- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videószerkesztés
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rellind
senior tag
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
-filmezés, játék,
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
- max.150$, ha kevesebb az nem bajAmerika amazonrol lesz a vasarlas. Free shipping,no tax stb..
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
- vezeték nélküli
(4) Circumaural vagy supraaural?
- circumaural
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
-Mikrofonos
(6) Milyen hangzást vársz?
virtual 7.1, real 5.1, real 7.1.
(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack is es USB is lehet.
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Acer VX15 laptoppal hasznalnam.
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
a fulparna lehetoleg ne essen szet 1 ev utan se,a legjobb valami olyan anyagbol lenne, hogy konnyen lehessen tisztitani.MSI DS502-es lenne levaltva.
Koszonom a segitseget.
-
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Razer Kraken Pro 2015-öt váltanék, maradnék a már megszokott márkánál, azon belül pedig a Megalodon-t.
Megéri azt a 15k (használt) ráfordítást?
Botfülűként lesz változás a hangban?
Nem találtam róla infót, de ez real 7.1, nem digitális mint a mostanim?
köszi a válaszokat -
Whysperer
addikt
Köszönöm szépen a segítséget ez a Cooler Master MH-752 21 ért kegyetlen jó vétel volt!! Kényelmes és brutálisan jól szól.!! Ezer Hála
-
törölt tag
Üdv.!
Xbox One-hoz keresnék fejhallgatót. A kontiba dugós megoldás nem az igazi, elég gyengusz DAC van a kontiban állítólag. A kapható vezeték nélküli megoldások a Turtle Stealth Család a 600-700-800, ezeket idehaza nem is nagyon lehet kapni, ráadásul a 600-700 -as esetében teszt sem nagyon van, magyar meg pláne. Külföldi fórumokon írták, hogy halk.. valami olyan kellene ami optikain csalogatja ki a hangot, vagy DAC, és arra dugok egy fejest.Az astro mixamp-ot arany árban mérik itthon, az Ear Force Dss-t nem lehet kapni... vezetékesből találtam egy ilyet: [Trust GXT 383 Dion]. Ezt most elég olcsóért mérik néhány boltan.....
A tanácsokat örömmel fogadnám!
-
Whysperer
addikt
válasz
pulutodurumo #23540 üzenetére
Remélem Én is persze erre gondoltam csak úgy értettem,hogy az egész onnan indult ki,hogy eltört a
Logitech fülesem és megláttam ezt a Cm-t ,d ejó ,de ,hog ya mindenki a hyperX-t mondja aztán megláttam ,hogy a Takstart pro 80-as a HyperX alapja és ugye a HyperX az 21 fölött volt. mondom megnézem a és
a ebayen csak pro 82-t találtam. Na akkor Go be a fejhallgató topicba és én kérdeztem ,hogy érdemes-e
vagy merjek-e venni ilyen Takstart pro 82. válaszd meg az volt,hogy nagyon sokan szeretik és jónak tartják és tesztekben is csak dicsérik ,de ,hog yvan belől eheadset is és belinkelték azt a CM-t amit legelején kinéztem magamnak. Szóval oda jutottam vissza ,hogy az lett megvéve amit kinéztem. Szóval nagy az öröm -
Whysperer
addikt
válasz
pulutodurumo #23536 üzenetére
Most voltam a fejhallgató topicban ,mert megkérdeztem ,hogy a TAKSTAR PRO 82 -t vehetek-e . Azt mondtak sokan szeretik ,mert jó fejhallgató és mindenhol csak dicsérik.. Szóval nyugodtan vegyem ,mert minőségi! [link] Erre épül a HyperX .
Viszont azt mondták,hogy van headset változata is. Az pedig a Cooler Master MH751/Cooler Master MH752 gyorsan rendeltem is egy Cooler Master MH752-t elvileg holnap itt van.
Szóval hjaja Cooler Master MH752 lett a választás,mert a videókban cask dicsérték a Cm-t is meg a TAKSTAR - t is,hog ymilyen iszonyat kényelmes ,meg nagyon jó a hangja is!
Köszi a válaszod amúgy!!
-
tankraid
aktív tag
@SH4D0W2011 , @CsonkaImo Köszönöm az ajánlásokat megnézem ezeket a modelleket meg lehet kirpóbálom még a fülpárnát is hátha...
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Whysperer #23533 üzenetére
A kényelem elég sok mindentől függ, de a CM-re nem szoktak panaszkodni. Ha van lehetőséged, próbáld fel. Azért nincs még sok infó róla, mert relatíve új, a Hyperxek meg már évek óta itt vannak. Hallották már többen itt PH-n olyanok, akik komolyan fejhallgatóznak, és szerintük is jó az MH-752.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
tankraid #23534 üzenetére
Bocsi, hogy bele vau-vau, én Sennheiser GAME ONE-t használok, szerintem neked is jó lehet egy ilyen. Bár árban sajnos felette van a meghúzott határnak, ha nem sürgős, érdemes lehet várni egy akciót, mert volt már 40.000 körül. Vagy nézhetsz egy PC37X-et, ami gyakorlatilag ugyanez, Massdrop-os kiadásban. 120$, szóval elvileg olcsóbb, de nincs tapasztalatom innen vásárlással (szállítási díj, vám, áfa, egyebek).
-
tankraid
aktív tag
válasz
CsonkaImo #23532 üzenetére
Az nem baj kifejezetten nem szeretem az erős basszust. Zenében sem. Nyilván kell valamennyi de jobb szeretem ha szépen kivehető minden. Játékban is lényeges, hogy halljam merről közelít az enemy.
Tudsz konkrét típust/márkát ajánlani ami max egy 10k fentebbi árkategória és nagyobb párnás? -
Whysperer
addikt
válasz
pulutodurumo #23531 üzenetére
Akkor ,ha jól értem Cooler Master MH-752 bátran vásárolható. Csak most láttam rá ,de mindenhonnan a hyperX-t mondják és ezért nem ismertem ezt. igaziból így felesbe szeretném használni . Szóval otthon Játék közben headsetként úton laptpon headset és vagy csak zene és munkahelyen zenehallgatásra. +d grafikus vagyok és a stúdióba ugye sokan ülünk együtt és jó volna egy olyan fejes amit 8-10 órán át is kényelmes és csöndet biztosít. Tudom nem jó sokat egy huzamban fejest hallgatni,de ha nincsen a fejemen , akkor meg a stúdió zaj van. szóval ennyi.
Van egy super Marshall bedugós fülesem,de nem akarom mindig azt hallgatni. kényelmesebb egy fejhallgató sokszor.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Whysperer #23530 üzenetére
Az M30X-et szerintem hagyhatod, ezek közül az a legkevésbé kényelmes. A CM-ek közül a 752-t inkább, csak azért mert nincs poti a zsinórján. Eggyel kevesebb hibalehetőség. Az AVC 500 is fain, szerintem dönts közte és a CollerMaster közt. Utóbbi is teljesen jó hangú, nem kell tőle tartani.
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. Erről valami véleményt kérhetnék? Adott egy logitech headsetem ami szétjött és nem tudom ,hogy most
Cooler Master MH-751 [link]
Cooler Master MH-752 [link]Ez a kettő olyan jónak néz ki és nem írtak róla rosszat. De mindenki e HyperX Cloud-ot mondja. Ezek a Cm--ek jónak néznek ki ,de nem tudom a hangázban is jók-e. Vagy vegyek egy Audio-Technica ATH-AVC500 , Audio-Technica ATH-M30x + mikrofon-t?
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Kingston HyperX Cloud Alpha-t.
Nagyon meg vagyok vele elégedve anyaghasználat, minőség és hangzás terén is!
Viszont egy kicsit kicsi a fülrésze nekem és egy-két óra után nagyon kényelmetle a fülemnek.Tudtok esetleg ajánlani valamit ami minimum ez a minőség nagyobb fülpárnákkal?
Ugyan azzal a tulajdonságokkal tehát mikrofonos, álllítható angerő, stb. kb. ugyan abban az árban.
Főleg game-re és némi zenehallgatásra lenne használva.Segítségeteket előre is köszönöm!
-
SH4D0W2011
őstag
-
asuspc96
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #23524 üzenetére
Már nem garanciális legjobb tudomásom szerint, nem tudom mennyire alapoztad erre a felvetést...
Természetesen egy próbát megér...Magyarországi supportra gondolsz egyébként ? -
asuspc96
senior tag
Helló!
Régebben egy HyperX Cloud II-esem volt, de a jack dugónál eltört a vezeték, és azóta semmire sem jó...úgyh bekellene szereznem egy újat, és ebben kérném a segítségeteket.
Maga az a füles jó volt, de nem biztos, h a kábeltörés miatt, újra olyanba szeretnék fektetni.(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Zenehallgatás, filmezés, játék(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
10-30k(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
vezetékes(4) Circumaural vagy supraaural?
A circumaural fejhallgatók párnája a fül körül támasztja a fejet(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
mikrofonos(6) Milyen hangzást vársz?
virtual 7.1, real 5.1, real 7.1. (ebben nem vagyok járatos mi a különbség a hangzást illetően, hogy virtual, vagy real)(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack / USB. --> mindegy(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
MAG Z390 TOMAHAWK (MS-7B18) - alaplapom van, szóval ebbe csatlakozna(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
semmi extraElőre is köszi a tippeket
-
-
Egyik naprol a masikra a Sennheiser Game One fejhallgatomnak lecsokkent a hangereje 1/3 -ra . USB -s Creatice X-Fi HD fejes erositore van kotve egyebkent, de kirpobaltam az alaplapi hangkarival, ott is brutal halk lett. Radugtam egy regi tartalek fejhallgatot az normali hangeron szol.
Talalkozott mar valaki ilyen hibaval ? Cserelik ezt gariban vajon,hisz hogy reprodukaljak a hibat ,ha nem tudjak hogy milyen hangereje kellene legyen alapbol ? Vagy feleslegesen postaznam vissza a webshopnak ? -
megint én
őstag
válasz
SH4D0W2011 #23514 üzenetére
De a hang irányát jobban ki tudja fejezni egy zárt, szoftveresen leemulált hangtechnika, mint az 5.1 "házimozi".
A haverom rengeteg lóvét ölt egy profi rendszerbe, mégis csak nagyjából lehet hallani mi és hol történik körülötted. Pedig sok játékot végigpróbáltunk. Nekem egy közel 10 éves Logitech G35 fülessel úgy szól, mintha wallhackot lőném be. Magam csak azért játszok hangfalról, mert csak simán élvezem a játékot, és nem izzasztom fölösen a fejemet. De ha meccset játszok a haverokkal, ahol vérkomolyan toljuk, SEMMI sem űbereli sok pont kettes headsetet. (me' ugyebár 2 mély van) -
krisztofer55
tag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni. Vásároltam a hardveraprón egy Logitech g533 headset-et, és sehogyan sem tudom működésre bírni. Próbáltam Windows 10, és 7 alatt is. A led folyamatosan világít a vevőn és a headset-en is, a Logitech Gaming Software nem látja (9.02.65), hangkeltő eszközöknél nem jelenik meg. Mi lehet a gond?
-
Mukih
tag
válasz
CsonkaImo #23512 üzenetére
Nézegettem neten is meg yt-n is a véleményeket róla és elvileg mivel a fül részének a tetején vannak lyukak, ezért lehet hallani "kintről", hogy épp mi szól rajta és ezt mikrofonon is visszahallják. Esetleg van valakinek ilyen fejhallgatója aki ezt meg tudja erősíteni vagy cáfolni?
-
Mukih
tag
Sziasztok!
Hyperx Cloud II és Cloud Alpha között gondolkodom. Ti melyiket javasoljátok? (mindkettő 30 ezer körül van) Integrált hangkártyám van. Gépezéshez és beszélgetéshez kell (csak otthon használom). Mostani fülesemhez ami egy Logitech G430, járt egy USB-s hangkártya azt ugye nem tudnám használni a Cloud Alpha-val?
Választ köszi!
-
megint én
őstag
válasz
pulutodurumo #23506 üzenetére
Én meg ezen a rajzon röhögtem (sírtam) egy jót. Attól, hogy kis helyen van az összes hangforrás, attól még a hang iránya a lényeg. És játékban, egy 5-5 hangfirrásból jövő lépteket úgy tudod belőni honnan jön, hogy rátunkolsz a falra és borul az enemy.
-
törölt tag
Sziasztok!
Játék, általános, multimédia(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
~10000Ft-ig(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetéke(4) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos(6) Milyen hangzást vársz?
Stereo(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált -
törölt tag
válasz
pulutodurumo #23506 üzenetére
Inkább össze raktam a régi 5.1 rendszert, ingyen
-
pulutodurumo
őstag
válasz
#07746304 #23505 üzenetére
Hát ezen sírva röhögök tíz perce: "LED-es megvilágítású audiojel-árnyékolás: Precízen elkülöníti az analóg és digitális jeleket és nagymértékben csökkenti a multilaterális interferenciát, és közben csodás világító vonallal mutatja a jel útját."
Sok driveres fejhallgató már nagyon kevés van, a gyártók kihátráltak mögüle - nem véletlenül. 20-30 közt meg pláne nincs semmi real sokpontegy. Nyugi, fogod hallani hogy mi merre van egy sztereó fejessel is (feltéve, hogy a játék hangért felelős alrendszere normális). Szóval ajánlanám mondjuk a CoolerMaster CM 752-t egynek.
Móricka rajz arról, hogy miért jó (nem, igazából nem jó) a fejhallgatós sokpontegy.
-
törölt tag
Helló, társasházba költöztünk, ezért a 16 éves régi JAZZ9902-őt már nem akarom felszerelni, helyem sincs annyi mint az előző kertestházban volt.
Játék, általános, multimédia
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
35000 Ft-ig gondolkodom elsődlegesen maximálisan, ha indokolt, picit mehetünk feljebb, de az sem baj, ha 20-30K között van
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes
(4) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos, extra ha felhajtáskor magától elnémul a mikrofon
(6) Milyen hangzást vársz?
virtual 7.1, real 5.1, real 7.1. ( Stereo kizárva!) A real lenne a legjobb, de nem tudom, lehet e kapni ennyiért olyat.
(7) Milyen csatlakozású legyen?
Az USB-t részesíteném előnyben, ASUS Z170-A alaplapi hangkártyám van (mert a régi 2006-os Creative Xtreme Music-kal kompatibilitási problémái voltak)
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
ASUS Z170-A
Realtek® ALC892 8 csatornás nagyfelbontású hangkodek
- Támogatott funkciók: Bedugott csatlakozók felismerése, Több folyam egyidejű lejátszása (multi-streaming) , Előlapi mikrofoncsatlakozó funkciójának átváltása
Audiojellemző :
- Optikai S/PDIF kimeneti csatlakozó hátul
- DTS Connect
- DTS Studio Sound
- LED-es megvilágítású audiojel-árnyékolás: Precízen elkülöníti az analóg és digitális jeleket és nagymértékben csökkenti a multilaterális interferenciát, és közben csodás világító vonallal mutatja a jel útját.
- Külön nyomtatott áramköri audio-rétegek: A bal és jobb csatorna külön rétegen kapott helyet, javítva az érzékeny audiojelek minőségét
- Audioerősítő: Kiemelkedő hangminőséget nyújt a fejhallgató és a hangszórók fantasztikus hangjának biztosításához
- Felsőkategóriás, japán audiokondenzátorok: Meleg, természetes, magával ragadó hangot biztosítanak kivételes tisztasággal és hűséggel
- Különleges pattogásmentes áramkör: Csökkenti a bekapcsoláskor előforduló pattogó zajokat az audiokimeneteken
- Kiváló audioélmény különféle audiokonfigurációkkal
- Elektromágneses interferencia (EMI) elleni védelem, hogy az elektromos zajok ne zavarják az erősítő jeleit
- 192 KHz-es/24 bit Absolute Pitch True BD, veszteség nélküli hang
- Áramellátás előszabályozó: Csökkenti az energiafelvétellel járó zajt a konzisztens működés biztosításához.
Külön réteg a bal és a jobb sávnak, hogy mindkettő egyformán jó minőségű lehessen(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Nos nekem inkább az a lényeg, hogy márkás legyen, nem baj ha világít, de nem feltétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- iOS alkalmazások
- iPhone-t használók OFF topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- PR-Telecom
- OpenWRT topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest