- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, leváltom az X-718BK Oscart, mégpedig egy X-710BF Snake-re
Mikor anno megvettem az X-718 (triplagomb nélküli, kék-ezüst)-as 2000 DPI-s egerem, már akkor tudtam, hogy ez a méret, forma és kábel nekem a favorit. Aztán ezt a kis X-718-at lecseréltem az X-718BK Oscar-ra (3200 DPI optikai szenzor, belső memória), de a pici negatívumok mára már idegesítenek az Oscaron, és az okok, ami miatt váltok a "csupán" 1000 DPI-s kígyóbőrmintás csodára:
- a vastagabb kábel zavar az X-718BK-n...OK, hogy így megy akár az Oscar 1000 Hz-en is, de a sima X-718 is tökéletes volt 125 Hzen, és az X-710BK is az lesz
- más méret! az X-718BK púposabb, és minden méretét tekintve kb. 5%-kal nagyobb az X-718-asomhoz képest, az X-718 viszont pont akkora, amekkora kell nekem...azt hittem, hogy ez nem lesz hátrány, de az lett
- hiába a fejlettebb optika, az egér kicsit labilisabb, álló helyzetben balra-jobbra lehet ingatni
Ha minden igaz, az X-710BF pont ugyanolyan méretekkel és kábellel rendelkezik, mint a régi X-718-am, ma kiderül
A 125 Hz és 1000 DPI nem tart vissza, úgyis mindig 1200 DPI-n játszottam, majd kicsit meg kell emelnem a sensit és kész
Ennél az egérnél már csak a X-718BF lenne jobb szerintem (a különbség csak a nagyobb DPI), de azt már nem nagyon lehet kapni és nem kutattam fel érte a netet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Légies iPhone halvány színei
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest