Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Legolas
üzenetére
Játékok alatt kitörölheted a tudod midet a HT-vel
És mivel én nem tömörítgetek meg rippelek minden nap, ezért nekem egy dolog ami fontos és az a játékok alatt nyújtott teljesítmény. Namost a régi 3000+om (S754, egycsatornás memvezérlő) alapórajelen ott volt gamék alatt, mint egy 3.2-es P4, a mostani 3000+os 3800+ra húzva (2400 MHz, kétcsatornás memvezérlő) kb. egy 3.8-as P4-nek felel meg az aszinkron RAM miatt, ha szinkronban tudnám járatni lehet beérné a 4 GHz-eset.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És mivel én nem tömörítgetek meg rippelek minden nap, ezért nekem egy dolog ami fontos és az a játékok alatt nyújtott teljesítmény. Namost a régi 3000+om (S754, egycsatornás memvezérlő) alapórajelen ott volt gamék alatt, mint egy 3.2-es P4, a mostani 3000+os 3800+ra húzva (2400 MHz, kétcsatornás memvezérlő) kb. egy 3.8-as P4-nek felel meg az aszinkron RAM miatt, ha szinkronban tudnám járatni lehet beérné a 4 GHz-eset.