- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
schellj
tag
Tisztelt fòrumtársak!
Köszönöm az eddigi segítséget, de lecseréltem a skate-et egy Concorde 5700 ra. Hiànyozni fogtok. Sziasztok. -
schellj
tag
Most ezt a romot akarom kipróbálni. Tud valaki erről valamit?
Dex:Az tipikus google play hiba. Ilyenkor később próbáld újra. Sztem szerver problem lehet.
-
schellj
tag
Valaki feltette ezt a romot?
Ha igen, mi ez a crossbeeder? És mire jó? Érdemes feltenni?
-
schellj
tag
Erről az avatar romról tud vki nyilatkozni?
-
schellj
tag
válasz
buszospeter #20485 üzenetére
Talàn a concorde 5700.
-
schellj
tag
Na én is reklámember lettem. Megint végignyálaztam a romokat, de nem született jobb számomra a MIUI v5-nél. tehát visszament.
-
schellj
tag
Hát, lehet, hogy telefonváltás lesz. Erre.
75000 ft a kezdő ára.
-
schellj
tag
válasz
vizslakutya #20391 üzenetére
Bocs ha beleléptem a lelkivilágodba. Nem volt szándékos. Tréfának szántam. Amúgy tényleg jó az a rom.
-
schellj
tag
válasz
vizslakutya #20388 üzenetére
Úgy látom, fizetett reklámember lettél.
-
schellj
tag
Van itt egy kis okosság, akit érdekel.
-
schellj
tag
-
schellj
tag
Nos. Ezzel a MIUI rommal, és egyéb más rommal kapcsolatban is az a véleményem, hogy itt is ugyanaz lesz a problem, mint általában a gariztatásos hibák. Arra gondolok, hogy mivel eltérő minőségű alkatrészek vannak a készülékben, minden teló más és más. Ebből az következik, hogy míg nálam egy rom jó, másnál nem és fordítva.
pl.: A Paranoid romok elég jók. Nálam általában 2-3 szor kellett telepíteni, hogy jó legyen, különben user erroros volt, amit csak a rom működésén lehet észrevenni. (képzeljétek mikor az xperia romokat csináltam. A tököm televolt.) -
schellj
tag
Ezt eddig nem is láttam. Azért ez alapján fossá lehet pimpelni a telót.
-
schellj
tag
válasz
Dexter68 #20120 üzenetére
Nekem ilyen gondjaim nincsenek. Gmail frissült, ma reggel az I.A. Type is ( bekerült a magyar szótár végre).
Témát én a témaválasztóból szoktam letölteni. Külsőt még nem próbáltam. Viszont régebbi MIUI romnál volt ilyen gondom ott be kellett másolnom a megfelelő mappába, hogy a témaválasztóból is elérhető legyen és onnan gond nélkül alkalmazta.Ja hivás elutasítás ( én is először néztem mint a szalonna) Bejön a hívás, és meghúzod felfelé az újjad, ezután alulról felcsúszik ez az opció.
-
schellj
tag
Oké. Ha mindenkinek rendben működik, akkor keresek másik romot............( csak vicc volt)
-
schellj
tag
válasz
Dexter68 #20105 üzenetére
Nálam ilyen hiba nem volt. Néha a launcher leáll témaváltáskor, de 2mp és ujraindul. A dolby kapcsolható, a hangszoró és a headset között. És kivételesen gyönyörűen szól dolby-val. Eddig mindegyik rom recsegett vele.
Böngésző is rohadt gyors. Én maradok ennél egy darabig. Mivel még nincs kész ezért elnézem neki a leállást.
Egyébbként, pöc-röcc megy minden. Felajánlotta, hogy töltsem le a blade buddy progit, ami a teljesítmény tuningolja még feljebb. Hibátlanul teszi a dolgát.Ja amit kérdeztél, hogy mi. Valami patch, de nem tudom, hogy mi. Lehet ez kijavítja a leállásokat.
-
schellj
tag
Elnézést az alpáriságért, de ez qrva jó.
Az első verziót próbáltam, az szar volt, de ez a 3. verzió tökély és még magyar is. Az első indítás után nehezen tér magához, egy ideig laggol, de szép lassan magához tér és szépen simán teszi a dolgát. -
schellj
tag
Akit érdekel van itt némi tuning, ami gyosítja a telót.
-
schellj
tag
Köszönöm a válaszokat.
A következő lenne a kérdésem. Van egy rom amiböl kivették az összes nyelvet.
2.3.7 android. Csak angol, kinai van benne. Hogyan tudom belerakni a magyart? Feltételezem ha kivették, vissza is lehet rakni. -
schellj
tag
Remélem tud valaki segíteni.
A problémám az, hogy van egy rom amiből ki szeretném szedni a képernyőzárat. Azt tudom, hogy a framework-res.apk tartalmazza, de honnan tudom melyik az. Kismillió fájl van benne, nem lehet valahogy azonosítani?
Egyébként a gingerlewaos nevü romról van szó és CM7.2 az alapja.
-
schellj
tag
A skate PA-Xperia ajánlott particiómérete: 230system, 20 cache, maradék 190 data
-
schellj
tag
válasz
Indiant #20003 üzenetére
Nos. Nem adódik össze a két partíció, hanem a program az ext3 partíciót ismerteti fel a telóval dataként.
Ebből lecsíp kb. 100mb-ot (lehet, hogy több vagy kevesebb nem emlékszem byte-ra pontosan) a szkriptek számára. Ha nagyobb az ext3 akkor többet csíp le. De vigyázni kell mert pl 2gb-os kártyán nem lehet 1gb-os ext3-at létrehozni, mert aztán behülyül a készülék. Remélem érted. -
schellj
tag
válasz
Indiant #19999 üzenetére
Ha az int2ext-es megoldásról vanszó, akkor azért nem látod az egészet, mert lefoglal magának kb 100 mb a szkripteknek. Ez 2gb-nál több.
Válaszom a kérdésedre: Annyiban más, hogy kevesebb féle particiót kezel. Azért kell ez hozzá, mert CECO ezt optimalizálta ehhez a romhoz. Nem ajánlatos másikat használni, ha ezt ajánlotta hozzá, mert előfordul, hogy néhány alkalmazás nem fut megfelelően.
Dexter: Nem tudom, hogy neked mik a partició méreteid, de ennek a romnak egy 230/20/190-es beállítás kell.
230 a systemnek, 20 a cache (a seeder és a szkriptek miatt) , 190 pedig marad data. -
schellj
tag
Erről tud vki, vmit? Mert van zte skate link, de egyszer próbáltam és nem volt jó.
-
schellj
tag
Itt van hozzá téma pakk. 17 téma van benne. Csak akad kontrasztosabb.
-
schellj
tag
Na kipróbáltam ezt.
Jelentem ultrabrutál gyors és a seeder bekapcsolása után lagg mentes. Minden okosság benne van.( adrenalin stb.) ja és rohadt hangos. -
schellj
tag
Kitettem az android fórumra a romot. Lehet szedni.
-
schellj
tag
Adamis-ról tudtok vmit? Lehet, hogy ő is a romom egyik áldozata?
-
schellj
tag
válasz
DessertFox #19926 üzenetére
Bocsi. Csak megijedtem, hogy szörnyet alkottam.
-
schellj
tag
Eddig ketten írták, hogy kipróbálják a romomat. Azóta nem hallani róluk. Most vagy annyira lebilincselő, vagy meghaltak. Akármelyik eset is áll fenn, légyszi jelezzétek, vagy a közeli hozzátartozók, hogy tudjam merre tovább.
-
schellj
tag
válasz
DessertFox #19919 üzenetére
úgy tudom, hogy minden működik. még rádió is van.
-
schellj
tag
Ja nem bocs. Most megnéztem, 230mb kell neki. A 196 akkor volt mielőtt beletettem a témát és a zenelejátszót.
-
schellj
tag
Kész van a rom. Téma is benn van, és a lejátszó is működik.
1.1 verzióra frissült. Teszteljétek légyszives, hogy nálatok jó-e.
-
schellj
tag
Itt is van.
Az alap PA 2.81 (final).
Próbáltam olyanra megcsinálni, mint az előző, mert azt mondtátok tetszett.
Egyenlőre a semcmusic nincs benne, mert nem találtam működőt. És nincs még benn a téma.
Szeretném, ha tesztelnétek. Ha teljesen összeáll akkor szeretném kirakni a fórumra.
-
schellj
tag
Közkívánatra dolgozom egy 4.1.2 Xperia romon. (Legalábbis remélem, hogy közkívánatra
)
-
schellj
tag
válasz
csirad #19869 üzenetére
simán a .zip fájlt felteszed a memokarira és kész nem kell gép hozzá.
Új telepítésnél én mindíg formázom az sd kártyát, de ha nem akarod akkor nem kell rányomni a format sdcard-ra. sim-hez nem nyúl.
Nekem a telefon le van szinkronizálva google fiókba, így minden adat, még a névjegyek is visszakerülnek bármikor, bármilyen romot teszek fel.
-
schellj
tag
Ez egész jónak tűnik.
Vajon skate-re is lesz?
-
schellj
tag
A felrakás menete: Letöltöd, sd re feldobod, cwm-ben install zip.
Én nem ajánlanám belakott romra, mert az ext3 partíciót ismeri fel a készülék belsőnek.
Friss telepítésután ajánlom, ujraindítás nélkül. Az első indítás nagyon hosszú mert telepíti és futtatja a szkripteket. Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged