- TCL LCD és LED TV-k
- Sony VAIO notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Amazon Kindle
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark05 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
Alpi.
addikt
Uhhh, most megnyugodtam ! Azt hittem a szemem romlik a non stop benchtől.
Nem tudom, miért ilyen amúgy, de mindjárt utána járok.
Finom darab eléggé. 3D-kre nagyon erős alacsonyabb hőfok miatt. Sajna 2d-be nem sok plusz volt egy chillerhez képest. +10 - 20 fokig jöttek magok, nem is erőltettem utána. Írtózatos, mennyire megy hidegre.
(és ebböl egyenesen jön, hogy melegebbre meg mennyire nem. ) )
Hagytam hozzáhűlni pothoz, sima 6 ghz valid 4 maggal. Semmi 2. próbálkozás,stb.
Szeretnék a közeljövőben egy jeges 3d-t még tolni vele. Akkor xp alatt meglesném a régi 2 magos Nv-ket vele szívesen.https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
jones965
Modder
válasz Runner_fxr #6090 üzenetére
Már írták, teljesen felesleges ebben a benchben a cpu tesztet futtatni, a végpontszámba nem számít bele. Ráadásul az egyik leghosszabb cpu stresszelés, ugyanis ha jól emlékszem,akkor 2 teljes komplett tesztet futtat végig.
-
Runner_fxr
Ármester
Volt már itt valakinek olyan problémája, hogy a procitesztnél kifagyott ez a program? Egy windows hanggal egyetemben kifagy, mintha valamivel összeakadna. Az összes többi 3dmark gond nélkül lefut, csak ezzel van gondom. i5 6500-as rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
jones965
Modder
válasz kicsipapucs #6088 üzenetére
Különböző oprendszereken belüli tweak beállítások.
-
őstag
-
Runner_fxr
Ármester
válasz kicsipapucs #6084 üzenetére
De emiatt nem kene lefagynia.
-
őstag
válasz Runner_fxr #6083 üzenetére
Van egy beleépített funkció, úgynevezett Turbo Boost. Emelni tudja a teljesítményét automatikusan 3600MHz-ig, a terhelt magok száma és a terhelés mértéke alapján.
[ Szerkesztve ]
Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(
-
Runner_fxr
Ármester
válasz kicsipapucs #6081 üzenetére
De egyébként most hogy mondod, amikor az aida64-el futtatok teszteket, ott sokszor nem az alap 3200mhz-et írja ki hanem kicsit többet, 3400 vagy 3500-at.
-
Runner_fxr
Ármester
válasz kicsipapucs #6081 üzenetére
Asrock b150m pro4-es lapom van. A bios default-on van.
-
őstag
válasz Runner_fxr #6080 üzenetére
Igen próbáltam, de semmi baj nem volt. BCLK emelős biosod van? Az lehet ludas.
-
Runner_fxr
Ármester
válasz kicsipapucs #6079 üzenetére
És próbáltad skylake-el? Nekem sok gondom volt ezzel a rendszerrel, fagyott minden nagyobb terhelésre, aztán végül a legújabb bios oldotta meg a problémát. Azóta már nem fagy, de a 3dmark 05 procitesztje most is kifagy.
-
őstag
válasz Runner_fxr #6078 üzenetére
Én nem találkoztam, de a végpontszámba nem számít bele a cpu teszt, csak a GT1-2-3. Minden mást tilts le nyugodtan.
-
Runner_fxr
Ármester
3dmark 05-el nekem kifagy a cpu tesztnél. Újabb 3dmark programokkal lefut gond nélkül a teszt. i5 6500-as proci. Más is találkozott már ezzel?
-
CJ4567
nagyúr
válasz kicsipapucs #6066 üzenetére
Hatalmas a Vdroop, ez auto feszültség. Ha beállítok BIOS-ban 1.275V-t, abból lesz 1.250-1.248, 1.250V-ből 1.204-1.216. Így nem is tudok normálisan feszültséget beállítani, maradt auton.
Amúgy amikor kapott 1.204-1.216-ot terhelés alatt, stabil volt IBT alatt, 3.6-on.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
őstag
válasz ricsi8800gt #6065 üzenetére
Úgy, hogy 3600-on 1.256V kell neki? Kötve hiszem, hogy menni fog neki 4200 léggel, sajnos.
-
MODERÁTOR
válasz ricsi8800gt #6059 üzenetére
Az összes ilyen 1 szavas 1 smileys hozzászólásod törölve lesz. Ha továbbra is folytatod akkor kapsz más büntetést is.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
ricsi8800gt
addikt
válasz kicsipapucs #6055 üzenetére
Szakértő ? én ? pfff
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
jones965
Modder
válasz ricsi8800gt #6054 üzenetére
Ezeket a tartalom nélküli smiley hsz. gyártásokat befejezhetnéd minden 3dmark topikban. Ezután már nem csak törlöm, hanem szankcionálom is.
-
őstag
-
őstag
válasz ricsi8800gt #6054 üzenetére
Ja kérem, ha szakértővel van dolgom... Akkor vedd úgy, hogy nem szóltam.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz kicsipapucs #6052 üzenetére
Többet nem igen hozna szerintem,De eddig észre se vettem hogy anélkül is listaképes lenne
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
őstag
válasz ricsi8800gt #6051 üzenetére
De igen, lista képes és a 3DMark pontszámot is kiadja úgy. Illetve kikapcsolhatod a System Info-t, az se kell és gyorsabb lehet tőle adott esetben.
-
Johni5
őstag
válasz ricsi8800gt #6049 üzenetére
Jó lesz az!A cpu tesztből vedd ki a pipát,az csak arra jó,hogy kifaggggyon a végén az egész.
-
Alpi.
addikt
Igen !
Mindkettő igaz. Bugosan írja. MAgot sokszor nem írja alap fölé, viszont a kovetkező fülön tökéletesen olvassa ki....
Azért is írtam bele biosba órajeleket, mert elég esetleges a dolog, így erről le volt a gond.
A képen sajna az látszik, hogy a 3D03-ba használt órajelek 05-be nem működnek.
Én nem látszom a képen, de ha rajta lennék épp egy ollóval fenyegetem a vgakat !
Ati / Radeon vonalon sajna nem sok ismeretem van. Azokat gyűjtöm igazábol. Keresem a programokat, amik szimpatikusak. Állítgatásra, tweakelésre. Nem utolsósorban persze azt, mit, merre kell tekerni, hogy a lehető legjobb effi szülessen.
5970 pl. nagyon nehéz dió volt, de a végére csak képes voltam minden benchben értékelhető eredményt kipréselni vele. Egyáltalán nem egyszerű !https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
őstag
-
04ahgy
nagyúr
A GPU-Z bugosan mutatja az órajeleket? Kisebb ugyanis az alapnál. Anno én is ilyet tapasztaltam HD2900XT-vel, hogy kevesebbet mutatott, de a valóságban többön futott.
Jah, mivel minden 3DMark topikban volt egynél több hozzászólás, így azonnal tudtam beleolvasás nélkül is, hogy ricsi8800gt mindenhova benyögött valamit, még ha az egy smiley-val épp ki is merült. Habár a smiley-ban legalább nincs soronként 3-4 helyesírási hiba...
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
FF23
senior tag
IC7-max3, P4 3.4E/ Sapphire HD3850 AGP
8689RT-AX58U v1
-
goro1000
aktív tag
válasz ricsi8800gt #6019 üzenetére
Nincs Gpuz az helyett raktam a afterburnert.
-
Achill3uS
nagyúr
sziasztok,
kérném eme eredmény listába tételét, volt nagyobb eredmény is de sajnos a win7-es oprendszer adataival meghalt az ssd-vel együtt. így xp-n ezt sikerült reprodukálni.
köszi
üdv[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
04ahgy
nagyúr
-
mcs
veterán
válasz ricsi8800gt #6003 üzenetére
Úgy néz ki, meghülyült a 05, amióta bohóckodtam a proci igp-jével.
-
mcs
veterán
válasz ricsi8800gt #6001 üzenetére
06 is gyengébb lett, és pont a vga score része. Szerintem a driver lesz ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sony VAIO notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 360.000.-
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest