-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
kacsyx #157845 üzenetére
Elnézést, nem tudtam, hogy ennyire zavaró a tevékenységem. Pedig nem rémlik, hogy túlzásba vinném az idegennyelvű tartalmak megosztását. Hirtelen ezeket találtam a topikbeli utolsó 100 hsz-em között: olasz, vb-párosítások, olasz, PSG csodás modellhármasa harmadig letolt gatyával, angol, Opta Paolo, Chiesáról, olasz, bírók közötti párbeszéd az Inter elleni büntető kapcsán. Elnézést, ha ezzel zavart okoztam az erőben. Remélhetőleg Müller helyreteszi ezt is, ha nem sikerülne, majd kér egy kis segítséget a müncheni Thanostól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Magyar az űrben
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest