Hirdetés

Aktív témák

  • macikos

    addikt

    válasz glutamin #2302 üzenetére

    Igen, ez a baj, hogy hiányoznak a "testépítők" a versenyekről. Mert szép dolog, az Athletic, stb. de lássuk be, egy testépítő nem 70kg kell hogy legyen! Ahhoz meg, hogy valaki elérjen egy komoly 100-120kg-os formát, ahhoz komolyabban kell venni az egészet, mert egy Athleticot hobbi szinten "gyúrva" elér az ember, de egy minőségi 120 kilós fizikumhoz ez kell hogy legyen az élete.

    Nem csak a díjazás számít! A verseny az verseny, ott vagy nyer (jó helyezést ér el) az ember vagy nem. De aki testépítő, az nem alapozhat arra, hogy most nyertem, így van pénz kajára. Alapvetően meg kellene reformálni az egészet, de főleg a szövetséget. Kellene minden komolyabb versenyzőnek támogatás a szövetségtől. Csodálkozik mindenki, hogy milyen a magyar sport... persze, mivel csak a fociba nyomják a sok pénzt, hadd fusson a paraszt a labda után, aztán meg felveszi a havi 800 ezer forintot (bocs Márk :D ;] ).

    A Bunny meg más tészta. Kezdjük azzal, hogy hogy jön ő ahhoz, hogy lefikáz egy testépítőt? Ki a faszom ő? Még a nevét se tudjuk. Ja, írogat a BB-re, persze, akkor már ő az atyaúristen. Az a baj, hogy a BB mondhatni monopol helyzetbe került az internetes testépítő újságok, üzletek terén, illetve nem baj, nekem semmi bajom velük, ha ők nincsenek és Bunny se, akkor sokkal le lenne itt maradva a tesépítés, de azzal viszont van, hogy ezt kihasználva befolyásolják az olvasókat, illetve egy valaki, nevezetesen Bunny. Így van az, hogy mára végülis a Superbody maradt csak meg, mint verseny, de azt meg a scitec szervezi és ha valaki nem szereti a scitecet, akkor Bunny azt lealázza. Többször volt, hogy Shawn Ray kommentált a Mr. Olympián. Olyankor is, amikor ő indult... :D Róla köztudott, hogy eléggé tenyérbemászó figura. Mégse mondta azt a TV-ben, hogy "nézd már ezt a gyökeret" meg hogy "ez hülye, mert nem Weideres". Diplomatikus, tisztességes volt. Az egy dolog, hogy milyen dolgok voltak esetleg a háttérben, abból nem is volt szabad semmit mutatni és nekünk megtudni a TV-n keresztül, nem is tudtunk meg.

    A másik dolog a magyar IFBB szövetség, már ha lehet annak nevezni. Újra kéne szervezni az egészet, Buranits Ildikót eltávolítani a francba, menjen, tartson divatbemutatót tinilányokkal máshol. Csinálni kellene egy tuti szövetséget, ahol nem kell "futnia" a versenyzőknek... megbecsülik őket, támogatva vannak, jól vannak megszervezve a versenyek és nem szakad szét a testépítő társadalom, melynek következtében 3 induló van a versenyen.

Aktív témák