Új hozzászólás Aktív témák

• Laci4

senior tag

válasz gg72 #792 üzenetére

Nekem XL-750F van.. Ez is lézeres.. sima íróasztalon (fa, csak le van lakkozva.. illetve volt sok évvel ezelött) tökéletesen megy mindenféle egérpad nélkül..

Vastag vezeték. Ez ugyyan relativ, de asszem az én egeremnek is vastag a vezetéke..
    Játék közben ha nincs "eligazítva" akkor lehet zavaró.. pl. távcsöves puskával való pontos célzás alkalmával.. egyébként ha nem kemény játékos az ember, illetve elötte beigazítja a kábelt, abszolút nem zavaró..(én hagytam rá egy kis kanyart az asztalon, így az tud mozogni ha akar)

Amúgy csak szubjektiv vélemény.. én a kettő közül a 710FS-t választanám.. valahogy komolyabb egérnek tűnik... de símán mindennapi haszálatra a másik is biztos megteszi...

ui: mondjuk az állítható DPI-t személy szerint csak az első 2 hétben csesztettem.. azóta fix 1600 on van :D

No meg esetleg nézd meg élőben melyik milyen...

a 710FS-t mondjuk már többen dicsérték.. a másik meg lehet még túl új.. nem nagyon olvastam róla.. asszem :B

Magyarúl.. azt veszed amelyiket akarod :D :W Nem lettél sokkal kisegítve :B ;)

Új hozzászólás Aktív témák