- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorky01
tag
Üdv emberek!
Az miért van hogy különböző GPS progik Pusztavacs mellé dobnak le? És nem a tényleges pozíciómra?
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Indiant #5887 üzenetére
Hali csak annyival egészíteném ki (#5887) Indiant válaszát, hogy élvezhetőbbé tudod tenni ( de csodát ne várj ) a gyári headset hangját ha a marketből letöltöd ezt [link]
..még annyi, hogy annyira friss a telefonod, hogy még nem kezeli rendesen az android az aksit
javaslom olvasgass itt visszafele a fórumban (sokat) -
baliii
senior tag
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a segítséget!
-
Tocska
tag
írd be a tárcsázóba hogy *983*0# és keresd meg a sensor menüt és ott a calib-ra rá kell nyomni majd ha végzett kiírja hogy sikerült!!ekkor le lehet próbálni, hogy a készülék felső része fölé tesszük a kezünket (szemből nézve a hangszórótól jobbra), és a Proximity X:no, át kell változzon ez esetben: yes-re mellé Proximity is ok! szöveg jelenik meg!!
-
baliii
senior tag
Sziasztok!
A skatemen a távolságmérő vagy mi hol működik, hol nem... Néha normálisan feljön a kép ha telefonálás közben elveszem a fejemtől a készüléket és elmegy ha közelítem, de egy ideje nem akarja csinálni. Újraindítottam, akkor ment egy darabig de megint elment... Ez miért lehet? -
Apaxp
senior tag
válasz
balazs.fefe #5866 üzenetére
(#5866) balazs.fefe ...szeretnék fotót csatolni a telefonkönyvben szereplő nevekhez...
A telefonkönyvben hosszan nyomsz az adott névre, utána a bejegyzés szerkesztése itt a képhelyre klikk és innen értelemszerüen
-
Indiant
addikt
válasz
beatboy89 #5884 üzenetére
Probléma 1:
rootolni kell hozzá a készüléket, majd egy rendszerapp eltávolítóval tudod törölni.
Probléma 2:
az elsőt nem tudom, a vakus progik nem is fognak menni.
Probléma 3:
tudtommal már több jobb minőségű fülest ajánlottak itt.... keresés
Kérdés 1:
..gondolom launcherre gondoltál.. , nos ami neked megfelel, próbálj ki 25-öt
Kérdés 2:
custom rommal, pl. Big Brother, vagy SkaTe_v2
Kérdés 3:
állítólag igen, de vagy gyári visszaállító csomag, link a topicban...
Kérdés 4:
már van hozzá ICS rom... de ez tegnap téma volt
És egy bónusz:
..az rendben is vanÚgy látom, nem csak én unom már mindig ugyanazon kérdéseket.
Az emberek piszok lusták. Pedig csak 5885 hozzászólást kéne végigolvasni.
Ha valakit érdekel egy téma és szeretne számára hasznos infókat beszerezni.Kéne az az összefoglaló az első hozzászólásba.
-
Grobyc
csendes tag
Hali!
Nézem a lépéseket, eddig gyári androidom volt de kelzsoca és a sok pozitív vélemény meghozta a kedvem hogy itt az idő a cserére. Kicsit pontatlan a leírás, de rá lehet jönni, hogy pl usb-ről le kell választani a telefont és kikapcsolt állapotban kell behozni a recovery-t, nekem mikor felrakta újraindult nem maradt a zöld robot-nál így aksit se kellett kivenni.
Most formáztam a memoria kártyát, végig is ment a particionálás recoveryből, most másolnám fel a root programot, mount storage menü után vagyok, viszont mikor rámentem a gépen kiírta hogy használat előtt formatáljam itt most akkor megint formatálni kell azt hittem a recovery mindent megcsinált? Ha rámegyek a formatálásra akkor csak ntfs, fat(alapértelmezett) és exfat van, akkor most melyiket csináljam, azt írtátok Fat32 kell, na az nincs.
-
matec7
tag
utolsó: az eredeti betűtípust hogy lehet visszatenni?
-
beatboy89
csendes tag
Üdv emberek!
FIGYELEM! Android szűz vagyok / voltam tegnap előttig, lehet zavarosan fogok kicsit fogalmazni
Szóval, mint a bevezetőmből kiderült, tegnap előtt vettem egy Skate készüléket. Tetszik, kézreálló, gyorsan reagáló kijelző.
Probléma 1: Az akkumulátor használatnál található egy olyan, hogy Térképek. 33-34% ot szépen emg is eszik az akksiból. Rámegyek hogy kényszerített leállítás, de nem akar leállni. És mint mondtam, elég sokat megeszik az akksiból.
Jelenleg a helyzet az, hogy a kényszerített leállítás gomb inaktív.Probléma 2: Pár app nem indul el, aminek szerintem el kellene indulnia. Erre példa a Can Knockdown 2 nevezetű game. Nem, nem az idegesít, hogy nem tudok kis labdákkal kis dobozokat leütni, hanem az, hogy 3 verziót próbáltam telepíteni, és mind a 3 amint elindítottam, váratlanul leállt. Volt még ez probléma egy másik appnál is, ami a LED vakut szolgáltatott volna lámpa ként üzemelni. Ha be akartam kapcsolni, leállt a program.
Probléma 3: Feltettem egy Power AMP nevezetű zenelejátszót, de hangerő terén nem értem el radikális javulást. Kérdés, hogy invesztáljak e jobb minőségű fül/fej hallgatóra, vagy azzal sem fogok nagyobb változást elérni?
Kérdés 1: Melyik a legjobb GO Launcher? mert amit most használok, néha begondolkozik a telefon képernyőváltásoknál, illetve ha kilépek egyből a kezdőképernyőre néha elég érdekes dolgokat művel (elnyújtja a hátteret, a menü ikonok félig lecsúsznak a kijelzőről)
Kérdés 2: Mivel gyorsítsam fel kicsit a telefont?
Kérdés 3: Ha rootolom a telefont, azt logolja e valahová? Mert a vírus írtót rootolva szeretném telepíteni. Illetve ha unrootolom, a szervízben látható e hogy már rootoltam?
Kérdés 4: A legfontosabb kérdést a végére hagytam, ICS kompatibilis lesz e a készülék?
És egy bónusz, a belső tárhelyez akárhogy számolom nekem csak 163 MB
A válaszokat előre is köszönöm
-
matec7
tag
mennyi idő az első boot..? több mint 10 p?
-
matec7
tag
köszönöm a segítségeteket
-
Frozzy
őstag
Kikapcsolt állapotban benyomod a hangerő LEFELÉ gombot és nyomva tartod. ezzel egy időben míg nyomod a hangerő LEFELÉ gombot benyomod a BEKAPCSOLÓ gombot és így tartod őket nyomva míg be nem jön a CWM recovery vagy a FTP (alap) recovery.
ha így nem fog sikerülni akkor add el a telefont mert nem neked való -
matec7
tag
Recovery telepítésnél lefut a dos, feltelepul a driver, de nem tudom, hogy ezek után hogy lehet belépni a recoverybe
-
Bloodaxe
aktív tag
Mennyivel gyorsabb a v2 a skaTe-nél? eléggé belakott már a romom, nem szeretnék játék mentéseket, appokat és egyebeket elveszteni. megéri így lecserélni?
-
Jano_023
őstag
válasz
balazs.fefe #5866 üzenetére
Szia, lehet hülyeség amit írok, hogy csatolj képet a számhoz szinkronizáld Googleel és ott állíts be képet és szinkronizáld újra.
-
mrskatejoe
aktív tag
(#5849) pgemil
végig zongoráztam
1./ amikor hívtak a fülesben (ismeretlen jelzőhang volt ), majd a 3-4 másodperc múlva a telefonon is megszólalt a csengőhang (az eredeti )
2./ Netre felmentem dolphin HD vel betöltöttem ezt a linket [link] majd rákattintottam a hallgasd online jelre. A fülesben szólt az aktuális szám .
3./ Antennaként másik füles bedugva . Na így nem működik.Hangosítani és halkítani én csak a telefon gombokkal tudok. Amit használok az nem kihangosítható , ez csak egyszerű natúr itt tudod megnézni mit tud [link] de annyi pénzt amiért lealkudtam nekem bőven megért
-
balazs.fefe
csendes tag
hali
tegnap esete megoldódott a promixi gondom, (köszi még egyszer) és tettem fel egy kérdést csak rövid választ kaptam ami sajna nem dobott fel. szóval szeretnék fotót csatolni a telefonkönyvben szereplő nevekhez, csak sajna nem tudom, mert az e-mailokhoz enged csak.
esetleg market????? köszi előre is!! üdv F -
pgemil
aktív tag
válasz
mrskatejoe #5855 üzenetére
(#5855) mrskatejoe
Ja és még valami. Hogyan tudom kihangosítani a készüléket pl. rádió vagy zene hallgatás közben?
Nekem egy régi Motorola HS 280 -asom van és az anno N6600n szépen csinálta a dolgát csengőhangot adott, kihangosítottam , stb...
A Skate-t viszont nem tudtam.
A menüben boklászva találta olyat, h saját telefonszám, na ezt hol lehet beírni?
Egyébként már kezdem belakni a V2-t és ZSÍR!!! -
kelzsoca
félisten
==================
SkaTe_Orange_theme
==================A témát összecsomagoltam egy eredeti állapotra állító csomaggal, így oda-vissza lehet pakolni, mindenféle kockázat vagy probléma nélkül!
A téma csak a SkaTe_v2-es romra telepíthető!!
-
Z0C!
őstag
válasz
skidrowkill #5861 üzenetére
-
skidrowkill
aktív tag
az új SkaTe romban mit jelent a CRT animáció??
-
Tatter
csendes tag
Sziasztok!
Sikeresen telepítettem Kezsolca féle V2-es ROM-ot. Köszönet érte, mert tényleg jó. Egy problémám merült fel, próbálom wi-fi-n keresztül az android marketből az alkalmazásokat telepíteni, és letölti, de amikor elkezdi telepíteni, ZTE SKATE felirattal újra indul a telefon. Valaki találkozott már az esettel? Teljesen szűz még, csak a ROM-ot telepítettem fel. -
ux1
addikt
Kidőltem... Megyek inkább szunyizni -
mrskatejoe
aktív tag
(#5849) pgemil
no ezek jó kérdések (eddig nem jutottam el )
A boltban amikor megvettem igen kicsi volt a töltöttsége, így csak annyi energiára futotta, hogy én hívtam az asszony telefonját. Ez rendben volt.
Elindítottam a moboplayert egy filmből néztünk egy részt , ez is rendben volt.
Elindítottam a gyári zene lejátszót , léptetés stb , ez is rendben volt.
A rádiót nem tudtam kipróbálni , mert ugye antenna kéne hozzá ( de azon gondolkodtam ,hogy kipróbálom egy fülessel, ami jó lesz antennának , esetleg egy "csonkolt fülest beiktatok ) de ez csak gondolati szint mert szerintem az FM rádiózás utazás közben butaság . Rendkívül rosszak a vételi lehetőségek.
Amikor a hívásfogadást, és a skypolást akartam kipróbálni akkor már nagyon kevés volt az aksi feszültség , így inkább maradtam a zene hallgatásnál aksi merülésig.
De kipróbálom és leírom -
ux1
addikt
válasz
joestone #5852 üzenetére
Én meg egy teljes karton sörre vágynék, az nem lenne sokáig bontatlan
Milyen 40 MB-ről beszélsz? Te ilyen burzsuj közegben mászkáltál?(#5853) matec7
kelzsocának nagyon jó szájbarágós leírása van róla, ha nem tudod értelmezni azt akkor bele se kezdjél! Tőlem, ha netán lesz Skete-m biztos nem kapsz útmutatót...
( mert ez mindig ugyanaz )
-
matec7
tag
Egyszerűen nem tudom feltenni a SkaTe v2 ROM-ot..hiába olvasgatom másfél órája a fórumot nem megy. Valaki leírni, akár PÜ-ben? 1.) Recovery: melyiket és hogyan telepítsem? 2.) Biztonsági mentés: hogyan? 3.) Rom telepítése? honnan érem el a leírásban szereplő menüt?
-
joestone
addikt
Én szépen végigkövettem a törzsfejlődést az ms-dos 5.0 tól . (még talán az is van itthon meg windows 3.0 is), de egy teljes karton bontatlan OEM MS-DOS 6.22 biztosan van.Az első otthoni hálózatot még novell dos7 -el csináltam 386 sx -en (ez volt a szerver és windows for workgroups 3.11 voltak a kliensek 4 MB rammal) koax kábellel . Abban az időben még egy 40MB hdd-re felfért a windows is , meg mentek a különböző trükkök a himem.sys paraméterezésével .
-
ux1
addikt
válasz
skidrowkill #5850 üzenetére
Helyes...
-
pgemil
aktív tag
válasz
mrskatejoe #5819 üzenetére
Szia!
1.A headset felismerése után csengőhangként mit hallasz ? ( a csengőhangot vagy tárcsahangot?9
2. A rádió hangját rá lehet aktiválni? (akár internetes rádiót? vagy csak zene hangot a lejátszóról?)Köszi: pgemil
-
mrskatejoe
aktív tag
(#5825) frozzyZTE
Nem barátom de nem is haveromcsak mint írtam egy ismerősöm. Tudomásom szerint "finger" fólit tett fel
(bolti forgalomban nincs ilyen )
Szerintem túl hidegben rakta fel és rendesen ledermedhetett a ragasztó.Elég jól bírta az aksi erős 3 és félórát ment egyhuzamban ( 48% ról indult ) nem rossz
-
xxkingxx
csendes tag
helló valaki tudna segiteni? zte skate telefonom van. nos felraktam blue monte romot. csináltam a gyári rom rol mentést de véletlen leformáztam az sd-t. probáltam vissza állitani kelzsoca gyári vissza állitása szerint. image mappa benne a fájlal az sd gyökerébe van gyári recovery van ujra de se a menü+ fel gomb nemjó se a telefonbol az sd frissités. mindkét esetnél bebootol. mobilos 5000 ft ért rakja vissza nekem ennyi sok egy rom visszarakásér. elvinném garanciára hogy vissza rakják de azthiszem igy nemfogják garanciára megcsinálni kérem ha valaki tud segiteni irjon 1000 köszönet lenne!!!
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #5840 üzenetére
(#5828)
Nyilván nincs frissítés kirakva, fent van a ZTE oldalán.
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #5833 üzenetére
Az ilyen egyszerűnek tűnő módosítás is hozzáértés igényel.
Egyébként nemsokára kirakom publikusra az első témát a SkaTe romhoz, ami az Orange Kiss lesz.
-
sisa.peti
csendes tag
Tudja valaki, hogy lesz-e ICS frissítés?
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #5830 üzenetére
Melyik romon és miért szeretnéd átlátszóvá tenni?
-
tboldi
nagyúr
válasz
skidrowkill #5830 üzenetére
Nem.
-
tboldi
nagyúr
válasz
skidrowkill #5826 üzenetére
Bontsd szét a SystemUI.apk-t és cseréld ki a megfelelő elemet!De ezt inkább power-usereknek ajánlanám...Szerk.: Hülye vagyok, ez még nem elég. Ezt kell végig csinálni.
-
skidrowkill
aktív tag
hogyan kell a statusbart átlátszóvá tenni??
létezik megoldás?? -
Frozzy
őstag
Még szép, hogy megpróbálom mivel hibás a készülék.. :S felháborít, hogy ilyen készülékeket ad ki a keze alól a ZTE. Porosodik, Bogarak járnak benne, felvállik a ragasztás, nem jó a proximity sensor kalibráció, nem jó a kis hangszóró - zúg, nem megy a mikrofon.. :S néha nagyon meg tudok lepődni
(#5823) mrskatejoe: nem tudom, hogy a barátod, hogy csinálta azt a fólia felrakást nekem is van rajta 490.- ért matt fólia és nem kellet felhúzni felrakásközben meg stb.. simán ráraktam kisimogattam a bubikat és kész. semmi baja nem lett a kijelzőnek, sőtt!! még véd is!
-
dodo76
tag
Szia!
Én a Blade-nál jártam így,az egyik üzletbe,megnézték,működött attól rendesen azt mondták hogy ez nem garis hiba,elmentem egy másikba s ott is megnézték s szó nélkül cseréltésk,mondták is hogy ez így nem jó mert ez csak még jobban elngedhet s akkor teljesen használhatatlan lessz s ezért jogos a garancia!!
Szerintem probáld meg kicseréltetni.!!Sok sikert!! -
mrskatejoe
aktív tag
Na ezért húzom a sejhajom a "ragasztós " fólia felrakásától . Egy ismerősöm is rakott fel egy fóliát és amikor valahol középen járhatott vissza kellett bontani . Neki kiemelte a ragasztást. Elmondása szerint nem volt durva de nagyon könnyen elengedi a ragasztó a kijelzőt.
Mondjuk az sem mindegy milyen a hőfok a környezetnek. -
mrskatejoe
aktív tag
Sziasztok
Egy kis tapasztalati leírás ( még nem teljes )
Ma vettem "olcsón" egy HBH-DS205 Sony Ericsson Sztereó Bluetooth Headsetet. A telefonon élesítettem a bluetooth, rendben felismerte (működik ) , természetes a wifi is megy és a szinkronizáció (bár nem hiszem , hogy sokat fogyasztana )
Nagyjából 70-80 perce egyfolytában megy a zene, néha fel felnézek a böngészővel is egy két oldalra. A 70-80 perc alatt 10-14 % esett az aksi töltöttségi szintje
Igaz még csak egyszer volt a V1 ROM alatt teljesen feltöltve az aksi, de szerintem (figyelembe véve a fogyasztókat ) ez igen jó eredmény.
Zsoca -
joestone
addikt
válasz
scyllarus #5783 üzenetére
Az XT 4-6 MHz tipikusan 512kB rammal 8088 procival . Az AT gépek már 80286 8MHz procit kaptak és 640kB volt az alapmemória . Tavaly szabadultam ,egyébként a 12MHz -es TTL ickből kirakott alaplapomtól , pedig maximumra volt bővítve (1MB) .
Anno a középiskolában c64 en és zx spectrumon (ez már maga a csúcs volt a zx81 -hez képest , színes volt és rengetegh játék volt elérhető hozzá) kellett programozni. De akkor még nagy szám volt a HT1080Z is.
A Videoton TVC -n gyakoroltam a Z80A (3.125MHz) gépi kódú programozását és a más gépekre készült játékokat portoltam rá . -
-
ux1
addikt
válasz
DessertFox #5810 üzenetére
De ha b@szakodott netán a modaco-s tpt-kkel akkor a firmen máris bukik a dolog... tegye csak fel a hivatalos T-s cuccost... Akkor béke van. Úgy ahogy leírtam.
-
Frozzy
őstag
na nem sokára kipróbálom csak még töltöm a telót előtte
(#5808) Zsolt_72: hangerő FEL + power az biztos, hogy a recovery?
mert szerintem az a lefelé.. egyébként igen fel+power+menü csak már elfelejtettem de bladenel tényleg így van majd ki kísérletezem, hogy van skatenel is
(#5810) DessertFox: ennek a linknek köze sincs a TPT-s vissza állításhoz!
-
ux1
addikt
válasz
DessertFox #5802 üzenetére
Nem, az eredeti mivel T-Flashcard ( image.bin ) ahhoz nem kell, mert azt is felrakja a firmware-el és a ROM-mal együtt...
De az a link is jó amit adtam...
-
Frozzy
őstag
válasz
DessertFox #5802 üzenetére
fel tehetnéd köszi!
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #5801 üzenetére
Ha jól emlékszem, kell a gyári recovery is, azt is megtaláltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest