Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPad topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Mondom én érik az a Vééééééééééé
-
Tibiajax
nagyúr
devecseriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
X3B6O0X
aktív tag
Bakker, ezek leikszelnek
Ezt nem hiszem el. A védők passzolgatnak Andorra ellen, 0-0-nál... Ennél én is többet tudok bakker.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
AAntii #29792 üzenetére
igen, de az csak egy kiegészítő.
a fő attrakció a magyar döntetlen és a román vereség.
ezen 2 közül bármi jön, már kicsit jó vagyok. ha mindkettő, akkor...de ez mellékágat tettem arra is, ha véletlenül továbbjutnánk.
érthetetlenül nagy ods-okat adtak, és meglepi mindig van.észtek most már lőhetnének 1-et. habár elég a 97. percben is...
(na, befejeztem a fél offos, zsebre szurkolást.)***
(#29794) Sickboy25
ellentmondásos.
1500-2000-et mondanak.
5000 jegy kelt el.
viszont az előbb volt egy jó kép, amiből 3k-ra saccolok.
de 1000 kb az ingyen belépős diák, 1000 pedig szimplán elmenekült hazulról az asszonytól... -
Sickboy25
addikt
Milyen a meccs? Még nem vezetünk? Nem nézem sztrájkolok...
Szerk1:Most nézem a livescore-on, Devecseri kapott egy sárgát? Mit csinált a pizzafutár, villanyszerelő vagy festő, hogy egy profi focista csak szabálytalanul tudta megállítani??? Múltkor öngól most meg piros?
Szerk2: Mennyien vannak a szurkolók?
-
vans?
őstag
Devecseri joljatszottam Szilard most is jol jatszik.
-
AAntii
őstag
A török meccs már alakul szab.tam
-
callmeakos
veterán
Knézynek lassan szólni kéne melyik országhoz tartozik
-
szab.tam
nagyúr
válasz
SpaceKombajn #29789 üzenetére
thx.
-
szab.tam
nagyúr
ú, ha nem rúg lyukat az andorrai fickó. közelebb lennék a gazdagsághoz....
román mccsnek az erdeményét hol lehetne követni, ahol gyorsan frissítik?
-
AAntii
őstag
Knézy Jenő mielőtt borult a bili azért nem volt ennyire kritikus a csapattal szemben, biztos megkapta az engedélyt a kevésbé derűlátó hangvételre is.
-
Tibiajax
nagyúr
sziasztok, devecseri játszik?
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Napfénysüti #29782 üzenetére
elkéstél. 19:45-kor lezárt...
én a az 1:1-ben reménykedem.több a fotós, mint a néző.
szerintem kevesebb fényképész lenne, ha nem lett volna a 8-as.
de ezek g*-ik. jöttek feltunkolni a maradék vért.... -
-
cyberkind
félisten
Devecseri
Már egy hete csak a Szilárdra
gondolok mindíg, meg-megállva.
Fehér válogatott mezében,
mentene szögletre, mentene serényen.Én még őszinte ember voltam,
ordítottam, toporzékoltam.
Hagyja az Arjen Robbent másra.
Csak ne feleljen saját kapujába.Csak ment és fejelgetett némán,
nem szidott, nem is nézett énrám
s a labda fényesen, suhogva,
Utat talált a magyar kapuba.Nem nyafognék, de most már késő,
most látom, milyen jól játszik ő -
az Arjen Robbent szereli éppen
büszkén feszít a Hali mezében. -
-
szab.tam
nagyúr
magyarok remiznek, románok kikapnak
-> idén már nem dolgozom.
ha ezen kettő mellett még a hollandok is nyernek, akkor jövőre sem...252x és 635x ods-okat adott.
(2-3-as kötés, nem 10 meccses...)12 éve nem tippszmikszeltem, és az elkövetkezendő 20-ban megint nem fogok.
de ez annyira adta magát...merthogy a logikám:
ezek akkora lúzerek, hogy ki fog jönni az, miszerint csak azért nem jutunk tovább, mert nem bírjuk megverni andorrát. akik majd a 4825. percben kiegyenlítenek 1:1-re... -
7600 GS
addikt
Magyar kezdő Andorra ellen (20:00): Király - Vanczák, Lipták, Mészáros, Devecseri - Stieber, Elek, Koman, Dzsudzsák - Nikolics, Szalai
-
cyberkind
félisten
válasz
[CS]Blade2 #29767 üzenetére
Olyan félhivatalos, a Trollfocin találtam .
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
cyberkind #29764 üzenetére
Ez hivatalos, mert akkor szereztek + egy nézőt?:.
Remélem a Nikolicsnak elmondta az új kapitány, hogy mi az, hogy lesen van...
A másik nagy kérdés, hogy Király tanulmányozta-e az ellenfél lövőjátékosait, és hogy nem-e hagyta ki közülük a Devecseri kielemezését, hogy tőle hova számíthat labdákra... -
cyberkind
félisten
Várható csapat
Király-Vanczák,Mészáros,Lipták,Devecseri-Koman,Elek,Stieber,Dzsudzsák-Nikolics,SzalaiTehát 1 gól tuti hogy lesz még ha rossz irányba is .
-
viharhozo
addikt
válasz
bagyulajuve #29712 üzenetére
Meg beszél ilyen-olyan lélektani nyomásról, hogy 50 ezer néző előtt kel játszani, ők évtizedek óta ezt csinálják, már megszokhatták volna az már szinte mindegy, hogy 5 vagy 50e néző.
Az a maki, amelyik a romanok ellen elbotlott a labdaban a masodik percben akkor volt eloszor kezdo, es masodszor valogatott tetmeccsen. Eddig jellemzoen semi-libalegelokon rugta a bort (a 444 cikke megvolt, amikor tavaly nevesitettek az Eger-Gyoron az osszes szurkolot?). A klubok irgalmatlan lóvét fizetnek sportpszichologusoknak es mentalis edzoknek, nyilvan azert, mert annyi penzuk van, hogy nincs mire kolteni.
Mit nem lehet azon erteni, h fel- meg teljesen hulyek lesznek itt edzok, eleg hozza egy "tanfolyam"? Ket napja azon rohogok, h Magyarorszag masodik (!!!) kalapos lesz a kovetkezo EB-sorsolason. Annyira jok vagyunk.
Csanyi most eselyt kapott, h a Mezey-fele bandat vegleg eltakaritsa az utbol. Nem allitom, h sikerul majd neki, de azert drukkoljunk.
-
diegho
nagyúr
Ádám véleménye szerintem nem csupán az ő véleménye volt. Több külföldön játszó játékos is hasonló véleményen van, ez biztos, viszont az ő szájából volt egyedül hiteles, mert jelenleg ő játszik a legmagasabban jegyzett csapatban egy topligában. Én örülök neki, hogy kimondta. Biztos vagyok benne, hogy Balázsnak és még sok más játékosnak is ez a véleménye, viszont őket nem tisztelik (és nem tartják) annyira, mint Ádámot, ezért nagyon okos lépés volt, hogy ő mondta ki azt, amit már régen ki kellett volna mondani.
-
szab.tam
nagyúr
feljebb azon elmélkedtem, hogyan röhögném szét magam, ha törökök, románok kikapnának, mi vernék andorrát, és továbbjutnánk.
előre lehetne borítékolni a médiatörténéseket, és a közhely hegyeket.de sokkal jobb jutott eszembe.
az eleje ugyanaz, de andorrávval 1:1-et játszunk.
ez hányszoros pénzt fizetne már? -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Sickboy25 #29755 üzenetére
Kedves barátaim, topictársaim..
Talán hazudnék, ha azzal jönnék, meglepődve fogadtam a hírt szeretett olasz klubbom kapcsán. Hazudnék, hisz mind jól tudjuk, egy tőkeerős háttér beaktiválása egy dolgot jelenthet mindenképp egy nagy klubnál, így van, neves futballisták érkezését. Ez pedig egy jó dolog, mert lesz foci, lesz játék, hiszen csak jó játékosok tudnak szép játékkal előrukkolni.
Sajnos, napjainkban mégis akad rá példa, hogy ezt a talán náív elméletemet meg lehet cáfolni, szép példa erre egy manchester-i és egy párizsi klub, hogy egy dagesztánit már ne is említsek.. A sok pénz sem garancia semmire, rá kell döbbennünk és akármennyire is imádjuk a klubbunkat, nem lehetünk maradéktalanul, önfeledten boldogok.
Egyik szemem tehát sír, míg a másik nevet. Nevetek, mert lesznek fasza igazolások és játékosbemutatások (talán..), lesz stadionfelújítás, szép gyep, lesz lóvé és lóvé és talán újra kék-fekete dominnancia. És sírok, mert szeretett Inter-em még lejjebb süllyed a szemetekben, pedig már éppen eléggé mélyen volt eddig is.. Sírok, mert beáll a csak egy szar arab/ázsia pénzes klub-sorba, amire csak legyint az ember, ahonnan nagyon könnyen kiveszhet a klubhűség fogalma, meg egyáltalán, az általános tisztelet a futballklub iránt..
És ez szar dolog, utálom.ps. forza Inter
-
Sickboy25
addikt
-
flash-
veterán
szalai hisztije csupán arra volt jó hogy pár millió ember 25 percig láthatta az OTP,adidas,t-com,és a naturakva (meg 1-2 cég)reklámját...
kikaptunk legalább látható volt a támogatók neve...így biztosítva hogy az elkövetkezendőkben is látható legyen..ez nem volt más mint ingyenreklám
amúgy készült pár olyan dokumentumfilm ami igazi sportorvosi szakértők elmondása alapján elég hiteles
http://film.indavideo.hu/video/f_magyar_futball_91perc
http://www.youtube.com/watch?v=SXo-6OWyOTA
http://www.youtube.com/watch?v=LjtfL-zRGBc -
peterszky
őstag
válasz
venember83 #29749 üzenetére
Bognár "kaszinós" Gyuri szerint csak Meze György lehet a megoldás
-
venember83
nagyúr
Jönnek a szimpatikus nyilatkozatok sorban: [link]. Legalábbis fociszakmai szempontból, a politikai résztől inkább tekintsünk el szerintem.
-
Integra
titán
válasz
szab.tam #29737 üzenetére
nem olyan nehéz kitalálni.
focizni akart, segíteni, azért akárhogyan is nézzük, az, hogy magyardra húzhatod a mezt, sokat jelent. mindenkinek. beteg volt így sem bundásban sem ezen a meccsen nem játszott, végignézte. mint mondta, neki már hosszú ideje "súrlódásai" voltak egervárival, amit nem is titkolt, tehát nem tegnap szólalt meg először. csak nem teregette ki. nyílván egervári is tudta, hogy szalai ilyen tekintetben "időzített" bomba. nos, 8:1-nél elszakadt a cérna, eddíg bírta, kb ennyiről szól szerintem a történet. lehet mondani, hogy fekvő nem rúgunk bele etc, de ha akkor mondja, hogy fiúk ebből nagy baj lesz, akkor meg elintézik pikk-pakk. ő most mondta ki. nem érdemes szerintem ezen filózni.
huszti más milyen, ő azt mondta, hogy bekaphajtátok. biztos vagyok benne, hogy őt is jól megköpködték azok, akiket elküldött a fenébe, hogy takarodjanak már el, mert tönkretesznek mindent. nincs minden sarkon egy huszti. -
Sickboy25
addikt
válasz
venember83 #29744 üzenetére
Tegyétek spoilerbe én még nem olvastam, de a polcon van... Köszi
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #29744 üzenetére
hát igen.. elég egyszerű a gyerek
de aranyélete van ma már. a mostani párizsi életére kiváncsi lennék, miket csinál -
venember83
nagyúr
válasz
Tibiajax #29743 üzenetére
Leginkább azon röhögtem, amikor a Portot középszerű portugál csapatnak nevezte, arról már nem is beszélve, hogy mennyire keménynek ítélte meg az Inter által megnyert bajnokságokat. Ja, legnagyobb ellenfelet lapátra tették, aztán utána kemény volt, tényleg... De legalább kicsit humoros is így.
AC Milantól kezdődően lesz majd másik könyv idővel, gondolom.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #29741 üzenetére
kár, h a psg-s szakasz már nincs benne
-
venember83
nagyúr
Zlatan könyv kiolvasva, sokkal megértőbb nem lettem vele, ugyanaz a balkáni futballqrva maradt a szememben, még ha zseni is.
-
IreN!CuS
őstag
Na egy jó félóra keresgélés után csak meglett(volt itt a topicban is linkelve még anno)
Nem tudom mikori felvétel de már akkor megmondta a frankot , de ehhez több hónapot/évet kellett várni mire több embernek leesett mi a gond.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Integra #29727 üzenetére
de nagyon konkrétan:
szalai miért nem akkor állt ki ezt nyilatkozni, amikor anno meghívta sanyibá'?
vagy rögtön utána.
vagy előtte, amikor ezt már átlátta? pl. az elmúlt 10-20 évben. (szerintem idősebb...)
miért most?
könnyű a fekvőbe, állva belerúgni...
(mindamellett, hogy igazat is beszélt.) -
AAntii
őstag
válasz
fatal` #29716 üzenetére
Ilyen megközelítésben azt leszámítva, hogy nem nagyon voltunk a pályán nem játszottunk rosszul.
szab.tam: gondolom azért, mert szeretett volna még válogatott kerettag lenni és ha ezt korábban nyilatkozza és ne adj' Isten csak 6-1-re kapunk ki és a jó öreg Sándorunk még pár évig maradt volna, akkor valahogy mindig elfelejtette volna meghívni, függetlenül attól, hogy épp hány gólnál tart a Bundesligában.
Miután a felsőbb szinteken is nyilvánvalóvá tették, hogy változtatni kell a dolgokon gondolom bátrabban mert kiállni a véleményével.
A kérdező sportújságírócskák pedig rém ellenszenvesek voltak, attól függetlenül, hogyha Szalai nem betegedett volna le és ő is játszott volna, akkor is hasonlóan kikaptunk volna nem igazán kellene annak a nyakába varrni a dolgot és annak a felelősségét keresni, aki ott sem volt.
Egyébként az országban egy ember örül ennek a vereségnek igazán, az pedig nem más mint Csank "Nincs felelősségem abban, hogy itt tartunk" János, akiről végre lekerül az a megbélyegzés, hogy világbajnoki selejtezősorozatban ő vezette a válogatottat a legnagyobb zakó idején. A helyében én tuti meghívnám egy sörre Sanyi bácsit, vagy mivel annyira "szerethető", megölelgetném.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Integra #29727 üzenetére
dehogy ne mondja.
én sem tudom a megoldást.de én is szeretek kommmentelni.
nekem is van véleményem, mint a fődetrá a magyar focira, és nem kell stadionépítés szószólói csapatnak...***
az egészet vissza lehet vezetni a végh antal miért beteg a magyar futball vs. miért beteg végh antal témakörhöz...
-
-
DopeBob
addikt
válasz
littlelion21 #29731 üzenetére
"Te, Berci, tudott ez nekünk valami újat mondani?"
Zseniális :-D
-
cyberkind
félisten
válasz
littlelion21 #29731 üzenetére
Érdekes, Sisa Tibor összetudta dobni az U20-as csapatot, és megkockáztatom ha ő marad ott nem ez a senki Egervári jóval több jön haza mint bronzérem .
És az ő neve még említés szintjén se merül fel mint lehetséges jelölt . -
littlelion21
addikt
Sajnos két év távlatából is aktuális értekezés, érdemes elolvasni.
-
diegho
nagyúr
válasz
IreN!CuS #29723 üzenetére
László Csaba (tudom-tudom, törd el a lábát stb...) péládul egész jó munkát végzett a Hearts-nél, de azóta nem valami fényes a karrierje.
No de komolyra fordítva a szót én olyan szakembert keresnék, aki európai topligákban is edzősködött már, elsősorban mondjuk a bundesligában (nem vagyok német foci fan, sőt... de nagyon is követendő példa, ami ott megy). Azért mondjuk el tudnék képzelni egy Dárdai-t pár év múlva a kispadon.
-
Integra
titán
válasz
forceberg #29728 üzenetére
ezt el is hiszem, mert nincsen rendes műsorszórás magyarországon, jó drágán vehetsz magadnak 2-3 sportcsatornát extraként, amiben meg ki tudja milyen meccset adnak éppen - azt, amire az adott szolgáltató jogot szerzett, és persze abból is csak 1-2 meccset.
közben befutott a rohadó foci cikk is a zindexre.
-
Integra
titán
válasz
szab.tam #29724 üzenetére
tehát ha igaza van, akkor ne mondja? vagy ki mondja? magától nem fog eltakarodni egyik sem. ki más mondhatná, mint azok akik érvényesültek és letettek már nemzetközileg komolyat az asztalra?
veled is az a baj, hogy te is csak mondod a magadét, de megoldást még semmit sem lehetett olvasni tőled, egy szót sem. ellenben azt, ha nem mondják, az a baj, ha mondják az a baj.
ne haragudj, de ezzel pont senki sehova nem jut. te is tökéletesen konzerválod a jelenlegi helyzetet. -
Dinter
addikt
U21et adja vmi?
-
szab.tam
nagyúr
válasz
IreN!CuS #29723 üzenetére
általában arabokhoz mennek, és albán 2. osztályba...
aztán hazajönnek tv-kbe szakérteni.***
imádom a mostani nyilatkozatokat. majdnem, mint a nagypolitikában.
repül feléjük a sok sz*.
ahelyett, hogy próbálnának elhajolgatni, kicsit megdobálják egymást is. természetesen csakis az őszinteség jegyében.az jellemző, hogy éppen nem játszók mernek, tudnak nyilatkozni.
huszti kezdte, és most ugye szalai, aki betegeskedett.nagy lászló v2.0...
mindamellett, hogy nagyrészt igazuk van.
én csak muzeális, vén g*-iknek hívom ezt a letűnt kor edzői capatát.
lehet, hogy ez kell az eltakarodásukhoz.
csak hát ki jön a helyükre?
pintér atesz, vagy matthäus félék? -
válasz
fatal` #29716 üzenetére
Semmi meglepő nincs benne, hogy a Kaszinós csontig benyal Dottore Tésztásnak. Anno amíg a Tésztás Felcsúton a diákok előtt fikázta Sousát, addig Bognár megállás nélkül azt a szar dumát nyomta a médiában, hogy a portugál által irányított Vidi játéka nézhetetlen, holott a legkevesebb gólt kapták és a legtöbbet szerezték.
Ne feledjük: a Kaszinós szerint sem védekezni, sem kontrázni nem kell megtanulni, mert az "adja magát".
-
diegho
nagyúr
Nem tudom miért jön egyáltalán szóba bármilyen itthon tevékenykedő szakember. Jelenleg van talán 2-3 külföldön is elismert magyar edző, de egyikük sem topligás.
Aki nekem elsőre beugrik, hogy jó válogatott szinten, Koreával is jó volt, Ausztrálokkal is és bár mindegyik országnak erősebb kerete volt, mint nekünk jelenleg, de nem sokkal.
-
Enzolord
addikt
-
fatal`
titán
Devecseri: Az öngólt leszámítva nem játszottam rosszul
Legalább maradna csöndben egy ilyen meccs után.
Bognár szerint Mezey a legmegfelelőbb kapitány
[link]Ez meg menjen inkább kaszinózni.
Vicc.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Most néztem végig én is és egyetértek veled.
-
Integra
titán
válasz
igen, én is úgy gondolom, hogy egészséges embereknél ha 5 meg 8 góllal vernek szarrá, legkésőbb ekkor azt mondják, hogy így nem mehet tovább és elkell mennünk és átadni a helyet másnak, aki másképp gondolkodik és jobb mint mi... de nem lesz semmi ilyen, mert pontosan tudják, hogy nagy szarok, és ha hoznak valakit aki érti is amit csinál és cselekvőképes is, azonnal aláírják a halálos ítéletüket, tehát nincsen több pénz.. tehát hiába kapunk ki 5 és 8 góllal....
nem véletlenül mondom, hogy nem szabad válogatott meccsekre kimenni. és a legjobb játékosoknak akik külföldön már bizonyítottak bojkokttálni kellene a válogatottat is ahogy azt huszti is teszi. csak közösen lehet ezeket teljesen kiközösíteni és talán takarodásra bírni. amíg lelki zsarolják őket és azt mondják, hogy ennek ellenére felkell húznom a magyar címeres mezt magamra.. nem, nem kell és nem szabad. mert csak így lehet az élősködőket elzavarni, passzív ellenállással. nem tudják uralni az internetet, a médiát.
nem fűzök nagy reményeket hozzá, hogy beállnak szalai mögé a többi játékosok. és ha igen, akkor amúgy mire fel? mit tettek le az asztalra? szalai, huszti, gera, bogdán, király, nem sokan állhatnak ki és mondhatják ezt teljes mellszélességgel.. viszont akik igen, nekik igenis kikell állni és mondani és ütni ezeket a csontvázakat!
-
bagyulajuve
addikt
Elég sok nagy beégés volt, nem tudom, hogy mit vártok(unk). Ettől a Szalai nyilatkozattól nem estem hasra, annak ellenére, hogy sok mindenben igaza van. Azonban, amikről beszélt, azt eddig is tudtuk, és nem fog semmi sem változni. Bár érdekes, hogy a focista nem hibás, mert amikor pl megboldogult Varga Zoltán, el kezdett követelni a Fradiban, jött is a mesterkedés, de ez megtörtént Debrecenben is egy külföldi edzővel, akkor lehet mégsem akarnak annyira fejlődni (tisztelet a kivételnek). Meg beszél ilyen-olyan lélektani nyomásról, hogy 50 ezer néző előtt kel játszani, ők évtizedek óta ezt csinálják, már megszokhatták volna az már szinte mindegy, hogy 5 vagy 50e néző. Én oktatok, meg tudományos beszámolókra járok, ahol elő is kell adnom és sajnos izgulós típus vagyok, de hozzá lehet szokni, és ott is azt tapasztalom, hogy mindegy hogy 10 embernek vagy 200-nak beszélek. Fociztam is évekig és bizony néha előfordultak ott szurkolók is, és saját tapasztalatom az, bár lehet másoknál nem így működik, de amikor fociztam, akkor rohadtul nem vettem figyelembe a külső körülményt, csak játszottam, sokszor észre se vettem, hogy mi folyik a pályán kívül. Ha meg mentális felkészítésre van szükségük, akkor követeljék meg.
Ez egy kis lehetőség most, amikor a csapattársak mögé állhatnának, de ez nem fog megtörténni, mint, ahogy Huszti esetében sem történt meg.
De nem baj (vagyis igen), én akkor is szurkolok majd a következő selejtezősorozatban, reménykedek egy kisebb csodában, ennyit tudok tenni.
-
cyberkind
félisten
Gareth Bale (ahogy mindegyik más játékos is) biztosítva van, így ha a walesi szélső sérülés miatt visszavonulni kényszerül mialatt élő szerződésében áll a Real Madriddal, úgy a csapatnak 91 millió eurót fizet a biztosító. Ugyanígy van például Cristiano esetében, aki 96 millió euróra van biztosítva. A Királyi Gárda évi 4,5 millió eurót költ az ilyen típusú biztosítások fedezésére.
Ez igen !
-
diegho
nagyúr
Belenézve az NSO kommentekbe, nem csodálkozok, hogy társadalmi szinten is itt tart az ország. Ádámnak teljesen igaza van, hogy ha 1, vagy 2 góllal kapunk ki, akkor ugyanaz menne tovább, mint eddig, jönnének a "nem volt szerencsénk" "majdnem sikerült" stb. értékelések és kommentek, de ez nagyon nagy hülyeség lenne. Itt radikális lépések kellenek, mert 5 év múlva még ezen a szinten sem lesz a válogatott, hiszen nincsenek 20-25 éves kint játszó ígéretes fiataljaink. Szükség volt két ilyen arányú vereségre ahhoz, hogy felnyissák a sok mesevilágban élő ember szemét. Nem csodálkoznék azon, ha egyszer majd kiderülne, hogy akarattal volt ez a két ilyen arányú vereség, mert bizony, ha megszakadnak a meccseken, akkor is kikaptak volna, hiszen az ellenfél a jobb. Persze lehet meglepetést okozni, lásd a török meccsek, de nem folyamatosan, ilyen játékosállományból nem. Aki pedig 1-2 mérkőzés eredményéből indul ki, az szimplán buta. Ide igenis egy nagyon komoly edző kell, aki nem úgy küldi ki a játékosokat a pályára, hogy majd megoldjátok, hanem kidolgozza minden ellenfélre a taktikát. Meg lehet nézni svájc hol tart most. Kimentek 3 éve a VB-re (pedig kikaptak luxemburgtól, igen megesik, ez van) és megverték a spanyolokat! Jobbak mint a spanyolok? A közelükbe nem érnek, de olyan edző ül a padon, aki már bizonyított és úgy felkészítette a csapatot, hogy meg tudták lepni még a spanyolokat is. Ha nálunk ülne a padon egy ilyen ember és kapna 3-4 külföldön játszó jó játékost, mi is kimehetnénk a vb-re/eb-re, de addig még álmodozni is butaság.
-
salival
aktív tag
válasz
7600 GS #29705 üzenetére
Végre feltették YT-ra, nem az akadozó pixtert kell nézni.
Szalai nagyon jókat mondott, de azért bőven nem értek mindennel egyet vele. Így is legalább már a 2. nagy égés után nem az volt a nyilatkozat, hogy szegényeknek kommandósokkal kell edzeniük, hanem az hogy változtatni kell.
Megmondom őszintén a 4-0-ás félidő után picit drukkoltam annak, hogy nagy égés legyen belőle, mert akkor már nagyon nem lehet letudni, azzal a vereséget, hogy ők a jobbak. Szívből remélem hogy koncepcionálisan jobbra fordul a focink ezek után. Tudom túl optimista vagyok mindig.
Ellenben meg nem akarok beállni a demagóg magyar foci fikázók közé akik ellepték a netet és a fórumot is akik napról napra a szokásos populista szövegeket nyomják.
-
7600 GS
addikt
Annyira tetszik, hogy nem csak az üres bullshitelés megy, hanem frankón megmondja az igazat.
-
Sickboy25
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
homeless09 #29696 üzenetére
nem, nem lett jó
mert totálisan felismerhetetlen. nincsenek jellegzetes jegyek, sehol pirospozsga, sehol rágógumi, haja krvára nem ilyen..
gáz
nem téged akarlak bántani, nem te csináltad, de nem is kellett volna elfogadnod, mert egyszerűen gyenge. egy ez nagyon helyes kis avatar, ami nem Sir Alex Ferguson-t ábrázolja, hanem egy őszbe hajló, szemüveges, félszeg üzletember fejét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Kriptovaluták és az adózás
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Projektor topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest