Hirdetés
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #12799 üzenetére
loller
jajj, már várom. pont kajáltunk tegnap, mondom közbe benyomok kis focit, mer az ugy jó, mákbol pont eurosport, és pont már az eredményeket mutatják, nna, nézzuk mondom, kiktől fogunk megint szopni
ajjj mikor megláttam h megkaptuk végre a hollandokat.. volt nagy öröm bódogsáegyből elfelejtettem a mérlegeléseket, csak ennek örültem
-
sosperecek18
őstag
válasz
sosperecek18 #12794 üzenetére
Csak kicsit átkellene alakítani a csapat szerkezetét:
Védelemből - Vanczák-ot mindenféleképpen
Középpálya nagyjából jó bár egy-két fiatal jöhet...
De a legnagyobb probléma a csatárhelyzet...szerintem a "kicsik"közül jó lenne legalább a Liverpooli különítményt bevenni...Meg Gerzson is kellene...csak nem védekező középpályásnak hanem közvetlenül a csatárok!!! mögött, és a védelem előtt...
Sztem egy 4-3-1-2-es felállásban kellene megszerveznünk a csapatot...
-
peterszky
őstag
válasz
Tibiajax #12791 üzenetére
Fel leszel négyelve
Amúgy egy jó hozzászólás a témában:
Csalódnék ha nem veretlenül jutnánk ki az EB-re.
Nézzük az ellenfeleket:San Marino idegenben - az NB 2-es liga válogatott bőven elég lehet ellenük, sima győzelem.
San Marino otthon - az NB 2-es liga válogatottat néhány U17-es fiatallal kell megspékelni és gálaelőadásMoldova otthon - Lehet pihentetni a legjobbakat, nagyon megverjük őket
Moldova idegenben - Várhidi Petya biztosan segít, nem kérdéses a kisinyovi alázásFinnország idegenben - oda nyerni járunk, a finnek inkább hokizzanak
Finnország otthon - a hokizó finnek biztosan nem készülnek majd fel a magyar hőségre, elég lesz erőből lezúznunk őketSvédország otthon - Zlatan a k...rva anyád, megb...szunk!!
Svédország idegenben - remélem élvezted köcsög, ott is megb...szunk!!!Hollandia otthon - egy nevet mondok Koeman. Ismeri őket mint a tenyerüket, taktikailag szétziláljuk őket, a kreatív támadójátékunkkal nem fognak tudni kit kezdeni. Győzelem!
Hollandia idegenben - a hollandok már félni fognak tőlünk mint a tűztől, de létkérdés lesz nekik a győzelem, ettől görcsösek lesznek, mi pedig felszabadultan játszva elbűvöljük a rotterdami közönséget, akik a meccs végén felállva tapsolják meg a diadalmasan levonuló magyar válogatottat.
-
Szólista
senior tag
válasz
sosperecek18 #12790 üzenetére
Annak örülők,hogy keletre nem megyünk csak 1x.A szlovák meccs nem lett volna jó,ismerve a viszonyunkat.Ezért örülök,hogy a románokat is elkerültük.
Szivem szerint angol-svájci párosnak jobban örültem volna mint a holland-svédnek. -
Tibiajax
nagyúr
Hollandok!! Hollandok!! Hollandok!! Hollandok!! Hollandok!! Hollandok!! Hollandok!! Hollandok!! Hollandok!! Hollandok!! Hollandok!! Hollandok!! Hollandok!! Hollandok!! Hollandok!! Hollandok!!
-
sosperecek18
őstag
válasz
Szólista #12785 üzenetére
Sztem ez a viszonylag legkorrektebb csoport, a FInn, moldáv, San Marino ellen hozható 5gy-1d, svédek ellen ha végre nekünk lenne szerencsénk akkor talán 4p de 2 min hozható. Itthon a Hollandokat meglehet lepni...
Sztem a svédek helyett max egy svájccal vagy Slovakia-val jártunk vna jobban. És a hollandok sem egy ... csapat, jobb mintha egy Spanyol;Portugál, Angol 3-astt kaptunk vna...
Sztem ha normálisan mindent beleadva játszunk van keresnivalónk...
-
Szólista
senior tag
Itt a teljes lista:
A csoport: Németország Törökország Ausztria Belgium Kazahsztán Azerbajdzsán
B csoport: Oroszország Szlovákia Írország Macedónia Örményorszá Andorra
C csoport: Olaszország Szerbia Észak-Írország Szlovénia Észtország Feröer-szigetek
D csoport: Franciaország Románia Bosznia-Hercegovina Fehéroroszország Albánia Luxemburg
E csoport: Hollandia Svédország Finnország MAGYARORSZÁG Moldova San Marino
F csoport: Horvátország Görögország Izrael Lettország Grúzia Málta
G csoport: Anglia Svájc Bulgária Wales Montenegró -
H csoport: Portugália Dánia Norvégia Ciprus Izland -
I csoport: Spanyolország Csehország Skócia Livánia Liechtenstein - -
Szólista
senior tag
E.csoport
1.Hollandia
2.Svédország
3.Finnország
4.Magyarország
5.Moldova
6.San MarinoEz lesz a csoport végső sorrendje is,esetleg a 3.hely meglehet.
#12787 CséZé Túl optimista vagy.
-
peterszky
őstag
12.00-tól Eurosporton EB sorsolás.
-
venember83
nagyúr
Újabb egy pont. Lassan már ennek is örülni kellene?
-
Tibiajax
nagyúr
-
peterszky
őstag
Ennyi kép sikerült a "vásárról": [link]
-
peterszky
őstag
válasz
Tibiajax #12777 üzenetére
Mert siettem, nem volt időm szüttyögni
(ezt meg csak ki kellett másolni)
"A gyüjtemenyben közel 120 mezböl (Nemet bundesliga 1.-2., olasz liga 1.-2., anglia 1. es Rapid), 3000 kitüzöböl ( europa minden tajarol), 70-80 fele UltrasRapid salbol, 200 europai (görög,olasz,nemet) csoport salakbol."
-
-
peterszky
őstag
Hátha valakit érdekel:
Óriási sál/mez/kitűző "vásár":
Februar 5. (pentek) Nepligeti Kezilabdacsarnok Föbajarat (Ruhatar)
15 – 19 oraig
Bejarat a Kismartoni ut felöl.Februar 6. (szombat) Szöglet Pub (Terasz)
Fradi palyaval sregen szembe!
8 – 11 oraigEgy Rapid Wien szurkoló kénytelen megválni óriási gyűjteményétől (értéke felbecsülhetetlen), most egy jelentős rész itt lesz Budapesten és megvásárolható. "Érkezési sorrend".
Csak pár példa: 20 évvel ezelőtti Drughi csoportsálak, AC Milan Brigate sal 20 evvel ezelötti mely szemelyesen a Milan öscapojatol Barolotol van, 80 különböző Rapid sál, Panathinaikos, Serie A-s csoportsálak... Nyilván a ritkaságoknak az ára is megvan! (a legdrágább a listában a Milanos, az 20k HUF, a Drughi sálak 9k körül mozognak)
http://kepfeltoltes.hu/view/100201/BILD1700_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/100201/BILD1703_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/100201/BILD1702_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/100201/BILD1704_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/100201/BILD1701_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/100201/BILD1699_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/100201/BILD1708_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/view/100202/angol_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/100202/ex_jugo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/100202/francia_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/100202/magyar_ukran_orosz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/100202/olasz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/100202/olasz__www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Vladi
nagyúr
Mit szóltok: Gosztonyi a Bariban. Magyar középpálya.
Nekem amúgy is személyes kedvencem volt az u20-ban, kár, hogy csak rövid ideig játszhat együtt Komannal.
-
englandfan
csendes tag
Lencse, most meg már Nikolics is a Vidinél... Elég komoly szándékai vannak Viktornak...
-
bagyulajuve
addikt
Hát ezen a meccsen több tudatosságot láttam a srácok, mint az elmúlt 2 hónapban összesen. Igazából 2 gyenge láncszem volt a csapatban Grygera és Amauri, előbbin el is ment a meccs, míg utóbbi valóban nem tett a játékhoz semmit. Kevésszer fejelte le a társaknak a labdát, és sosem tudta megtartani, ha már nála volt. Sajnos hulladék játékos lett belőle pedig annak idején jól bekezdett.
Hát igen az nem volt 11-es, de végül is volt 1 igen gyanús szituáció korábban már, amikor középen rántottak le egy zebrát, különben is ez volt az első az idényben, amikor lőhettünk, ha jól tudom, csak hogy kicsit hazabeszéljek. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Szerintem két nap alatt nem érdemes sokat várni Zacc-tól. Ő sem isten, hogy pik-pak rendbe tegye a csapatot. Az már látszik, hogy nem egy Ciro, mert gondolkodik. A nyilatkozatában egy csomó hibát felsorolt, amire megoldást keres a héten. Ciro csak annyit mondott, hogy "nem tudom hol a baj", meg hogy "olyan vagyok, mint Rocky ... ütnek, de mindig felkelek".
Amúgy nekem helyenként tetszett a játék. Néhol minimális elképzeléseket is fel lehetett fedezni. Ez Ciro-nál nem volt. Melo is jól játszott, csak kár, hogy lesérült. Amauri többet jött vissza, bár ő sokat nem tett hozzá a játékhoz.
Del Pieronak meg tekintélye van a játékvezetőnél.
Mást nem tudok elképzelni. Bár ha azt vesszük, hogy mennyi 11-est nem fújtak be nekünk eddig ... bár kétségtelenül jobb lenne, ha a szabálytalanságot fújnák be a bírók, és nem a véletlen esést.
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #12765 üzenetére
És 1-1. Hiába van új edző, ugyanaz a semmi foci, zéró eredmény.
-
lvnt
őstag
válasz
Tibiajax #12759 üzenetére
Tudom, hogy te Ajax drukker vagy, de azért nem kéne a Genoa-ról, ilyen lekicsinylően beszélni. Olaszország egyik legrégebbi (ha, nem a legrégebbi) 9-szeres bajnok csapatáról van szó, amely tavaly az ötödik, európa liga indulást érő helyen végzett az olasz bajnokságban. Jelenleg szerintem nagyobb játékerőt képvisel, mint az Ajax, Palacio-val, Amelia-val, Criscito-val. Azt se feledjük, hogy Milito is nemrég még itt játszott és most épp a másik kedvenc csapatodban lődözi a gólokat.
Nem utolsó sorban, a bajnokság színvonalában is van egy kis különbség, ha nem is túl sok.venember83: Ki lőtte a Lazio gólját? Nem jelzi ki a részleteket a livescore.
-
venember83
nagyúr
Vááá, 11-es...
Del Piero...
1-0.
-
peterszky
őstag
válasz
englandfan #12761 üzenetére
A Genoa Genovában van, szóval szerintem nincs gond a tévesztéssel
-
venember83
nagyúr
Új edző, új remények... Lássuk.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
englandfan #12761 üzenetére
mellesleg sry
az Ajaxban -véleményem szerint- jelen pillanatban zsúfolódnak a középszerű játékosok, Rudolfot simán el tudom képzelni ha nem is mindig kezdőnek - az elején -, de mindenképp egy alapembernek, egy olyannak akire lehet építeni, és ezt Jol is meglátná. És ha hozna egy jó formát, még több is lehet. Simán beleférne a mai Ajaxba, példának lásd Dzsudzsikát.. -
Tibiajax
nagyúr
hát, érdekes..
mondjuk nem tudom azt sem, többek között, mi áll a genovai tranzit mögött, de hogy pont oda.. nyilván persze nem vagyunk egyformák, meg azért az érzelmek mellett ilyenkor akad még néhány befolyásoló tényező..de hogy Ajax helyett Genova...
dehát biztos itt is a lóvéról szól csak az egész... -
L|zsidoboz
őstag
válasz
Tibiajax #12755 üzenetére
A Lazio ugyanezt csinálta Pandevvel és Ledesmaval.
Nem voltak hajlandóak szerződést hosszabbítani, eladni sem lehetett őket, egyből lerakták őket a tartalékok közé, pedig a keret legerősebb játékosai.Csak a Lazio elrontotta, ők még edzeni sem hagyták őket, így simán elbukták a pert.
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #12753 üzenetére
Tájékozódtam kicsit, ha nem is lesz csodajáték meg ki tudja milyen eredmény, legalább támadó focit fog játszani a Juve Zaccheronival a padon. Aztán, hogy utána mi lesz, ki lesz, meglátjuk. Bár ezek az ideiglenes megoldások korántsem kedvemre valók.
-
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #12748 üzenetére
Hiddink akkor megy a Liverpoolhoz. Tuti.
peterszky: Kell a pénz a Debrecennek, hisz van egy egy millió eurós játékosuk. Wow.
-
Tibiajax
nagyúr
Rudolfot vinné az Ajax
...
3pontos kérdés: szerintetek, én mennék a helyébe, vagy sem?.. a:igen b:nem c:de -
peterszky
őstag
Bori visszalépett a kölcsönszerződéstől.
Mehehehe
-
bagyulajuve
addikt
Zaccheroni az új Juve edző, hát ideje volt, de Hiddinknek jobban örültem volna.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
LOL ... azt hallom, hogy a Sport 1/2 elvesztette az olasz bajnoki mérkőzések közvetítési jogát. A Digi sporton mennek majd az elkövetkező két idényben. Mi a túrót csinálnak a Sport TV-nél? Hagyjuk már ezt a magyar foci hullámot, ami most megy ... a tökömet érdekli a tili-toli magyar foci.
Már elvesztették a Bundesligát is, erre most a Seria A?
-
venember83
nagyúr
Fákk, nem ide.
-
venember83
nagyúr
válasz
zolynet #12744 üzenetére
Szabály szerint nem tehették. Ha megnézik a felvételeket, akkor precedenst teremtenek a videóbíróra. Különben én díjaznám, hogy mindkét csapat edzőjének legyen mondjuk félidőnként 1 vagy 2 lehetősége (mint tenisznél a játékosnak) arra, hogy videóbíró alkalmazását kérje persze csak akkor, ha már az illető csapatnál van a labda vagy épp nincs támadás, hogy ne tudjon visszaélni a lehetőséggel.
-
zolynet
veterán
válasz
venember83 #12737 üzenetére
volt szerencsém megnézni, nagy lincselés lett volna sztem ha az oroszok jutnak tovább ... nem is értem miért nem néztek fel a kivetítőre egy pillanatra, meg hogy mit néztek?
-
L|zsidoboz
őstag
Kis az infokat!
-
venember83
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #12739 üzenetére
-
peterszky
őstag
válasz
L|zsidoboz #12736 üzenetére
Amíg nem törlik: [link]
(ma már vagy kétszer cenzúrázták, mindig más teszi fel) -
lvnt
őstag
válasz
L|zsidoboz #12739 üzenetére
A büntetőpárbajban az egyik spanyol játékos teljesen nyilvánvaló gólt szerzett (a kapu hátsó hálótartó vasát találta el) és a bírók nem adták meg.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
Én csak a végére kapcsoltam oda, amikor a spanyolok már megnyerték a meccset, de magyaráznak a bírónak.
Mi történt?
-
englandfan
csendes tag
válasz
Jaja, hihetetlen. Sok pénzük van ezeknek az oroszoknak...
-
venember83
nagyúr
Ja, a spanyol-orosz futsal meccset látta valaki? Nagy szerencséje van a bírónak, hogy az oroszok kihagyták a "büntetőt".
-
panel
aktív tag
válasz
L|zsidoboz #12733 üzenetére
Fradi sálat égetett és fent volt az egyik videó megosztón... az vele a probléma főleg....
-
bagyulajuve
addikt
válasz
L|zsidoboz #12733 üzenetére
MTK->Újpest->Fradi gondolom én
-
peterszky
őstag
Ezt a szégyent: [link]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
LOL
Salihamidzic ma az edzésen izomsérülést szenvedett. Persze biztos csak véletlen sérült meg ő is ... ugye kedves Blanc.
-
Kicker
őstag
Inter-Milan után (lehet már volt)
"...Esetleg úgy kaphattunk volna ki, ha hat játékosra fogyatkozunk. Héttel ugyanígy nyertünk volna" – nyilatkozta a Skynak a nagyon elégedett José Mourinho
ez 10 pontos hozzászólás volt. Juvéhoz remélem nem Rafa B jön, szerintem ő nem olyan jó, mint Hiddink...
-
peterszky
őstag
válasz
bagyulajuve #12722 üzenetére
Szerintem jó fricska egy Inter - Milan lefújása után
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Blanc még akar egy lehetőséget adni Ferrara-nak.
Szerencsére Elkann hallani sem akar erről.
Amúgy Marchisio kidőlt 20 napra. Ja és Amauri, Diego, Del Piero és De Ceglie influenzás lett. -
zolynet
veterán
elírtam, igazad van
sajnos megérdemelte az inter a győzelmet, a milán védelme nulla, támadása 20m környékén elfogyott, ötletük nem volt h akkor most mi legyen ... inter kapusa meg ugye ilyenkor a szemüket kivédi ... Pipo-t mé nem rakták be? Jankulovski is jobban teljesítene ha többet lenne játékban, na mind1 -
De hogy ne csak sírás legyen:
-
A Milan is volt már bundabotrányban (sajnos) és ez a meccs is az eddigi leggyengébb volt talán idén tőlük. Megnézve az előző 3-4 találkozót, az Inter mindig "mákkal" nyert vagy a bíróval a Milan meg eddig jó szériában volt, de tegnap senki nem játszott sehogy. Ekkora hullámzást nehéz lesz megmagyarázni a sajtónak. Nem is beszélve a kettős emberelőnyről, ahogy írod...
Marhára felhúztam magam és rögtön a néhány évvel ezelőtti, valamint a mostani, bár nem olasz botrányok jutottak eszembe.
De mondom, mindegy, a lényeg az eredmény...
-
bagyulajuve
addikt
válasz
L|zsidoboz #12706 üzenetére
hát az a 11-es viccvolt, de a Juve megérdemelten kapott ki, így gratula nektek
-
válasz
venember83 #12703 üzenetére
Néhány kezezés, nyilvánvaló szabálytalanság, az Inter 2. gólja... csak a java.
A Milan szar volt, azt már lassan kezdem megszokni, meg azt is, hogy Pippo be sem áll, de az Inter se volt egy szállal se jobb ma. Az 1. gól szép volt, de utána... erről ennyit. Lefutott meccs, de elég gyanús volt.
-
válasz
venember83 #12701 üzenetére
Hogy jön ide a Juve?
Az Inter mostanában túl sűrűn nyer bírói segítséggel.
Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Autós topik
- Kés topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HAMA URAGE 3RGO 1H + HyperX Cloud Stinger
- Gamer PC - i5, GTX 960 4GB, 16 GB RAM, 120 GB SSD, 1 TB HDD, Windows 10
- Intel Core2Duo Q9400, 4 GB DDR2, Geforce 8600 GT, 320 GB HDD, Gigabyte ga-p43-es-3g, WIN 7 Home
- Next level racing f-gt szimulátor állvány
- Sapphire Radeon RX 6600 8GB PULSE videokártya dobozos, garanciás
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest