Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Nekem Megalodonom volt, de megis váltam tőle nemhiába...
- Játék alatt viszonylag jól teljesít
- A Virtuális 7.1-e hát hagy némi kívánnivalót maga után
- Sok zenét hallgatok viszont ezt a fülest nem zenére találták ki azt az első pár óra után megtapasztaltam rendesen
Ha játékra kell akkor vedd nyugodtan de ha sokat filmezel vagy zenét hallgatsz akkor ne ezt válaszd, inkább egy G930 vagy pedig Razer Chimaera vagy olcsóbbak között G35 vagy Kave
De igazából embere válogatja mert nincs olyan füles ami mindenkinek bejönne így ha bármelyik topicot olvasod minden fülesre fognak rosszat mondani.
Szerk: Amúgy néztem a Chimaera-t és 2 féle változat van, a sima meg az 5.1 szerintetek mindkettőhöz jár azaz álló dokkoló amire rárakod és úgy töltődik vagy csak a 5.1-eshez jár?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest