Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
babat
csendes tag
Köszönöm, nézegettem a többi fórumot is, és bár sok követelmény van, az elsődleges a játék, és oda kellene az 5.1, hangkártyát pedig nem nagyon akarok venni. Ahogy olvastam a korábbi hozzászólásokban az alaplapi hangkártya felejtős, így jutottam ide.
Az előző fülesem egy Sennheiser volt, amit nagyon szerettem, így megörültem ennek, mert úgy tűnik ez minden igényt le tud fedni és még belefér abba a keretbe is, amit rászántam.
A kérdéseim sokkal inkább abból a bizonytalanságból fakadnak, hogy még nem volt USB-s fejhallgatóm, illetve mindig gyanús, amikor az összes igényre megtalálom a megoldást egy készülékben és nem kell kompromisszumokat kötni, hiszen ezekből általában az jön ki, hogy a kompromisszum ott van csak nem láttam előre, a döntés előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Huawei Watch GT 4 46 mm
- HP ProBook 440 G5, 14" HD, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garancia
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- Dell Latitude 5590, 15,6" FHD , I5-8350 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest