-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorky01
tag
LauncherPor-hoz ha szedek marketről témát hogy tudom aktiválni?
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #7693 üzenetére
Ha arra gondolsz témázhatóság alatt, mint ami a CM romokban T-mobile téma motor alatt fut, akkor az nem megoldható, kellene hozzá a gyári rom teljes forrása, amit a ZTE soha nem fog kiadni.
Portolni vagy egyéb módon működésre bírni azt a téma motort nem lehet.
-
apeelme
addikt
válasz
viperabácsi #7693 üzenetére
a témázhatóság, a jobban testreszabhatóság, és más nyalánkságok miatt készült az IceArmor...
-
hunaqua
addikt
Nekem nagyon tetszik a Cyanogen mod7 boot animációja. Azt meg tudjátok mondani,hogy kell feltenni? (meg a net-en található verziók közül mind jó?)
-
kelzsoca
félisten
válasz
viperabácsi #7689 üzenetére
Naponta többször is leírtam, a CyanogenMod nem gyári rom, ebben minden benne is van
(#7691) viperabácsi
Felesleges, és nem tartom jó ötletnek, használd a SkaTe romot.
-
viperabácsi
addikt
Üdv zsoca!
A proximity -vel kapcsolatos utolsó kérdésem (remélem válaszolsz rá) , hogy lehet az ,hogy a gyári és gyáribol készült fözött romok mennek az összes SKATE-n, a cm -ek meg nem? Nem furcsa ez?
-
kelzsoca
félisten
válasz
foldermate #7682 üzenetére
Picit eltévedtél
Ez egy ZTE Skate topic, ide írj be a problémával: [link]
(#7683) Peterzon99
Mehet vissza a gyári, vagy azokból készült custom romok egyike, erre megoldás nem lesz.
-
Gorky01
tag
válasz
foldermate #7682 üzenetére
Csak egy kérdés ezt miért a ZTE Skate fórumba írod? (nem kötekedek csak kérdezem)
-
foldermate
csendes tag
Szia! Olyan problémám van hogy ZTE Blade-t szeretnék ROOT-olni de a te általad leírt modnál elakad az adb reboot bootloader mód után.Hiába írom be hogy fastboot-windows flash recovery recovery.img azt írja ki hogy a kötegfájl nem található.
-
hunaqua
addikt
válasz
Peterzon99 #7680 üzenetére
proximity sensor adatok
-966
-772
-246
-255
-255
-0
-0
-4
-32 -
Norbeee01
tag
válasz
Indiant #7666 üzenetére
Nem nézel másik telefont,nálam sincs probléma az akkuidővel,pedig wifi(market,böngészés),rengeteg játék,960mhz órajel,full fényerő,sőt most még kicsit tesztelgettem a gps-t is...Tegnapelőtt este került fel az Ice Armor(Modaco-s) azóta nemvolt töltőn és még most is 32%os az akksim. Gyorsasággal sincs problémám (LauncherPro-t használok, nemtudom ez számít-e azért megírtam). Samsung 4gb MicroSD Class4 Quadrant@960mhz: 1497pont,@1017mhz:1785pont; Antutu@960mhz: 2113pont,@1017mhz: Hotreboot; Linpack minden esetben olyan 12.300mflops körüli értéket mutat(+-pár század,ezred).
Nálam van olyan gyors,talán még gyorsabb is mint a skaTe v2.
Ja és semmi hiba nem jelentkezett(bár nekem még egy romnál se volt semmi hiba,telepítéssel kapcsolatban sem meg sehogy,pedig egyszer már tpt-ztem is)
Na jó egyszer volt egy pár hiba,de ott a rom volt bugos(AtOmIc)
Lehet hogy kifogtam egy überjó példányt??Ui: proximity sensorhoz se kellett nyúlnom még soha pedig ez kb. már a 6. rom amit feltettem a telóra...
-
hunaqua
addikt
Nagyon szépen köszönöm a Rom-ot a készítőknek!
Akkor a proximity sensor-ról annyit,hogy nekem semmi cm7 rom-al nem működött! 2 hete egy órát fent volt a "cm7 Nightly" ami nagyon tetszett,de a proximity "halott" volt.Ment vissza a V2. Most,hogy kijött az ICE ARMOR feltettem,de sajnos proximity nem működött.Próbáltam mindent,kalibráltam,aksi ki-be,fényben kalibráltam,sötétben kalibráltam,de az eredmény "nulla".Ezek után meguntam,és el kellet menni otthonról,de gondoltam,hogy az "orosz" közlekedési rendőrt fogom használni az IGOr-t.Egy óra használat után hívtak,és láss csodát azóta tökéletesen működik! Próbáltam azóta mindent,aksi ki-be,újra indítás....de azóta tökéletesen működik!
...szóval ne adjátok fel,azt nem tudom,hogy igazából mi "használt" neki,de most tökéletes...
-
PNP
őstag
válasz
mrskatejoe #7669 üzenetére
Milyen beállításokat írjak? Minden automatán volt, de a sötét környezet miatt feltételezem a legmagasabb iso-n. Blende az egyféle érték lehet, záridőt meg nem tudni, sajnos az exif sem tárol ilyen adatokat.
-
Gorky01
tag
válasz
#40993792 #7670 üzenetére
Beállítások => Extra Beállítások => Megjelenés => Automatikus háttárvilágítás => Fény szintek Egyedi használat engedélyezés!
Majd "A többi szint szerkesztése" menüpont! Nah és itt kell állítgatni...
Nekem most a következő van beállítva: Szintek számát felvettem 10-re (az alap elvileg 5)
Érzékelő (szűrt/nyers) mutatja meg hogy épp mit mér a teló! Alatta adjuk meg a tartományokat hogy mik közé esik a mért érték mi legyen rá az aktuális beállítás!
0-249 (80;255)
250-499 (100;255)
500-999 (110;0)
1000-2499 (120;0)
2500-4999 (140;0)
5000-9999 (160;0)
10000-14999 (180;0)
15000-19999 (200;0)
20000-24999 (225;0)
2500-végtelen (255;0)Ezeket az értékeket itthon lőttem be több helyiségben figyelve a fényviszonyokat és a mérési eredményt amit mutatott a telefon. Persze idővel ha valamelyiket változtatni kell akkor csak átírom. Teljes napfénynél pl.: most nem tudtam tesztelni. Jah és persze nem kötelező a 10 szint lehet kevesebb is!
Hozzá teszem laikus vagyok első androidos telóm ha valaki hozzáértő is megírná mi a véleménye erről megköszönném.
-
mrskatejoe
aktív tag
Van egy 2GB sd-m , így arra felteszem az IA-t. Most már nagyon kíváncsi lettem
Azért előtte feltöltöm
-
mrskatejoe
aktív tag
(#7662) PNP
Elismerésem . Jók a képek, és ha ezt "kitámasztva " csináltad akkor érezhető, hogy otthon vagy a " fényképezkedésben."
én erre céloztam
"Képrészlet és zaj szempontjából vannak minimális különbségek, persze ez két, egymás ellen dolgozó paraméter."Írd le légyszíves a beállításokat
Köszönöm
-
Gorky01
tag
Nekem is a javított verzió van fent... poxymiti rendesen működik. Ami még nagyon tetszik hogy az alap fényképezőnél be lehet állítani a kikapcsoló gombot elsütésre... Egyébként szépen fut a dolog minden téren. Nekem tetszik a sok beállítási lehetőség is. Végre sikerült a háttérvilágítást is szépen belőni így már nem olyan sötét alapból a képernyő ha be van kapcsolva az automata fényerőszabályzás. Egyedül az aksi kérdésre nem tudok még mit mondani de 1-2 nap mulva megírom a tapasztalataimat.
-
giigz
veterán
Hát igen, így visszaolvasva tényleg nagy a szórás a telók között.
Nekem is ég és föld van a SkaTe v2 és az Ice Armor között, de nálam az utóbbi javára billen a mérleg...
Az akksit hasonlítani sem lehet, ha azt mondom, hogy dupla olyan lassan merül, akkor keveset mondok! A térerő a SkaTe rommal alig volt valamennyi (gondolom az is szívhatta), itt pedig sokszor még zöld is.
Hatalmas egyéni rekord közelében állok, ennek még komolyan a töredékét sem tudta a teló produkálni a SkaTe rommal. 24 órája megy, és 74% az akksi. Ez nálam egy csodával ér fel, a SkaTe rommal 20 óránál tovább nem bírta, ez nálam azt jelenti, hogy 20 óra után már 30% alatt volt, és raktam töltőre.
Netezés, zenélés, játék, telefonálás is volt, használtam rendesen...
Ez a legelső "kiadás", amit még a Modaco-ról szedtem le...
Hatalmas köszönet érte.
Ui.: Azt még nem is mondtam, sebességben is hasonlíthatatlan, sokkal, de sokkal gyorsabb.
-
PNP
őstag
Persze, de ezek 100%-os nézetek, és nagyon kell nézni. Képrészlet és zaj szempontjából vannak minimális különbségek, persze ez két, egymás ellen dolgozó paraméter.
Ha valaki nem tesztel, csak fotózgat (ahogy az normális), akkor sosem fogja ezeket az eltéréseket észrevenni.Szó esett a bemozdulásról: az optika fényereje és a szenzor érzékenysége adott, tehát minden program ugyanazzal a "zársebességgel" fog dolgozni azonos megvilágítás mellett. Ha van olyan program, ami felajánl képstabilizálást, az értelemszerűen csak szoftveres lehet, ami pedig törvényszerűen kisebb felbontású képet eredményez.
-
PNP
őstag
válasz
mrskatejoe #7654 üzenetére
-
Gorky01
tag
Lehet valahol állítani a nem átlátszó redőnyt? Csak mert nem találom minden mást szépen be tudtam lőni! Jó lett nekem nagyon tetszik!
-
Frozzy
őstag
proximity sensor, kalibráció és bekapcsolás után tökéletesen működik!
[IceArmorUpdated]
Kalibráció: Beállítások->Készülék beállítások->Proximity szenzor kalibráció
Bekapcsolás: Beállítások->Hívásbeállítások-> Proximity használata (pipa BE)
nekem működik semmi baja!
-
lsc
nagyúr
Megjött a nillkin tok, felraktam fóliát is a kijelzőre, egyelőre tetszenek.
-
storm3
senior tag
A javított romban a kamera 'témaváltásnál' fc-zik,innentől vissza sem tudok lépni bele. Nem tudom,hogy ez alap CM hiba-e,csak gondoltam jelzem.
-
mrskatejoe
aktív tag
(#7648) PNP
Igen szép képek
A gond nem akkor van amikor jól megvilágított témát rögzitesz, hanem akkor kezdődik amikor csökkent fény viszonyok mellett használod.
Tehát mesterséges megvilágítást használsz, vagy a villanó ledet.Mint írtam volt szerencsém kipróbálni egy sport csarnokban. Hidd el nem isteníteni akarom a camera 360 de hatalmas nagy különbségek vannak az alap kamera és ez között . A vő jelöltemnek alap kamera van , nekem camera 360, és fényképeztünk.
Én még mindig azt mondom, hogy nem hardver gondok vannak, hanem szoftveres.
Ha javasolhatom , készíts olyan felvételt amin a megvilágítás mesterséges. Ott majd kiderűl a turpisság
-
PNP
őstag
válasz
Indiant #7651 üzenetére
Azért fotóztam árnyékos részt is. Vagy szerinted sötétben milyen mágiával él az egyik szoftver a többi ellenében?
Ki az a sok user, és ők mit mondtak? Azzal, hogy "ez szebb", a másik "olyan zajos" nem lehet mit kezdeni. Rakjon egymás mellé képeket, arról lehet beszélgetni.
-
Indiant
addikt
Jah kérem kint, persze hogy mind jó.
Az FX-ben jobb a felhő effekt...
Ez a sok user mind hibás, vajon még garanciálisak
???
Igazából, sztem nem ezzel kell fényképezni. Bár én még jó digitális képet elég keveset láttam.
Semmilyennel. De rajtad kívül más nem tette még egymás mellé a képeket.
-
FeRkE
őstag
Én többször tapasztaltam olyat, hogy a gyári appal kevés fény mellett bemozdult képet tudtam csak lőni, míg ugyanonnan, ugyanakkor Camera 360-al sikerült éleset (mondjuk azt nem néztem meg, hogy lehet azért, mert a gyáriban mondjuk fixen volt az iso, a c360-ban meg auton).
-
PNP
őstag
Sokadszorra olvasom itt, hogy a Camera360 mennyire jó, szemben a gyári fényképező alkalmazással, amire bár rákérdeztem, senki nem tudta indokolni.
Volt egy olyan gyanúm, hogy ezek erősen szubjektív, netán egymást erősítő vélemények, holott valójában ez sokkal inkább fizikai kérdés, mert az optika és az érzékelő ugyanúgy a készülék fix adottsága, ahogy a kép feldolgozása is, az egyes programok legfeljebb a jpeg kezelésében térhetnek el.
Fogtam hát egy jól megvilágított, kontrasztos és jó rajzos témát, összelőttem három programot azonos kivágásban. A képek a 100%-os nagyítást mutatják, én nem bírok felfedezni szignifikáns különbséget, viszont kezelhetőségre az alap kameraszoftvert tartom a legjobbnak. -
kelzsoca
félisten
===================
Ice Armor_javított kiadás
===================Teszteljétek, ma, vagyis éjjel megcsináltam, ma többet nem tudok ezzel foglalkozni.
-
storm3
senior tag
válasz
Indiant #7634 üzenetére
A magyar verzióval állítgattam a nyelveket,angolul ezek vannak:
Silent mode,Airplane mode,Choose profile,Screenshot,Reboot,Power Off.
A magyar előtt fennvolt a modaco-s verzió is,ha jól emlékszem azzal sem volt recovery(újra is kellett flashelni valamiért,mielőtt telpítettem volna a magyar IA-t) -
Indiant
addikt
Ki fogom próbálni, angolul is és a modacos verziót is.
-
badmad
senior tag
Nagyon vártam az AMORT de sajna nekem elég sok hibát produkált magyar rom alatt.Amikor a modacos verza volt fent érdekes de gond nélkül müködött.Most viszament nekem is a SkaTe v2 verza ez kiválóan fut!Meglátom majd a javítás mit hoz de már az utóbbi időben anyi rom-ot cseréltem,hogy nemhogy belakni de még rendessen használni sem tudtam öket ezért most maradok egy ideig ennél.
-
Norbeee01
tag
válasz
Indiant #7628 üzenetére
Nekem se SIM hiba,se proximity hiba,se reboot-os recovery hiányom nincs....Sőt szószerint hibátlanul megy eddíg a rom. Mondjuk hozzáteszem hogy én a Modaco-s verziót használom,de tényleg az itt eddíg jelzett hibákból nálam egy sem jeletkezett,pedig amint felkerült az oldalra én már tettem is fel és azóta nyúzom. Teljes értékű ez is mert link2sd-vel kezeli az ext partíciót is....
-
kelzsoca
félisten
Reggelt az uraknak!
Az ilyen problémák, mint gyenge wifi, gyengébb hang, gyorsabb merülés, éppen azért vannak mert nem gyári rendszerről beszélünk, egy külsős modder csapat bármennyire is nagy tudással rendelkezik, egyszerűen nem tud olyan szoftvert készíteni, mint maga a gyártó (időhiány, info és forráshiány, a hardver teljes ismerete stb..)
....................
Olvasom itt az utolsó hozzászólásokat, nem is értem, hogy lehet, hogy nem mindenkinél látszik a megszokott reboot-recovery-bootloader mód . -
Indiant
addikt
Igazából érdekesek a visszajelzések ICE ARMOR ügyben.
Én a magyar verziót tettem fel.
Azt olvastam, hogy kevesebbet eszik mint a SkaTe, bár Zsoca az ellenkezőjét említette.(mások is)
Azt írjátok, hogy 2x gyorsabb mint a SkaTe, én azt tapasztaltam (rövid idő alatt), hogy lassabb.
Úgyhogy egyenlőre nekem is visszament a SkaTe v2, de még majd tovább tesztelem mert ugye mindenkinek más a felhasználási szokása, de ennyire ellentétes infók....ui.: létezik, hogy nincs benne Recovery-be, Bootloader-be való újraindítás?
-
FeRkE
őstag
Tegnap este felraktam én is az Ice Armort, eddig minden működik, gyors a ROM is, elégedett vagyok, köszi srácok! Az egyetlen fura amit tapasztaltam, az az, hogy mintha lassabb lenne a wifi. Feltételezésem Speedtest is alátámasztotta, 5 megánál többet nem tudtam mérni vele több AP-nál sem, míg a SkaTe v2-nél 12-15 megás maxokat mértem.
-
bagyusz
őstag
Szia
Nekem is kezdetben nem ment proximity sensor normálisan, CM7 IA-n belül rámentem a sensor kalibrálására, és azt vettem észre, ha sötét helyen kezdem kalibrálni akkor nem lesz jó, olyan ~1000lux erősségű fénynél kalibráltam és azóta nagyon patent.
Az említett kamera probléma nálam nem fordult elő, mondjuk én ext. partíció nélkül használnom a romot(lehet, hogy semmi köze nincs hozzá
).
Azt vettem észre, hogy a gyári camera programnak elég zajos képeket csinál, de minőség sokat javult az előző romhoz képest. A camera360 progi meg fantasztikus képeket csinál, a zajszűrése pont megfelelő. Itthon van egy fujifilm finepix j20 digitális fényképező és összehasonlítottam a képeket. Minőségben kenderbe verte a fujit, gyengébb fényviszonyok között is.
-
benobi
csendes tag
Sziasztok!
Engem is utolért a képernyő sötéten maradása nevű probléma.
A marketen leltem egy szenzort kalibráló programot, amit nem más, mint a ZTE készített.
A fényképezőgép villanójával meg az a probléma, hogy előbb beállítja magát a gép vaku nélkül és erre a beállított expozícióra villan rá a fény. Tehát a fehéregyensúly elmászik, mert méréskor mondjuk még lámpafény volt, aztán egy erős kékes fény elnyomja az egészet.
Ugyanebből ered, hogy vaku nélkül számított expozíciós időre nyomja a vakut. Makrónál kifehéredik a kép, túlexponál, máskor meg ugyanúgy bemozdul a kép, mert lassú záridővel fotóz, a vakut figyelmen kívül hagyva. Gondolom, ha más gépeken ez megoldott, akkor itt is csak szoftver kérdése a javítás. -
bubus66
nagyúr
-
Keeperv85
nagyúr
A segítségetek szeretném kérni egy egyszerű dologban. Kérem jelezze valaki, akinek T-Mobiletól vásárolt készüléke van privátban, ott kérdezném a részleteket, nem publikus. Köszönöm!
-
Norbeee01
tag
válasz
Genius007 #7610 üzenetére
próbáld más témával én htc elegance témával(az xda-s oldalról szedtem amit zsoca és apeelme már egy ideje linkelgettek) és LauncherPro HTC sense launcherrel használom,tökéletes
A lakat nekem is akad én megoldottam,lecseréltem a képernyőzár stílusát a régebbi jól beváltra...ha zavar az akadás javaslom neked is ugyanezt(cyanogenmod beállításokban megtalálod)
az ikon problémád szerintem meg egy launcher orvosolja én is cseréltem -
Genius007
őstag
" Ami egyenlőre nagy pozitívuma az új romnak hogy takarékosabban bánik az aksival mint a skate v2. "
Dettó, reggel óta csak 7egységet merült, és mondhatni egész nap nyomkodtam.
Viszont amiket feltettem kérdéseket (redőnnyel kapcsolatban, stb stb ... ) ha tud valaki valami okosat mondani rá, akkor legyen kedves.Btw ... Amikor a billentyű zárat feloldjátok, és elhúzzátok azt a kis lakatot, akkor ahogy feloldódik úgy egyre nagyobb lesz és eltűnik. Nos nekem itt szemmel láthatóan "akad".
Akkor is amikor a menü-re nyomok rá, és a sok nagy ikonból pici lesz, és sorba rendeződik. -
Adammer
csendes tag
Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy a sok beállítás és extra miket takar?
Akinek fenn van a rom és van ideje esetleg leírná, mert nem találtam sehol.
köszi!
(én még kezdő vagyok, ismerkedem a dolgokkal, gyári romom van, de kíváncsi vagyok)
-
Jano_023
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest