Hirdetés
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Nekem Megalodonom volt, de megis váltam tőle nemhiába...
- Játék alatt viszonylag jól teljesít
- A Virtuális 7.1-e hát hagy némi kívánnivalót maga után
- Sok zenét hallgatok viszont ezt a fülest nem zenére találták ki azt az első pár óra után megtapasztaltam rendesen
Ha játékra kell akkor vedd nyugodtan de ha sokat filmezel vagy zenét hallgatsz akkor ne ezt válaszd, inkább egy G930 vagy pedig Razer Chimaera vagy olcsóbbak között G35 vagy Kave
De igazából embere válogatja mert nincs olyan füles ami mindenkinek bejönne így ha bármelyik topicot olvasod minden fülesre fognak rosszat mondani.
Szerk: Amúgy néztem a Chimaera-t és 2 féle változat van, a sima meg az 5.1 szerintetek mindkettőhöz jár azaz álló dokkoló amire rárakod és úgy töltődik vagy csak a 5.1-eshez jár?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest