-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GRomeo
tag
Kelzsoca ,Köszi az új SkaTe v2 rom-ot
,stabil,gyors és a plusz hasznos opciókat hozzá
ja és az Orange témát is
-
kelzsoca
félisten
válasz
Indiant #5996 üzenetére
Tovább is van, mondjam még...?
Nem elég hogy ki lett rakva, de már át is van nevezve, hogy ne töröljék: LiGux
(#5997) bubus66
Csinált az a szerencsétlen olyan verziót is, hát persze.
ui: köszönöm
(#5998) skidrowkill
Kérdezd majd meg tőle, hogy hogyan-milyen módon is telepítette fel az Atomic romot, a saját érdekében válaszoljon.
Gyanus nekem az, hogy nem fut le a gyári TPT, ez csak abban az esetben lehet, ha megváltozott firmware van a készüléken, ha ez így van, a garancia semmit nem ér, az első percben kiszúrja a szervizes, hogy módosított, idegen firmware üldögél a készüléken.És ez az összes felhasználóra igaz, aki a TPT-s Atomic verziót rakta fel....
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
kelzsoca #5995 üzenetére
Már bubus66 küldött egy lementett gyári ROM-ot azt rakatom vissza a gyerekkel...
Én nem értem miért kell neki a gyári ROM...De amúgy ahogy most leírtad úgy nem működött neki...
bubus666 Köszi szépen az e-mail-t
(#5993) joestone Köszi a segítséget
(#5995) kelzsoca Köszi a segítségetÍrok ha sikerült
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #5991 üzenetére
Töltse le újra a hivatalos T-s frissítést, az image mappát, benne az image.bin fájl-al másolja be az SD kártya gyökerébe.
Ha ez megvan a MENU gomb és a Hangerő FEL gomb együttes lenyomása, és nyomvatartása mellett nyomja meg a power gombot, ekkor egy folyamatjelző csík halad végig, a végén újraindul, és ott a gyári rendszer.Amire figyelni kell, hogy az akksi fel legyen töltve legalább félig, és az SD kártya ne legyen hibás.
Illetve továbbra sem értem, hogy minek kell a gyári rendszer vissza, miért nem jó egy másik custom rom, amit CW recoveryvel lehet cserélni.
ui: remélem, hogy nem a TPT-s Atomic verzió került fel a telefonra.(ha igen, mindenképpen kell a T-s frissítés, mert nem garanciális akkor tovább a készülék)
-
bubus66
nagyúr
válasz
skidrowkill (#5991)
Elküldve az e-mailodra A T-s rom
-
joestone
addikt
válasz
skidrowkill #5988 üzenetére
Az adb az Android Debug Bridge röviditése és elsődlegesen hibakeresési funkciója van.
Az android sdk tools része amit innen tudsz letölteni :Android SDK Download (az oldal angol nyelvű)
a reboot bootloader pedig az adb.exe opciója ami arra utasítja a telefont , hogy induljon újra és töltse be a bootloadert lehetővé téve a fastboot.exe használatát . A fastboot.exe segítségével lehet a telefonra felírni a különböző image fájlokat a különböző particiókra. (pl boot.img, recovery.img stb.) .A legegyszerűbb azonban recoveryben (clockworkmod a gyári nem jó rá) a backup/restore menüben a gyári romot visszatenni. A letöltött mentést a clockworkmod mappán belül található backup mappába kell másolni. A mentésben img fájlok és egy md5 fájl található . Ha a gyári rom mentése amit letöltesz egy zip fájl akkor azt kicsomagolod abban lesz egy mappa .Ez alapból egy dátum szokott lenni. Azt a mappát kompletten bemásolod a az sd kártyán a clockworkmod folder alatt található backup mappába és recoveryből elindítod a restore-t.
-
bubus66
nagyúr
válasz
(#5991) skidrowkill
Akkor innentől kérdezd a szakikat. nem szólok bele többet. Ők biztos tudnak segíiteni
-
-
bubus66
nagyúr
-
joestone
addikt
válasz
kelzsoca #5983 üzenetére
"fastboot flash system system.img"
Ha nagyobb a system.img mint 125MB akkor valszeg nem fog működni , mert a blade esetében is az volt a limit.
@skidrowkill :
adb reboot bootloader
ez fogja fastboot módban indítani a telefont. Semmi más nem fog látszani csak egy zöld droid.Ezt parancsot a gépen kel kiadni és a telefon lehet recovery-ben is , ha pedig fut a rendszer akkor be kell kapcsolni az usb hibakeresést.
-
xxkingxx
csendes tag
De ezt mien programmal?
-
kelzsoca
félisten
válasz
bubus66 #5979 üzenetére
Igen, ez részben lehet megoldás, mert szerintem így nem tudja visszapakolni, egyszerűen eldobja, és nem fogadja el a csomagot.
Amit kellene szerintem csinálni, hogy fastboot-al végignyomni ezeket a formázásokat:
fastboot erase boot
fastboot erase system
fastboot erase userdata
fastboot erase cacheMajd feltenni a rendszert:
fastboot flash boot boot.img
fastboot flash system system.imgA végére meg mehetne egy:
fastboot reboot
-
bubus66
nagyúr
válasz
skidrowkill #5981 üzenetére
bocs nem néztem adj egy e-mailt át küldöm
skidrowkill
Küldöm e-amilban nekem bejött. próbáljátok meg.
-
bubus66
nagyúr
válasz
kelzsoca #5976 üzenetére
kelzsoca erre gondoltam, hogy így tudná vissza tenni.
Nem akarok a te írásodba bele szólni vagy ez nem jó? Mert ezzel is vissza áll a gyári állapot úgye? Csak onnan gondolom, hogy a te SkaTe romodat nem tudtam fel tenni meg csináltam a linken lévő leírás alapján azóta tökéletesen működik minden -
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #5977 üzenetére
Most jobb lenne, ha mégis inkább egy TPT-t futtatna, az sokkal egyszerűbb mindennél.
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #5975 üzenetére
Gondolom a gyári rendszerről nem csinált a recoveryben mentést...miért is csinált volna ugye
-
bubus66
nagyúr
válasz
skidrowkill #5972 üzenetére
Bocs akkor én értettem félre
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #5972 üzenetére
A linkelt leírás is pont olyan TPT mint amikor hardveres gombokkal aktiválod az image.bin fájlt, telefon alól is lehet indítani, a felvázolt módon, de az akkor is TPT marad
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #5962 üzenetére
Nem is kell visszatenni a gyári recovery-t, semmit sem kell visszatenni, image.bin az image mappában fel az SD gyökerébe, kikapcsolt állapotban MENU+hangerő fel+power gomb és indul a veszélyes TPT művelet.
(#5965) Sommi
Ennyire ne legyünk lusták...
ott van a beállítások=>adatvédelem=>gyári adatok visszaállítása menüpont, az kell hozzá.
-
bubus66
nagyúr
válasz
skidrowkill #5962 üzenetére
Szia látom a kezsolcának válaszoltál de ahogy olvasom a TPT választotad volna. A leírás alapján csínáld meg. Amit linkeltem, az gyári ROM. Csak előbb rakd vissza a custom recoveryt és amikor fel raktad a gyári ROMOT utána tedd vissza a gyári recoveryt
-
Sommi
aktív tag
Ha el akarom adni a skatemet, hogy tudom törölni a megjegyzett jelszavakat, meg személyes dolgokat ? A legtöbb dolog a memóriakártyán van, de azt kiveszem attól még utólag felmehetnek az msn-emre vagy ilyesmik.
Szóval hogy kell ? -
FeRkE
őstag
Ettől még nincs mobilnet bekapcsolva, ahhoz fenn az adatok engedélyezésének is be kell lenni nyomva.. Nemtom ez mire jó ez a folyamatos mobil adatkapcsolat engedélyezése... Nekem is be volt pipálva, de nem volt folyamatos az adatkapcsolatom, mindig kapcsolgattam be-ki ha szükségem volt rá.
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
kelzsoca #5958 üzenetére
Jah oké köszi
Még egy dolog...van egy gyerek aki felrakta a CWR-t és egy Blue Monte ROM-ot...és neki nem tetszett ezért vissza szeretné rakni a gyári recovery-t és a gyári ROM-ot...
A gyári recovery visszament szóval FTM van de amikor a gyári ROM-ot akarja visszatenni(Beállítások–>A telefonról->Rendszer frissítések–>SD kártya frissítések–>OK)
http://zte-skate.info/leirasok/gyari-rom-visszaallitas/ (ez alapján)
Nem teszi fel hanem újrabootol...
Mi lehet a probléma ?? -
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #5954 üzenetére
Már volt róla szó, bemásolom az akkori választ:
Vagy gyors animációk CRT off nélkül, vagy normál animációk CRT on-al, sajnos egyben nem mennek.
-
Apaxp
senior tag
Kis akku fogyás téma. A skate v1 felrakása után fullra töltöttem az akkut ami 24 óra alatt 4%-ra merült (tehát 0-ára). Átnézve a beállításokat kiderült hogy a mobilhálózatok beállításainál a folyamatos mobil adatkapcsolat engedélyezve volt holott a 3G ki volt kapcsolva. Az engedély kikapcsolása után ismét fullra töltöttem és ugyanolyan használat mellett 24 órával később 92%-on áll a kijelző.
Kelzsoca van-e arra lehetőség hogy a következő romban alapértelmezésben ki legyen kapcsolva ez az opció. Elég nehéz rájönni arra hogy ez a beállítás eszi meg az akkut. Akinek meg szükséges az úgyis bekapcsolja. A rom egyébként super -
gabe96
aktív tag
sziasztok!
most gyári rom van felrakva nekem, olyat vettem észre, hogy egy helyben állok és erősen ingadozik a hálózat
ezzel vissza lehet vinni gariba, vagy elhajtanak? -
skidrowkill
aktív tag
Többen észrevették köztük én is..nem tudom hogy volt-e már téma de a CRT animáció ha gyorsra van állítva akkor nem működik!
-
viperabácsi
addikt
hali urak lenne egy kérdésem mitől lehet az ,hogy a beállitott egyéni csengőhangok mindig eltünnek és visszaáll minden egy alapnak beállított csengőhangra?
Még gyári rom van fenn!
-
Norbeee01
tag
Ha mindez warezolás akkor én kérek elnézést...
-
Norbeee01
tag
válasz
kelzsoca #5947 üzenetére
De nem linkeltem semmiféle warez-t és az hogy SD cache fájlhoz kérek linket az egyáltalán nem warez...Akkor miért kötekszik??Az apk fájlt kell pénzért megvenni,nem?Sőt tegyük hozzá hogy az elsődleges kérdésem az volt hogy másnál is laggol-e a játék(mert sokan azt írják hogy nem) és akinél nem laggol az segítsen nekem,írja meg a beállításait,ha kérhetem...Plusz rákérdeztem arra hogy a hungariandroid fórumon megírták hogy a gangstar west coast hustle megy a skate-en(de azt egy szóval sem írtam hogy fent van az apk fájl),és nálam az egész egy nagy katyvasz tiszta fehérség minden hiányoznak a textúrák,és ez másnál is előfordult-e vagy az én telefonom a hibás...Erre elkezd velem kötekedni ahelyett hogy a kérdésemre válaszolna...
-
kelzsoca
félisten
válasz
Telegdy #5941 üzenetére
Hát a Galaxy S meg Nexus S után ez egy downgrade lesz, gondolom tudod, ebben a készülékben régebbi SoC van (csak ARMv6) tehát gyengébb ezeknél a készülékeknél, amiben jobb náluk, az a 4.3"-os kijelző.
Jól sejtem, hogy ez a telefon pont a Blade és a Nexus S teljesítménye közé eshet?
Árban biztosan
(#5942) Indiant
Lewa csoda...
-
Telegdy
aktív tag
Sziasztok!
Nincs még ZTE Skate-em, de tervbe vettem a vásárlását. Eddig több Androidos jószággal is volt dolgom, mint a Galaxy S, Nexus S, ZTE Blade.
Jól sejtem, hogy ez a telefon pont a Blade és a Nexus S teljesítménye közé eshet?
Előre is köszi a választ! -
tboldi
nagyúr
kelzsoca! Vagy bárki más!
Be tudnád linkelni azt a háttérképet, ami az első SkaTe romban volt (meg régebben Blade romokban is volt)?
Fekete alapon ilyen üvegszerű, zöld "alakok".előre is!
-
apeelme
addikt
válasz
Norbeee01 #5929 üzenetére
...nekem valahogy sántít ez az "az apk jogtiszta" duma...főleg úgy hogy nem is támogatott a készülék...ha meg megvan akkor lejön pl. wifi-n az "sd csomag" nem?
"hungariandroidon volt a gangstar west coast hustle játéknak egy verziója" - ugye nem ott volt? mert ott is tilos a warez!
-
Jano_023
őstag
válasz
kelzsoca #5901 üzenetére
Ez igaz, hogy nem használják sokan a keresőt, de tudom hogy az 1.hsz nekem sokat segített anno Bladenel és ott a Romokat, gyakori kérdéseket, és a kereső használatát is ki lehetne emelni. Hasznos lenne mindenféleképpen. Ha időd nincsen Zsoca mert hát nálad ez érthető lenne, akkor én szívesen összeszedem a dolgokat, végül is csak össze kell ollózni. Csak legyen aki beteszi előre.
-
kelzsoca
félisten
Letöltöd ezt a csomagot: letöltés
Kibontod, majd a media mappát, ahogy van bemásolod az SD kártya gyökerébe.
A ringtones mappába bemásolod az mp3 formátumú csengőhangod, újraindítod a telefont, és már bent is lesz a listában.
Keresőszavak: hang, csengőhang, sms, sms jelző, hívásjelző, értesítő hang, media, mappa, mp3, egyedi csengőhang
-
kelzsoca
félisten
válasz
hunaqua #5920 üzenetére
Recoveryvel.
(#5919) matec7
Nem hinném hogy be tudod rakni.
(#5921) Norbeee01
A CM romban több mint 1 év fejlesztés van, amit profi csapat végzett, ez van portolva Skate-re, nem hibátlan, de funkcióiban és teljesítményben (legalábbis szintetikus tesztben, amik nem sokat érnek, mert ember nem érzi a különbséget) jobb, megbízhatóságban viszont alulmarad, és tovább nem is fog fejlődni ez a vonal.
-
joni20
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy bugyuta a kérdés, de fent van a SkaTe V2-es rom és bármilyen ringprót, vagy ring cserélőt használok mindig csak a Beat Plucker hangja hallatszik ha hívnak. Pedig beállitottam egy egyedi mp3-at! Már a hajam tépem, hogy mit csináljak -
Norbeee01
tag
Kelzsoca!
Big Brother vagy SkaTe v2 nyújt nagyobb teljesítményt a készüléknek??
-
Norbeee01
tag
Még mindíg várnám a segítséget GTA III-al kapcsolatban...Közben előjött még valami...hungariandroidon volt a gangstar west coast hustle játéknak egy verziója ami állítólag fut a skate-en nos,én feltelepítettem a készülékemre és nálam a kép fele textúra nélküli sima fehérség plusz egy összevissza katyvasz...(gyári rom,atomic,SkaTe,mindegyiknél ilyen).Másnál is jelentkezett ez a hiba,vagy az én telefonommal lehet valami gáz???
-
kelzsoca
félisten
a háttérkép fájl elérhető valahol?
Ha vissza akarod állítani, akkor főképernyőnél nyomsz egy: MENU-Háttérkép-Háttérképek
Illetve az eredeti betűtípust hogy tudom visszarakni?
Recoveryből a következő módon:
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcard
Itt kitallózod az aktuális csomagot, amire szükséged van, és telepítheted is.
Fontos hogy semmiképpen ne formázzatok le semmit, ez nem rom telepítés, itt a különböző formázásokra nincs szükség, csak ritka esetben (ahol igen, ott külön fel van tüntetve)
Keresőszavak: háttér, háttérkép, font, betű, betűtípus, gyári font, visszaállítás
-
gabmng
csendes tag
sziasztok. egy egyszerű kérdésem lenne. Van most egy 2 gb -os sd kari a telómba, nagyobbra cserélném, ha fogom és mindent átmásolok az új karira menni fognak ugyan úgy a játékok, programok?
(én úgy gondolom igen, de ki tudja
hátha tudtok róla valamit. köszi )
-
matec7
tag
Kelzsoca a háttérkép fájl elérhető valahol? Illetve az eredeti betűtípust hogy tudom visszarakni?
-
Norbeee01
tag
Üdv!
Egy kérdésem lenne:
Többen is beszélnek más fórumokon hogy nekik milyen jól megy a Skate-jükön GTA III nevű játék...Nos,én Kelzsoca romját használom (v2) 960Mhz-en ketyeg a CPU,Chainfire 3D is van,mégis veszettül szaggat,mások meg azt beszélik hogy csak nagyobb kanyarokban laggol be nekik kicsit 902MHz-en(Ja és még ennyit hozzá fűznék hogy más romokkal is ezt csinálta,sőt atomic alatt teljesen játszhatatlan)...Kérem ha valakinek fent van a Skatején ez a játék,az leírhatná nekem szájbarágósan hogy mit állítsak be a készüléken és hogyan hogy ne laggoljon ennyire (Cpu húzás,chainfire beállítások stb...)! Vagy hallottam már olyanról hogy vannak armv6 proceszorra optimalizált SD fájlok is a játékhoz amit egész egyszerűen csak bekell másolni az eredti SD fájlok helyére,de sehol nem találtam 480x800 felbontásban ilyet csak 320x480ban...Ha valakinek ezek az SD fájlok meglennének azt megköszönném,ha belinkelné. Légyszi segítsetek!! Remélhetőleg ez nem számít wareznek ha az apk jogtiszta
Köszi előre is!
Ja és kelzsoca! Ez az eddígi legjobb rom amit használtam szóval le a kalappal!
Még 1 kérdés... a JIT ezeknél a készülékeknél már fölösleges,vagy az csak CyanogenMod alatt van?? -
giigz
veterán
Melyik a leggyorsabb Launcher?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged