, és úgy lépsz ki, az az már halvány inaktív a kártya, nem adja be ujra, legalább is ezt így láttam. -
blúmen
tag
Örülök a frissítéseknek nagyon, de még kellene tartalom, hogy szórakozhassunk még tovább.
Jöhetnének a régi klasszikus pályák, például a szentháromság
Deep Forest Raceway
Grand Valley
Trial Mountain
+ High speed ringAztán a többi real track
Mazda Raceway Laguna Seca
Circuit de Spa-Francorchamps
Indianapolis Motorspeedway
Daytona International Speedway
Côte d'Azur
Twin Ring Motegi -
Lacko66
tag
Ma engem is rögtön kilöktek az első kanyarban, pedig fasza 4. helyről indultam. Csak 8.-nak tudtam bejönni. Nem túl régóta megyek online versenyeken, összesen kb 60-on indultam eddig és mindig megpróbáltam vigyázni a többiekre de sokan le se sz...ják a fair playt. Nehéz lesz itt feljebb jutni az biztos.
A másik, hogy ma mentem volna a Gr.2-ben is és be is rakott a startlistában a 12. helyre de amikor kezdődött volna akkor kidobott a főmenübe. Nem nyomtam cancel entry-t, nem nyúltam semmihez. Nem tudom, hogy ez mitől lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Elektromos autók - motorok
- Videó stream letöltése
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ford topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest