Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
Sziasztok!
A következő problémával fordulok hozzátok:
Egy "circle" és egy "line" alapból lofttal létrehoztam egy alakot a "path" és a "shape" értelemszerű módosítgatásaival:
Ahogy látjátok, a tetején nincs "cap" ez így is van rendjén. A gondom az, hogy ezt 3D nyomtatni szeretném, de az objektumnak nincs falvastagsága. Ezért duplifikáltam, majd a másolatot az X-Y tengely mentén 98%-ra összehúztam. Mindkét objektumot "Poly"-ra convertáltam majd "Attach" -val összehúztam. Így most van külső és belső fal, de a kettő közötti rést felül nem bírom lezárni:
próbáltam a Weld, Target Weld, Birdge, Cap, Connect funkciókat Vertex, Edge, Border, Polygon vonatkozásban de sehogyse jó.
Hogy kéne ezt megoldani? Egyáltalán, szükséges ez 3D nyomtatáshoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Racer drón
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 Max 14" 2021, 32GB RAM/512GBSSD/Liquid Retina XDR/magyar bill.
- Eladó RTX 3070 ti / i5 8600K / 16GB DDR4 / 500GB NVME SSD
- Asus Dual RTX 4070 SUPER EVO + FirstShop garancia 2027.04.09-ig
- Eladó GARANCIÁLIS Asus ROG Astral Nvidia Geforce RTX 5080 OC 16gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Yoga Pro 9 - RTX 5070 - 64GB - multitouch laptopok! - LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.03)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest