Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Az első félidő után nem erre számítottam. Mou mit mondott a szünetben? Annyira kíváncsi lennék rá. Mert a Castle felpörgött, a Chelsea meg még annyit sem csinált, mint az első félidőben.
Ez elég szar volt. A bosszantó meg az, hogy a Castle meg pont ellenünk támad fel...
Mindegy, ha két havonta csúszik be egy ilyen szar meccs, akkor nincs nagy baj.
-
KisTücsök
addikt
Na ezt Mou hogy fogja megmagyarázni...
-
baluka26
veterán
Loic Rémy. Gyönyörű gól és gesztus
-
L_YKing
addikt
válasz
Napfénysüti #31386 üzenetére
Megmondtam vagy megmondtam?
Tudtam , hogy nyer az ftc. -
baluka26
veterán
Ivanovic...
-
Napfénysüti
nagyúr
Érdekes meccs ez a DVTK- FTC, mindkét félidő első percében esett gól.
-
Tibiajax
nagyúr
itt a digisport, ne szerencsétlenkedjetek már..
-
salival
aktív tag
A k**va életbe. A nyomorék UPCnek pont meccsnapon kell szarakodnia a nettel.
Mivel digink nincs, külföldi streameken nézem amúgy tök jó minőségben a meccseket. Most pedig a külföldi oldalakkal akadozik a kapcsolat, így esélyem sincs p2p meccsnézésre. Most próbáltam így belenézni a chelsea meccsben, de egy képkocka sem jön be. Ha fél 7ig nem lesz jó a net... -
ted_mosby
senior tag
válasz
salival #31373 üzenetére
#31372 Ps Vita Ahogy mondod
salival Igen Wilshere sérülésének nagyon nem örülök. Flamini is nagyon hiányzik, onnan középről. Nincs baj Arteta-val csak nem egy akkora állat mint Flamini. Állatot úgy értem hogy mindenkinek odarúg, jó szerel stb. És így hogy Arteta van , Ramsey-re is nagyobb felelősség hárul a védekezésben, mert Flamini többé-kevésbé megoldotta egyedül és akkor nagyobb támadó teret kapott Ramsey.
Meglátjuk, és majd a meccs után ki elemezzük Liverpoolos, és Arsenalos szemmel.Egy biztos, kemény meccs lesz, és az X is benne van, bár azért kicsit túlzásnak vélem hogy Liverpoolos oldalakon 5-0-t jósolnak..
-
KisTücsök
addikt
Cech; Ivanovic, D Luiz, Terry (c), Cole; Ramires, Lampard; Mata, Oscar, Hazard; Torres
Krul, Debuchy - Williamson - Yanga-Mbiwa - Santon - Tiote, Cabaye - Remy - Sissoko - Gouffran. Ameobi
-
KisTücsök
addikt
Castle - Chelsea, Fulham - MU, Arsenal - Pool. Jó lesz.
Utóbbin nem is tudom, kinek szurkoljak.
pohár: Vagyis csak szeretnéd, hogy az legyen, mert raktad mixen.
Amúgy talán még a x lenne a legjobb, ja.
-
salival
aktív tag
válasz
ted_mosby #31370 üzenetére
Nehéz lesz, aláírnám az ikszet is, de bizakodó is vagyok. Visszatér Coutinho aki a tavasz legjobbja volt a csapatban, bár én nem tenném be még a csapatba csak ha gáz van félidőben. Bizakodó vagyok mivel a WBA ellen nagyon bejött a 3-1-4-2-es felállás, 1-2 es közép középpályás háromszöggel.
Szóval ma egy ilyen pool kezdő várható: Mignolet - Touré, Skrtel, Sakho - Lucas - Johnson, Gerrard, Henderson, Cissokho - Suarez, Sturridge.
Agger lehet még a csapatban Skrtel helyett, illetve Coutinho Henderson helyett, viszont akkor 2-1-es kkp háromszög fog kialakulni ami annyira már nem működött jól és Hendo munkabírása nagyon kell majd a kreatív Arsenal középpálya miatt.
Arsenal részről meg most olvastam hogy állítólag Wilshere nem tud játszani, mert kiújult a sérülése amivel műtötték legutóbb. Helyette Rosicky kezdhet és Ramsey mehet be Arteta mellé ami nem túl jól működött a BVB ellen.
-
ted_mosby
senior tag
Akkor ma hajrá Arsenal! Valami nagyot kell húznia Wengernek mert ezt a csatárpárost nem fogják egy könnyen leradírozni a pályáról.
Fejjel megverjük őket (Merte) , márcsak a technikát és sebességet kell kierőszakolni a csapatból. És ha meg lesz akkor öt ponttal megyünk a Pudli előtt. Na ennyit akartam.. Vélemények a meccsről?
-
Ps Vita
őstag
Dortmund mészárolt.
-
ted_mosby
senior tag
Jól nyomták a mexikói gyerekek
A Kapusuk hidegvérűen belőtte a büntetőt. Amit a Brazil 9-es művelt. Neki totyogott szó szerint.. Azt hittem simán eltángálják a mexikóiakat. Tévedtem.
-
Enzolord
addikt
Gyökér Szivics azt nyilatkozta, hogy a Fradi ugyanolyan középcsapat ,mint ők...
Húzhat haza a kis senki, ha az ország lehgnagyobb csapatát középszerűnek nyilvánítja..
Senki kis ****** -
KisTücsök
addikt
válasz
NyxNyxNyx #31361 üzenetére
Ja tényleg. Emlékszem. Volt már szó róla. Hajrá!
Csemegézzetek. Vannak jók.
-
KisTücsök
addikt
válasz
7600 GS #31352 üzenetére
Na a CoD meg a másik véglet. Erre már azért a legelvakultabb CoD fanok is rájönnek szépen lassan. Kár, hogy a BF is ide süllyedt. A 2-vel és a BC-vel sokat toltam, nagyon vártam a harmadikat, de a kezdetleges lelkesedés után szépen lassan rájöttem, hogy rendesen kiszedtek belőlem 10 ezret a készítők (aztán meg még egyszer kiakartak fizettetni velem annyit, hogy normális mennyiségű és minőségű pályákon játszhassak - ala Premium. De azért a map/mod szerkesztőt nem adnák ki hozzá, nehogy a mezei felhasználók esetleg szórakoztató módokat meg pályákat csináljanak hozzájuk, mint a második rész esetében). Ennyi pénzért nem szaros 5-6 pályát akarok, tele bugokkal. Fűt-fát is ígértek a megjelenés előtt, de aztán semmi. A néggyel meg a legnagyobb baj, persze, szarnak nem nevezhető, de: hogy ezeket az "újításokat" egész nyugodtan belepakolhatták volna a harmadikba is. Semmi akadálya nem lett volna. Vagyis de, a pénz. Két év múlva megint jön egy új rész, annál is majd elhitetik veled, hogy mekkora újításokat pakoltak bele, és azt is megfogod venni.
Szörnyű, hogy a számítógépes játékiparban is mennyire elfajultak a dolgok. Egy-két kiadón is fejlesztőn kívül már mind hülyének nézi az embert.
Persze ne érts félre, örülök, ha élvezed, jó szórakozást!
(#31355) ted_mosby: Én PC-n játszom.
(#31356) MikE008: Építésznek készülsz?
-
salival
aktív tag
Suarez lett október hónap játékosa angliában. Így három hónap alatt már két LFC játékos kapta meg a díjat. (Suarez+Sturridge)
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
NyxNyxNyx #31356 üzenetére
Most kicsit utánaolvastam és 2016-17-re már kész lehet. Lesz szupermarket 2014 elejére, meg parkok, éttermek, hotel. Az egész elvileg egy nagy placcon, ahol sok rendezvény lesz, és elfoglaltság az év 365 napján. A stadion tervei nekem nagyon tetszenek. Új stadionokhoz képest kevés a hely a lelátó és a pálya között, hangulat meglesz remélhetőleg.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
7600 GS #31352 üzenetére
Én tervezem megvenni, csak még ki kell próbálni apám példányával (igen ő is BF-ezik), hogy el fut-e a gépemen. Csak DVD olvasó nincs a laptopon, így nehezebb.
KisTücsök: Most adtak át régen egy létesítményt, talán edzőpályát meg boltot. Csinálgatják rendesen, lehet tényleg egy egész parkot szeretnének. De 10 év múlvára talán én is megtudnám tervezni a stadiont
-
7600 GS
addikt
válasz
KisTücsök #31348 üzenetére
A Battlefield 4 egyáltalán nem szar. Már fél óra játék után is tisztán kivehető a fejlődés a 3-hoz képest. Itt a pénzedért tényleg újításokat kapsz, nem úgy mint a COD sorozatban. Nagyon jól skálázható a játék. Csak legyen egy normális számítógéped, eredetiben vedd meg ne a törttel kínlódj. Persze a patch az nagyon kell, van pár idegesítő hiba. Én az előző résszel 321 órát játszottam, ezzel is minimum ennyi meglesz.
-
KisTücsök
addikt
válasz
7600 GS #31347 üzenetére
Ezt már vártam.
Akkor feleslegesen is reagálok rá. Véglegesen zártad, vagy csak amíg újra elő nem kerül néhány hét múlva? Mert elő fog...
Amikor pl elárvereztette az aranycipőjét és a befolyt összeget teljesen eladományozta akkor hatalmasat nőtt a szememben. Meg úgy általában, amikor csak focizik és rugdossa a szebbnél szebb gólokat meg adja a szebbnél szebb passzokat, akkor nincs semmi baj. De amikor nyafog meg durcáskodik meg dobálja magát és megint nyafog ha a bíró nem ítél semmit...
Amúgy úgy vettem észre, hogy így év vége fele kezd "megbolondulni". Az év közepén semmi baja. Csak mindig jön ez a fránya aranylabda szavazás. Valakinek el kéne már neki mondani, hogy attól mert nem Ő nyeri még semmivel sem lesz kevesebb, se mint ember, se mint focista, az én szememben legalábbis nem.
A hétvégei esettel kapcsolatban meg, nem ítélem el, azért, mert feltétlenül úgy érezte, hogy a pályán is válaszolnia kell Blatternek, csak elmondtam, hogy én nem így csináltam volna, és ez nekem nem annyira tetszett, ennyi.
BTW, téged megtudtak etetni azzal a szarral?!
______________FIFA 13-at szokta valaki tolni? Most nincs kontrollerem, de majd ha lesz, szívesen tolnám.
-
KisTücsök
addikt
Na ja. Én meg pont nem. Inkább hagyom had mondogassa a hülyeségeit, aztán csak röhögök rajta, magát járatja le.
Ez meg hogy C nem jelenik meg FIFA gálákon... Eddig se nagyon tette. Durcizzon csak, ha jól esik neki.
________________"Az átigazolások terén jól értesült tuttomercatoweb.com értesülései szerint a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő AS Monaco a nyáron akár 40 millió eurót is hajlandó lenne fizetni az Arsenal szélsőjéért, Theo Walcottért."
Ennyiért hülyék, ha nem adják el szerintem. Ennyiből már lehetne venni egy Mata-t, vagy akár egy Hazardot, és azért ég és föld a két játékos (persze Hazardot és Matat már nem - bár még kérdéses Mata-val mi lesz, hanem hasonló képességű játékost, talán, ha nagyon ügyesek, persze ha a fizuját is hajlandóak kicsengetni).
Visszatérve a Tottham stadionjára az a 15 év tényleg soknak tűnik, még akkor is, ha nem lenne azért ez olyan egyszerű feladat. Házakat, boltokat kéne lerombolni, azokhoz engedélyeket szerezni, meggyőzni a tulajokat, a stadiont elkezdi építeni, a környéket rendbe rakni. Valami sétányt is terveznek oda.
Chelseanek is kéne már valami új stadion. kár, hogy ennyire szar helyzetben van ilyen szempontból a csapat. Egy 60 ezrest lazán megöltenének szerintem. Sőt...
-
L_YKing
addikt
Most olvasgatom , hogy Casillas menni akar. Wenger csábítja , City csábítja. Nem lenne rossz ha a Cityhez menne onnan meg jöhetne Hart.
Már nagyon izgat ,hogy ki lesz a kapusunk. -
peterszky
őstag
-
bence188
tag
Nyert az Atletico is, 10 győzelem 1 vereség.
-
Ps Vita
őstag
Roma megint nyert
( egy uncsi meccsen)
-
ted_mosby
senior tag
Hihetetlen mik vannak
A korábbi sztár, Fabrizio Ravanelli által irányított Ajaccio 1-0-ra vezetett idegenben a Guingamp otthonában. A 61. percben a vendégek elefántcsontparti támadója, Tallo egy belépő után a földön maradt, ráadásul még a labdával is eltalálták. Úgy tűnt, komoly fájdalmai vannak, hordággyal kellett lecipelni a pályáról, úgyhogy az Ajaccio-edző Ravanelli rögtön lépett, a csatár helyett pályára küldte a román Popescut.Az addig fejét fogó Tallo ekkor eszmélt, elfelejtette fájdalmait, és a pálya szélén őrjöngeni kezdett, nem értette, Ravanelli miért cserélte le. A kilencvenes években a Juventusban, a Middlesborough-ban és a Marseille-ben is futballozó Ravanelli értetlenül nézett játékosára a másik oldalról. forrás:sportgéza
Srácok többek között ezért ez a legjobb sport
-
cyberkind
félisten
Cristiano Ronaldo: " Inkább szeretném megnyerni az Aranycipőt, mint az Aranylabdát, mert azt legalább teljesítményre díjazzák, nem szimpátia alapján! "
Cristiano Ronaldo az AS szerint komolyan fontolgatja, hogy a jövőben nem jelenik meg semmilyen FIFA-rendezvényen, így a januári Aranylabda-gálán sem. A Real Madrid azt szeretné, ha Cristiano nem tenne ilyen drasztikus lépéseket, de támogatja a játékost, akárhogyan is dönt.
Isteni lenne .
-
KisTücsök
addikt
válasz
7600 GS #31315 üzenetére
De nem maradt csöndben, mert előtte a pályán kívül már visszaszólt. Nem kell ezt felvinni a meccsre is. A mesterhármas elég válasz. Az, hogy folyamatosan világklasszis szinten játszik elég válasz. Inkább gyerekes volt, főleg, hogy - mint írtam - egy beszámíthatatlan, évek óta a közröhej tárgyát képező személlyel "hadakozik". Nem kell lesüllyedni az ő szintjére. Blatter nyilatkozataival nem kell foglalkozni, ennyi. SZVSZ
-
szerintem meg rohadt jó volt, végre legalább valaki szembe mer szállni, ellenet mer mondani blatternek, még ha csak egy ilyen nyilatkozat apropóján is. de remélem ez tovább gyűrűzik és minél hamarabb eltűnik az öreg a süllyesztőben.
-
KisTücsök
addikt
válasz
L_YKing #31306 üzenetére
Nekem sem. Most azzal üzent volna a legjobban, ha nem üzen semmit. Ha csöndben marad és teszi a dolgát, amit egy focimeccsen kell. Ha jól tudom meccsen kívül már visszaszólt. Köztudott, hogy a mélyen tisztelt Elnök Úr egy szenilis öreg fasz, nem kell vele foglalkozni.
___________________________________________"A Tottenham jelenlegi otthona, a White Hart Lane 36 ezer néző befogadására alkalmas, ám a klubvezetők egy jóval nagyobb, 56 ezres stadiont szeretnének építeni. Az új aréna várhatóan 400 millió angol fontból épül majd, a munkálatok 2014-ben kezdődnek és mintegy 15 évig tartanak majd a tervek szerint, a klub a pénzt névszponzoroktól és banki kölcsönökből teremti elő a Guardian szerint."
-
L_YKing
addikt
Nem de most komolyan. Ott szalutált...
Ugyan az mint amikor a Barcába Thiago meg Dani Alves táncolt és Puyol leállította őket.
Na értitek. Az meg pláne nem lett volna szimpatikus ha egy Barca játékos csinálja ezt... -
L_YKing
addikt
Nem volt szimpatikus ez a Ronaldo gólöröm.
-
KisTücsök
addikt
Ilyen október is ritkán van. Azért a vége fele már bele szokott esni a szokásos gödörbe a csapat, amiből jó két-három hónapig ki sem jön, legalábbis az elmúlt 3-4 évben ez volt a megszokott. Kíváncsi leszek, most kibírják-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nioh 2 (PS4)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest