-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Na, jelentem hazaértem után - utoljára - még megpróbáltam egy teljes reinstallt: sajnos a SBX tesztvideó alatt továbbra is full kuss, és a firmware még mindig nem ment fel.
De hogy jó vége is legyen a dolognak, visszavettem és egyből kaptam a pénzem - azért ez számomra elég ritka.Kérdés, hogy mi legyen továbbá? Próbáljam be egy másik helyen az Alpha-t vagy a saját pc-mmel van valami gondja, és azért nem ment fel a firmware, mert ugye ahogy itt is írtátok, csak két katt rá, és ennek menni kell.
Vagy vegyek egy Fatal1ty-t, és később majd mellé egy Asus DGX-et???
Tudom, a Steelseries-től indul itt csak a szint, de csak fejesre 22-öm nincsen, előző kombó meg ~15-ből megvan, és mégiscsak külön hangkártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged