Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
külföldi direct a témába vágó topicocba is kérdeztem, de ott se nagyon pörög az oldal.
Amugy ugy csinálom ahogy mondod, de az eredeti hálo nem elég részletes, hoyg a formát ki lehessen alakitani, a TS után meg már már 1es verzioban is torzul a felulet miután az ujabb igazitás és TS el lett végezve rajta.
Modern vadászrepülöt szeretnék csinálni, de arrol nem találni semmi használhato anyagot.
WW2es gépek egyszerü ovális vagy hengeres formábol vannak, és ezekbol is kevés van oktato jelleggel ami tényleg realisztikus pontos modellezés.
YT-t is néztem, de ott is csak ilyen kamu fantázia vagy elnagyolt modellek vannak vagy általánosságban hard surface amikor csak találomra csinálnak egy formát. vagy csak egy kis bemutatot ahol nem látni a teljes folyamatot.
De sokat segitene , ha látnám, hogy mi a workflow az alapmeshtol a részletes modellig .
Már vagy 5x megcsináltam elkezdtem ugyan azt a modelt minden alkalommal egy kicsit jobban sikerült, de valahogy az alapformábol nem tudok továbblépni az apro részletek kidolgozására és kivagdosására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ADATA (1x32GB) DDR5 4800MHz CL40 - 120 hó garancia
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Patriot Viper Venom RGB 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - ÚJ-Bontatlan
- AMPAPA D1 Erősítő + Douk Audio Q11 DAC
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest