- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5060TI/9060XT VAGY 3080/3090 az evga nosztalgiájáért??
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Szerintem két nap alatt nem érdemes sokat várni Zacc-tól. Ő sem isten, hogy pik-pak rendbe tegye a csapatot. Az már látszik, hogy nem egy Ciro, mert gondolkodik. A nyilatkozatában egy csomó hibát felsorolt, amire megoldást keres a héten. Ciro csak annyit mondott, hogy "nem tudom hol a baj", meg hogy "olyan vagyok, mint Rocky ... ütnek, de mindig felkelek".
Amúgy nekem helyenként tetszett a játék. Néhol minimális elképzeléseket is fel lehetett fedezni. Ez Ciro-nál nem volt. Melo is jól játszott, csak kár, hogy lesérült. Amauri többet jött vissza, bár ő sokat nem tett hozzá a játékhoz.
Del Pieronak meg tekintélye van a játékvezetőnél.
Mást nem tudok elképzelni. Bár ha azt vesszük, hogy mennyi 11-est nem fújtak be nekünk eddig ... bár kétségtelenül jobb lenne, ha a szabálytalanságot fújnák be a bírók, és nem a véletlen esést.
Aktív témák
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Sony Alfa 7 MII. + Objektívek, Kamera állvány stb.
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged