Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóhifi
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark05 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
Igen !
Mindkettő igaz. Bugosan írja. MAgot sokszor nem írja alap fölé, viszont a kovetkező fülön tökéletesen olvassa ki....
Azért is írtam bele biosba órajeleket, mert elég esetleges a dolog, így erről le volt a gond.
A képen sajna az látszik, hogy a 3D03-ba használt órajelek 05-be nem működnek.
Én nem látszom a képen, de ha rajta lennék épp egy ollóval fenyegetem a vgakat !
Ati / Radeon vonalon sajna nem sok ismeretem van. Azokat gyűjtöm igazábol. Keresem a programokat, amik szimpatikusak. Állítgatásra, tweakelésre. Nem utolsósorban persze azt, mit, merre kell tekerni, hogy a lehető legjobb effi szülessen.
5970 pl. nagyon nehéz dió volt, de a végére csak képes voltam minden benchben értékelhető eredményt kipréselni vele. Egyáltalán nem egyszerű ! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 4070 12GB DUAL OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.12. Első kiadás, nagyobb hűtés!
- Palit GeForce RTX 3060 Dual 12GB GDDR6 OC 192bit Led Videokártya
- NVIDIA Quadro K4200 - 4GB - AKCIÓ: FOXPOST esetén 1000Ft kedvezmény a csomagküldés árából!
- Geforce Rtx 3070 Suprim X
- Eladó 1 évet használt PowerColor RX 7800 XT 16G Red Devil Edition
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest