Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
Megszeretném osztani Veletek az elmúlt egy hónapban szerzett tapasztalataimat a GSP 600-zal, mert nem indult annyira egyszerűen a közös történetem vele, remélem másnak is hasznos lesz, amit írok.
Ha visszább olvastok, akkor láttátok, hogy egy HyperX Revolvert cseréltem le, pontosabban amellé szerettem volna egy még jobb fejhallgatót. Panaszkodtam, hogy kb sehogy nem szól hozzá képest a GSP 600, hangerő egy nagy nulla, szinte maxon kell járatni ALC 1220-szal, hogy szóljon valahogy. Egy hét alatt nem tudott meggyőzni, így ráfeküdtem, hogy eladjam, de senki nem jelentkezett érte, tudtommal még most is 3-an hirdetik szerencsétlen fejhallgatót. Ennél a pontnál úgy voltam, hogy biztos van még közös dolgunk az életben és nem véletlen vettem meg.
Elhatároztam, hogy adok még neki egy esélyt. Beszerzek egy hangkártyát, hátha megjön a hangja, először a GSX-300-at nézegettem, majd végül egy Creative Sound BlasterX AE-5 Plus belsőt találtam szinte új állapotban hardveraprón, amire le is csaptam. Beszereltem a gépbe, na mondom lássuk... Lett hangja, nem is akármilyen, viszont itt még mindig csak arra gondolok, hogy 30%-os hangerőn már úgy szólt, mint az alaplapival 100%-on. Még mindig nem voltam vele megelégedve... írták, hogy be kell járatni...
Ráküldtem két éjszakát egy IsoTek bejárató zenefájlt, kezdett kiteljesedni a hangja végre, újabb előrelépés. Nagyjából 40-50 óra után lett olyan a hangja, hogy ez igen, erre vártam. HyperX-szel összehasonlítva sokkal részletgazdagabb szebb a hangzása, minimálisan kevesebb a basszusa (nem használok semmi EQ-t és hangtuning effektetek), de maga a basszus megszólalása élménydúsabb.Röviden a GSP 600-ról:
- brutál király hangzás
- nagyon minőségi anyagok használata, sehol nem recseg-ropog, a hangerőszabályzót élmény forgatni
- kényelmes fejpárna, nem ér a füled a driverhez, olyan mélysége van
- az egész fejhallgató viselése kényelmes, lehet a pánt erősségét is állítani
- cserélhető kábel, ami annyira finom anyagú, hogy egyáltalán nem guboncolódikA hangkártyához visszatérve még annyit jegyeznék meg, hogy iszonyat kemény hangzást kilehet belőle hozni egy kis EQ tuninggal, de én a flat hangzás híve vagyok. Ha jól szól egy fejhallgató, akkor nem szükséges szoftveres megoldásokhoz folyamodni.
Ajánlom ezt a fejhallgatót, mert vezetékesben nem kapni jobbat. Iphone 11 Pro Max-ba dugva kellő hangereje van, ha valaki szeretné telefonnal is használni.
Az elmúlt egy hónapban volt szerencsém is egy HyperX Alphát tesztelni, de áldom az eget, hogy a GSP 600 mellett döntöttem, mert a kettő fejhallgató nem egy liga.[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
válasz DamianB #25606 üzenetére
MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon WIFI alaplapom van, amiben egy viszonylag jobb féle audio rész van, elvileg 600 ohm-ig 120dB-t tud.
Bedugtam előlapi részre is a fejhallgatót, ott kb élvezhetetlen halk.
Ha jól láttam, akkor neked is a GSP 600 van. Pár óra használat után változott nálad a hangja? Így 1 óra használat után összehasoníltva is jobban tetszik a Revoler, erőteljesebb sokkal. Egyébként utcán Sennheiser Momentum True Wireless 2 fülest használok, annak is kellett 4-5 óra, mire kiteljesedett a hangképe, az mondjuk pont úgy szól, ahogy azt imádon. -
Dzsuri89
őstag
válasz DamianB #25604 üzenetére
Igen, én is ez alapján vettem meg a 112dB-es GSP 600 fejhallgatót, de a 108 dB-es HyperX Revolverem PC-n sokkal hangosabb. A Revolver már 40-50 hangerőn úgy szól, mint az állat, míg a GSP 600 meg kb 95-100-as hangerőn.
Telefonba dugva is a Revolver nyer, de ott nem olyan durva a különbség. A GSP 600 fejhallgatón a hangerő maxra van tekerve. -
Dzsuri89
őstag
Adott két fejhallgató a következő paraméterekkel.
1. 28 Ohm, 112 dB, 10 Hz - 30000 Hz
2. 30 Ohm, 108 dB, 12 Hz - 28000 HzKettő közül melyik kéne, hogy hangosabb legyen?
-
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
Jelenleg egy HyperX Revolver fejhallgatót használok, amit nagyon szeretek és szeretnék egy újabbat, ami zenehallgatásban még kimagaslóbb. Nem ragaszkodok a vezeték nélküliséghez, férjen bele 70.000 Ft-ba. Vezeték nélküliben egy típust néztem, ez a JBL Quantum 800. Külön tetszik benne, hogy telefonnal is lehetne használni BT-on keresztül, illetve vezetékes használat esetén a max frekvencia 40000mhz.
Van közületek olyan, aki ilyet használ?
Esetleg az EPOS repertoárból a 302 vagy 602-t nézegettem még...Köszönöm
-
Dzsuri89
őstag
Az mitől van srácok, hogyha bedugom a Hyperx Revolvert az iphone-omba, akkor egyszerűen ilyen pattogó zajt produkál?
Kontrollerbe dugva hibátlan.Megoldás: akkor csinálja, ha a mikrofon némítva van!
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
No, teljes a csapat. 😃
Nagyon király ez a HyperX Cloud Revolver füles, kimondottan XBOX-hoz vettem, de zenéket is iszonyatosan jó vele hallgatni. Ami talán fura először, hogy a fejpánt állítója nem fixálható, hanem ilyen gumis, de hamar meg lehet szokni. Ahogy a tesztekben írják inkább a nagyobb fejű embereknek kényelmes, én pont határ eset vagyok és elmerül a nagy puha párnák között a fülem. Garantáltan 3 óra után se érzem meg, hogy a fejemen van. Hangzásra nagyon ott van, erős basszus, tiszta hangok és jó hangerő jellemzi, külseje pedig jó anyagninőségű tapasztalataim szerint. -
Dzsuri89
őstag
válasz sting2 #20160 üzenetére
Basszus leesett.
Jah hogy a Revolver nyitott kialakítású? Akkor az nálam esélytelen, mert az Astro A40-met pont ezért viszem majd holnap vissza, ugyanis a környezetem is azt hiszi hogy lelövik őket.Néztem a hivatalos honlapon, hogy a Revolver az Closed Back, a másik pedig sima Closed-nak van írva.
-
Dzsuri89
őstag
válasz sting2 #20158 üzenetére
Az ATH AD500X-et nem ismerem.
A Revolvernél fáj a fejed? Pontosan hol nyomja? Nekem a kisebb fülpárnásak szokták nyomni a fülem, de ahogy néztem mind a kettő elég jó nagy fülpárnával rendelkezik.Szóval bárnelyiket veszem nem fogom megbánni hangzásilag?
Tudtok ajánlani valami jó külső hangkártyát is optikai bemenettel, hogy Xboxhoz tudjam kötni?
-
Dzsuri89
őstag
Hyperx Cloud Revolver (30.000-ért meg tudnám venni)
Hyperx CloudXKettő közül melyiket érdemes venni? A Revolver tud annyival többet?
[ Szerkesztve ]
-
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
Áron alul szereztem egy Astro A40 + Mixamp Pro párost, valami iszonyat brutál ahogy szól, csak egy a baj vele, hogy a körülöttem lévő emberek is annyira élvezik a hangzást, mint én a nyitott kiképzése miatt. (Ha ezt tudom, akkor meg se vettem volna (ennyire alaposan nem néztem utána) ugyanis pont éjjel akarok játszani vele mikor már mások alszanak és ne zavarjak senkit).
Tehát a feladványom számotokra egy olyan fejhallgató, ami:
- 7.1 vagy 5.1-es (magyarán k*baszott szépen szóljon)
- zárt kialakítás
- nagy fülpárnái legyenek hogy ne nyomja el a fület 1-2 óra után se
- XBOX One S-Sel teljesen kompatibilis legyen minden téren
- árban meg mondjatok több félét, hogy lássam mik vannak azok közül amik ajánlottakVagy a másik megoldás hogy szerzek külön ilyen optikai hangkártyát aztán hozzá egy jó fejhallgató.
Köszi szépen előre is mindenkinek, ha segítetek akkor a további napok alvásaiban is segítetek!
Egyébként ez a HyperX Revolver S fasza lenne csak pont tetves usb adaptert adnak hozzá, ami tudtommal nem kompatibilis 7.1et tekintve a One S-sel, mert sima USB a hangkártya része.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest