- Computex 2025: ahogy mi láttuk az idei kiállítást
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Apple MacBook
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
NagyDave #22076 üzenetére
Nem vagyok Real drukker, úgy látszik ezt most már folyton le kell írnom.
Na mindegy, a lényeg, hogy legalább megnehezítették a dolgukat. Ha majd egyszer a helyzetkihasználás is toppon lesz, talán sikerül.
Ronaldo hogy megküldte már a labdát, hálószaggató lett volna, ha bemegy...Benzema is, Özil is kihagyta, meg lehetett volna ez, csak az a volna ne lett volna.
Szerk.:
ha már játékstílus...nekem pl. a Barca játéka csak félig-meddig jön be. Tetszenek a megoldások, de pl. a Realban az tetszik, hogy odabaxnak ezerrel, erőt sugárzik az egész, Barca meg ilyen kis tingli-tangli erőtlennek tűnik, mintha csak a technika lenne, nem elég férfiasak.Mondjuk lehet ezért szimpatikus az angol bajnokság...
Pont ezt az érzést tükrözni Messi és Ronaldo. Messi nekem egy kis gyenge pöcs hatását kelti, Ronaldo temperamentuma bejön.
Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- A minap végleg leálltak az xDefiant szerverei
- Linux felhasználók OFF topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Computex 2025: ahogy mi láttuk az idei kiállítást
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Dobozos LG GRAM /i7-1165G7/16GB RAM/512 SSD/16"COL/IPS/Garancia/2560X1600
- beQuiet! Dark Power Pro 11 850W 80 PLUS Platinum Táp!
- Bomba áron GIGABYTE AORUS/ I7-11800H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 3070 8GB 300 Hz FHD IPS/
- GIGABYTE B760M AORUS ELITE AX
- Remek áron dobozos új Lenovo Flex 5 laptop/2in1/Touch/Ryzen 5-5500U/16GB/256 GB SSD/16"/FHD+/Gari
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest