Hirdetés
- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem XL-750F van.. Ez is lézeres.. sima íróasztalon (fa, csak le van lakkozva.. illetve volt sok évvel ezelött) tökéletesen megy mindenféle egérpad nélkül..
Vastag vezeték. Ez ugyyan relativ, de asszem az én egeremnek is vastag a vezetéke..
Játék közben ha nincs "eligazítva" akkor lehet zavaró.. pl. távcsöves puskával való pontos célzás alkalmával.. egyébként ha nem kemény játékos az ember, illetve elötte beigazítja a kábelt, abszolút nem zavaró..(én hagytam rá egy kis kanyart az asztalon, így az tud mozogni ha akar)Amúgy csak szubjektiv vélemény.. én a kettő közül a 710FS-t választanám.. valahogy komolyabb egérnek tűnik... de símán mindennapi haszálatra a másik is biztos megteszi...
ui: mondjuk az állítható DPI-t személy szerint csak az első 2 hétben csesztettem.. azóta fix 1600 on van
No meg esetleg nézd meg élőben melyik milyen...
a 710FS-t mondjuk már többen dicsérték.. a másik meg lehet még túl új.. nem nagyon olvastam róla.. asszem
Magyarúl.. azt veszed amelyiket akarod
Nem lettél sokkal kisegítve
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Óvodások homokozója
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ASUS ROG Zephyrus M16
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest