- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- iPad topik
- 5060TI/9060XT VAGY 3080/3090 az evga nosztalgiájáért??
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark05 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
Igen !
Mindkettő igaz. Bugosan írja. MAgot sokszor nem írja alap fölé, viszont a kovetkező fülön tökéletesen olvassa ki....
Azért is írtam bele biosba órajeleket, mert elég esetleges a dolog, így erről le volt a gond.
A képen sajna az látszik, hogy a 3D03-ba használt órajelek 05-be nem működnek.
Én nem látszom a képen, de ha rajta lennék épp egy ollóval fenyegetem a vgakat !
Ati / Radeon vonalon sajna nem sok ismeretem van. Azokat gyűjtöm igazábol. Keresem a programokat, amik szimpatikusak. Állítgatásra, tweakelésre. Nem utolsósorban persze azt, mit, merre kell tekerni, hogy a lehető legjobb effi szülessen.
5970 pl. nagyon nehéz dió volt, de a végére csak képes voltam minden benchben értékelhető eredményt kipréselni vele. Egyáltalán nem egyszerű ! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest