Hirdetés
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
Most kipróbáltam a PAC-man 4.2.2.-t. Senki ne tegye fel, ha jót akar...

-
schellj
tag
Én is visszatértem a CM7.2 MIUI-ra. Az összes rom közül ez a legkezesebb, legátláthatóbb és megy minden semmi problem. A rootbox sztem még várós dolog.
-
Dexter68
addikt
Nnna, fájó szívvel kiszálltam a Rootbox bizniszből. Nem lehet normálisan filmet nézni, még az átkódoltakat is szaggatja, de azokat az avikat is, amiket IA3 és V2 alatt zoxó nélkül vitt. Sokszor belassult, nehéz használni a telefont. Pedig nagyon szép a felülete, jó az ICS gmail kliens, meg a böngészője is, de ennyit nekem nem ér.
-
Gorky01
tag
Üdv emberek!
Van aki Sygic-et használ? Meg tudnátok mondani, hogy a 2012.09-es térképek még mindig a legfrissebbek?
-
Adamis
őstag
-
-
-
Dexter68
addikt
válasz
Adamis
üzenetére
md5-öt mindig ellenőrzöm... Valószínű, hogy a Link2SD cirkuszolt az EXT partíciómmal, és némi küzdelem után feltettem a Mounts2SD-t a Link2SD mellé és így most működik. Nem tudom mitől, de önállóan egyik sem kezelte normálisan az ügyeket.
Már csak a filmnézést kellene gördülékennyé tenni...Amikor jelez a goomanager, hogy van frissítés, mit érdemes csinálni? Nincs kedvem naponta újrarakni a progikat

-
Adamis
őstag
Milyen nagy a system partíciód? Mert legalább 200 mega kell neki, ha van ennyi, akkor mehet fel!

(#19166) Dexter68: az idő beállításakor állítsd át automatikusról kézire, és megoldódik! Egyszer nekem is volt olyan, hogy három különböző óra widget és a sb óra három különböző időpontot mutatott...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
N_A_S
veterán
Az eredeti kérdés az volt hogy szükség van e egyáltalán a TPT modra, hogy felrakjam a Rootbox romot. Látom sokan rákaptak erre a romra, így aki ezt használja kérem adjon valami tippet hogy hogyan álljak neki. Amennyiben szükséges, mivel érdemes elvégezni a TPT módosítást?
-
Keeperv85
nagyúr
-
Dexter68
addikt
RootBox újraindításnál feldob vagy 10 ilyet az állapotsorba:
Hiba a(z) "" letöltése közben. A(z) "" alkalmazást nem sikerült letölteni" -
Dexter68
addikt
Na, küzdök a RootBox-szal. Most épp azt találta ki, hogy a GUI sajnos leállt. Mindezt aztuán, hogy a pie-controlt kikapcsoltam, mert némi próbálgatás után úgy gondoltam, hogy inkább legyünk csak barátok. És megy ugyan a telefon, de másodpercenként kell leokézzam a cuccot. Ja, és a statusbar órája miért nem frissít?
-
N_A_S
veterán
Üdv Skate tulajok!
Adamis cikkét olvasva kedvet kaptam hogy tesóm telefonjára feltegyem a rootbox romot. A Skaten jelenleg egy CFX CM9 (ICS) van. Kérdésem az lenne hogy a Rootboxot simán telepíthetem recoveryből, vagy szükséges hozzá a cikk végén leírt TPT-s módosítás?
-
schellj
tag
Fenn van a rootbox. Tetszetős.
Adamis: Milyen sűrűen van frissítés?
-
Dexter68
addikt
válasz
Grobyc
üzenetére
Elméletileg a Titanium Backup képes az adatokat kimenteni, de részint nem mindennél működik a visszaállítás (nagyon morcos volt a legkisebb gyerekem, amikor kiderült, hogy az Angry Birdset kezdheti elölről) részint meg azt javasolják a naaaagy guruk, hogy ne nagyon állítgassuk az adatokat vissza, mert bekavarhat a működésbe, (lehet, hogy a mostani szarozást is egy rossz beállítás okozza, úgyhogy ha visszaállítod, nem lesz őszinte a mosolyod) úgyhogy én csak azt szoktam visszaállítani, amit nagyon muszáj (pl. podcast kezelő, mert a fenese tudja, hogy hol tartok) de arra mindenképp jó a Titanium, hogy az össze progid meglesz egy helyen.
-
Grobyc
csendes tag
-
Dexter68
addikt
válasz
Adamis
üzenetére
Hát... lehet, hogy nekilátok
Pedig az IA3-ról inkább V2-re akartam visszaváltani, de akkor előtte még kipróbálom ezt.(a fenti nyavalygásomra meg úgy tűnik, hogy megoldást jelentett az, amit másnak is tanácsoltam és kitöröltem 150 fotót... azóta nem gondolkodik, hogy ébredjen-e
) -
Dexter68
addikt
Ha jól emléxem, a TPT után úgyis újra kell rakni a romot, tehát óvatosan járj el... De ezen a telón szvsz a gyári rom a leggyengébb megoldás.
Esetleg lehet helyet nyerni, ha SD Maid-del végigpucolod... volt olyan romom, aminél nagyon komoly helyek szabadultak fel. Aztán sokat foglal, ha sok fotó van rajta és a rengeteg kis preview, meg cache még a telót is hajlamos visszafogni.
-
Dexter68
addikt
Öööö... van némi gondom: IA3 van a telefonon, ment is szépen, de újabban azt csinálja, hogy nem hajlandó felébredni. Nyomom a bekapcsolót... semmi... nyomom mégegyszer, nagy kegyesen felvillantja a gombokat... aztán van, hogy másfél két perc múlva nagy büszkén magához tér, de van, hogy akksit ki-be kell tenni, hogy működjön... Aztán olyan is előfordul, hogy bejövő hívásnál hiába húzom a karikát, kb a 13-ik húzásra reagálja le, hogy talán fel kéne venni.
Szóval mi a pók lehet ez?Adamis: gratula, jó cikk lett! (a rootbox rendesen játssza a videjókat?... kedvet kaptam hozzá
) -
M3xx
tag
Sziasztok!
Mivel lehetne tárhelyet felszabadítani az alkalmazások számára? Alig van pár alkalmazás és már csak 20 mega körüli szabad terület van. Rootolva van a teló, amit csak lehet, átraktam SD-re Link2SD-vel. AppCache cleanerrel takarítva. Az apk-k is a telefon tárhelyet foglalják, vagy ezeket az SD-n tárolja? Nemrég volt gyári állapotra visszaállítva, majd visszatelepítve pár alkalmazás, de már a frissítéseknek sincs hely... Egyre többet foglalnak az appok, vagy valami nagyon foglalja a helyet rejtve?
-
Grobyc
csendes tag
Houston! Baj van! Zsoca V2 romja 1 év 1 hónapig tökéletesen ment ma úgy néz ki megadta magát! Ma scrollozásnál eléggé belassult a telefon, meg ki is írta hogy vmi leállt ezért bezárja, gondoltam nyomok egy restart-ot hátha jobb lesz, utána a Zte Skate feliratnál nem megyünk tovább. Kivettem az akkut majd újra de a felirat után nem jön be semmi. A betűk mozognak de utána kéne bedobja a sim kártyaszám beírását de semmi. Mit lehet tenni? Mi akasztja meg? CWM-ből is újraindítottam nem változott. A próbáld újrarakni kizárva 1 éves belakott romról van szó.

-
schellj
tag
Köszönjük Adamis. Nem is tudtam erről a Rootbox-ról. Már megyek is rá. Próba.
-
Adamis
őstag
Ha valaki szeretne tájékozódni az újabb rendszerekről... Pro és kontra, vegyétek és egyétek!

-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
üzenetére
Helló
mindenkinekZsolt_72

..igen elég régen voltam itt. Külföldön is jártam
és sajna ott nem volt net.
A Skate nagyon keményen bírta , szuper telefon .Azért kell cserélnem mert kettő telefonnal nem akarok futkosni így most egy dual simes -t néztem ki magamnak. ( Kicsit olyan mint a Skate ) szóval nem egy nagy nevű telefon DE
ár érték aránya ugyan az . róla van szóPénteken veszem meg

-
schellj
tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Milyen telót veszel?
-
mrskatejoe
aktív tag
Sziasztok !
Mennyiért futnak a Skate telefonok , ugyanis el akarom adni az enyémet, mert pénteken veszek egy másik típusút. Fáj a szívem érte, mert nagyon megkedveltem...de sajna meg kell válni tőle.
(1 éves elmúlt de annyira megkímélt állapotban van, hogy "zseb karc " sincs rajta
köszi a válaszokat
-
Tobika1
senior tag
Sziasztok!
Nemrégiben csináltam egy TPT-zést a Kelzsoca féle csomaggal[link] , előtte recoveryből csináltam egy backupot majd a tpt-zés után recoveryből restore-oztam a rendszert. A problémám pedig az hogy bekapcsoláskor felugrik egy ablak és kiírja h nincs elegendő tárhely a művelet végrehajtásához, majd ezt leokézom és minden müxik. (igazából ez nem nagy hiba csak egy kicsit zavaró)
Mi lehet a gond? (cm7.2őt használok) már csináltam cache cleart is..
-
qamu74
őstag
Van valakinek valami ötlete ,hogy hogyan lehetne orvosolni ezt a hang hibát?
Gyári tpt csomagot hol találom? -
qamu74
őstag
Hát CM7-el sincs hang

-
generic
senior tag
Nem lehet valahogy megoldani, hogy fotózás közben valamelyik fizikai gombbal lehessen fotózni?

-
generic
senior tag
Erről valakinek van tapasztalata? Esetleg magyar leírás?

-
violentSt
tag
Valaki mondja meg nekem az IA3 ban hogy lehet a teljes nevjegyzeket kitorolni
(Egyesevel megy csak) illetve a duplikate telszamokat kiiktatni
Es beallitani h csak a simrol vagy csak a telorol olvassa neveketMar mar az az erzesem a tulzott okos kenyelmi funkciok erosen hatterbe szoritjak a keszulek alapveto funkciojat, amire eredetieg ki lett talalva

-
schellj
tag
Ezt a romot most találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Kedvenc zene a mai napra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Robogó, kismotor
- Autóhifi
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Battlefield 6
- Mikrotik routerek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ám ez most már mindegy, hisz sajnos nem vezetett megoldásra...