Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
Edifier R2000dB-t használok évek óta, viszont szerintem eléggé nem megfelelően (mostohán) bántam vele. Line2 bemenet nagyon halk (lett vele valami) régóta pedig a Line1 bemenet alapzajos, 50cm-ről is hallható. Betudtam eddig, hogy alaplapi chippel használtam. Azóta DAC + AMP(L30) is érkezett illetve Fiio FT1 zárt fejhallgató így jelenleg ezt a 2.0 hangszórót érzem a gyenge láncszemnek a maga alapzajával (Nagyobb hangerőn nem is merem használni mert sokat ront az élményen és emelkedik az alapzaj).
Mivel tudnám kiváltani az R2000dB-t ha nagyobb stereo-t nem szeretnék az asztalra?
Szeretem a tiszta hangokat és a mélyeket is. Ezeket néztem ki cserére:
- Edifier S2000MK III 2.0
- Edifier S351DB 2.1
- Edifier S360DB 2.1R2000Db szint alá nem akarok menni, de nem lenne baj ha nem kerüle kétszeres árba. Nem használok BT-t. Line1 kell mert a DAC (E30) azt tudja.
Nincs igazán felhasználási szokásom, PC játékok néha, és néha spotify zenehallgatás, inkább csak a magas alapzaj zavar és nem akarok R2000Db szint alá menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest