- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Hali!
Szakmai fórumba való lenne ez inkább, de mivel szerintem nem szolgáltató függő, így nem találtam relevánsat.
Az észrevételem: szerintem a EB közvetítés képminősége, enyhén szólva is jócskán hagy kívánnivalót maga után. A kép színei élettelenek, 100x mosott, kifakult az egész, erre jön még rá, hogy a részletetek pl. teljesen kivehetetlenek, magán a labdán is látható, hogy ilyen távolságból már egy felismerhetetlen pixelhalmaz az egész. És valószínűleg, hogy vagy a helyszínről érkező adás minősége ilyen alapból és nincs is jobb, vagy a közvetítő technikában lehet baromira "downgrade-elve" az adás minősége. Mert pl. amin vissza váltanak a stúdióba, már ott is minden a szokott a minőségben megy tovább: normálisak színek és -relatíve- a felbontással, részletességgel sincs gond. Ráadásul a képernyő sarkában lévő eredményjelző is normális, a színe pl. láthatóan élénkebb és látványosan elüt a pálya képét adó már-már szürkés fakóságtól. Szóval, mintha egy 105 perces HD videó, agyontömörített 400MB-os változatát nézném... Hát enyhén szólva nem erre számítottam, mikor beterveztem, hogy az EB-t legalább normális képminőségben élvezhetem.
Én vagyok az első aki itt most erre panaszkodott (eléggé meglepődnék)?!
(A TV egy 40"-os Samu H6400, szóval erre igazán nem lehetne fogni...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hobby elektronika
- EAFC 25
- Warframe
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest