Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem XL-750F van.. Ez is lézeres.. sima íróasztalon (fa, csak le van lakkozva.. illetve volt sok évvel ezelött) tökéletesen megy mindenféle egérpad nélkül..
Vastag vezeték. Ez ugyyan relativ, de asszem az én egeremnek is vastag a vezetéke..
Játék közben ha nincs "eligazítva" akkor lehet zavaró.. pl. távcsöves puskával való pontos célzás alkalmával.. egyébként ha nem kemény játékos az ember, illetve elötte beigazítja a kábelt, abszolút nem zavaró..(én hagytam rá egy kis kanyart az asztalon, így az tud mozogni ha akar)Amúgy csak szubjektiv vélemény.. én a kettő közül a 710FS-t választanám.. valahogy komolyabb egérnek tűnik... de símán mindennapi haszálatra a másik is biztos megteszi...
ui: mondjuk az állítható DPI-t személy szerint csak az első 2 hétben csesztettem.. azóta fix 1600 on van

No meg esetleg nézd meg élőben melyik milyen...
a 710FS-t mondjuk már többen dicsérték.. a másik meg lehet még túl új.. nem nagyon olvastam róla.. asszem

Magyarúl.. azt veszed amelyiket akarod
Nem lettél sokkal kisegítve

Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nem lettél sokkal kisegítve