Új hozzászólás Aktív témák

• c41r0^

őstag

Sziasztok!

Úgy döntöttem, leváltom az X-718BK Oscart, mégpedig egy X-710BF Snake-re :)

Mikor anno megvettem az X-718 (triplagomb nélküli, kék-ezüst)-as 2000 DPI-s egerem, már akkor tudtam, hogy ez a méret, forma és kábel nekem a favorit. Aztán ezt a kis X-718-at lecseréltem az X-718BK Oscar-ra (3200 DPI optikai szenzor, belső memória), de a pici negatívumok mára már idegesítenek az Oscaron, és az okok, ami miatt váltok a "csupán" 1000 DPI-s kígyóbőrmintás csodára:

- a vastagabb kábel zavar az X-718BK-n...OK, hogy így megy akár az Oscar 1000 Hz-en is, de a sima X-718 is tökéletes volt 125 Hzen, és az X-710BK is az lesz

- más méret! az X-718BK púposabb, és minden méretét tekintve kb. 5%-kal nagyobb az X-718-asomhoz képest, az X-718 viszont pont akkora, amekkora kell nekem...azt hittem, hogy ez nem lesz hátrány, de az lett

- hiába a fejlettebb optika, az egér kicsit labilisabb, álló helyzetben balra-jobbra lehet ingatni

Ha minden igaz, az X-710BF pont ugyanolyan méretekkel és kábellel rendelkezik, mint a régi X-718-am, ma kiderül :)

A 125 Hz és 1000 DPI nem tart vissza, úgyis mindig 1200 DPI-n játszottam, majd kicsit meg kell emelnem a sensit és kész :)

Ennél az egérnél már csak a X-718BF lenne jobb szerintem (a különbség csak a nagyobb DPI), de azt már nem nagyon lehet kapni és nem kutattam fel érte a netet.

Új hozzászólás Aktív témák