Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Akciókamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BIOS topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
mephi666 #15050 üzenetére
Vezetőként nem szeretnék ilyen tanácstalan, nem tudom részt tartalmazó nyilatkozatot olvasni, az tuti:
Roy Hodgson: – Nem tudom, hogyan veszíthettünk el egy olyan meccset, amelyen legalábbis egyenlő partnerek voltunk. Kibírtuk az Everton rohamait az elején, feljavultunk játékban, de kaptunk egy gólt. A második félidőben néha letáboroztunk az Everton térfelén, jó támadásaink voltak, erre kaptunk egy hatalmas gólt. Nem értem, az élet miért ilyen kegyetlen hozzánk... A csapat jól játszott, ehhez képest semmit nem kaptunk a fáradozásainkért. Őszintén hiszem, hogy jól játszottunk, és így kell dolgoznunk, ha előre akarunk lépni. Sajnos egy újabb rossz napon vagyunk túl, és nem sikerült jó eredménnyel bemutatkoznunk az új tulajdonosoknak. Szomorú lenne, ha a szereplésért csak én vinném el a balhét, tekintve azt, hogy a fiúk nem nyújtanak rossz teljesítményt."
Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest