-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #21699 üzenetére
11.05
DSP manager
Your Z gapps
Parancsolj,a dsp-ét előtte húzd a romba a gépen (ha szeretnéd használni),a gappsot első indítás után tedd fel. -
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21698 üzenetére
megjegyzem, sehol nem találom ezt a 1105-ös nightly romot...
10.09 után 11.16 jön... sírok. -
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #21695 üzenetére
53K a Skate?
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21693 üzenetére
Ezesetben Te jártál jobban, gratula (és irígykedés)
-
vizslakutya
senior tag
válasz
DessertFox #21694 üzenetére
Köszönöm,teljesen simán ment minden,kaptam egy kárszámot,azzal besétáltam a szervizbe,vártam két órát,majd minden nyűg nélkül nekifogtak a cserének,53 ezret ér a skate + 15% rámegy és így lett két jelölt,az Alcatel ill Samsung Ace III,amikor megláttam az Alcatelt,mondtam,hogy ne is bontsa ki a Samsungot!
-
DessertFox
aktív tag
válasz
vizslakutya #21693 üzenetére
-
vizslakutya
senior tag
Gyerekek!
Nagyon szomorú vagyok,mert tényleg nagyon szerettem ezt a haveri,segítőkész csapatot, ami itt muzsikált,de sajnos elválnak útjaink.
Ma bevittem a Skate-t cserére és kb 10 perc alatt a kezemben volt ez.
Mindent köszönök,remélem nem voltam nagyon irritáló manus köztetek,mindenkinek Boldog Karácsonyt és Boldog Újévet !
Le a kalappal előttetek (mert ha nem , majd leverjük) -
Dexter68
addikt
Na, megérkezett a „Swap body”, ami feltűnt, hogy a régi hátlap elég nehezen megy fel rá. Olyan, mintha nem passzolna. Ha nem a kamera felőli sarokból kezdem nagyon óvatosan feltenni, akkor majdnem 1 mm-nyi rés marad, amit nem is lehet eltüntetni.
-
Dexter68
addikt
Jamerhogyazt nem is mondtam, hogy pénteken adtam be a telefont a Mammut1 földszintjén, ahol azt az ígéretet kaptam, hogy megnézik, hogy van-e cserekészülék, ha nincs, akkor nézünk valamit helyette, hétfőn már telefonáltak is, hogy mehetek érte és konkrétan egy órája vette át a gyerekem a cseretelót...
-
Dexter68
addikt
Ja, és még egy kérdés (Láma vagyok ezügyben - is): szóval CWM van-e többféle? Vagy újabbak?
-
angelius
aktív tag
Na nem sokáig volt fent az Jenkins 4.3.1 es rom. Sokszor nem akart felébredni amikor csatlakoztattam számítógéphez megfagyott így törlés áldozata lett. Ment vissza a December 7 es 4.3.1. Én nem tudom Jenkins csapat mit csinál hogy nem mindig jók az újabb kiadások. De látom hogy a 4.4 es romból is már vagy a negyedik feltöltés is sikertelen. Vajon lesz valamikor sikeres feltöltés.
-
angelius
aktív tag
Jenkins 4.3.1 es romot tesztelem az újabbat, előzővel nem voltak problémák, ezzel sem vettem észre hogy lennének. A rádió továbbra sem működik de újra indulás vagy fc-k nem voltak.
-
angelius
aktív tag
-
Apaxp
senior tag
-
Dexter68
addikt
Most, hogy már egy hete gyári állapotban van a telefonom és abban is marad, amíg a garanciális hercehurca lezajlik, azt kell mondjam, hogy ennél bármi jobb.
Mellesleg ez mennyire hivatalos, ahogy a garanciális cserét intézik? Bevittem, szervizes ember felmarkolja a telót, elszalad vele egy negyedórácskára, visszahozza, majd a telefonszámomat felírja egy kék postitre és azt ígéri, hogy megnézi, hogy van-e cserekészülék és majd hívnak. Sem egy kontakt, sem egy hivatkozási szám, sem egy cetli, hogy akkor most megkezdődött a foglalkozás az ügyemmel... Kicsit furi.
-
angelius
aktív tag
Jenkins mester mai 4.3.1 -es feltöltése kíváncsi leszek lesz e olyan stabil mint az előző.
-
Joshi
titán
Sziasztok. Most melyik a legújabb stabil rom amit általános használatra ajánlotok? Játék ilyesmi nem lenne rajta. Legutóbb az Ice Armor 3 volt fent és nem tudom hogy most melyiket lenne érdemes feltenni.
Jelenleg gyári állapotban van a teló és szarakodik a proximity szenzor be kellene kalibrálni. -
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21677 üzenetére
Most én is ebben a rendőrségi periódusban vagyok,hisz megvan az üzenetváltásunk,ahol konkrétan rákérdeztem,hogy új e a cucc,mire ő visszaválaszolt,hogy igen az. Aztán később még egyszer elküldtem neki a számsort, ami rajta van,hogy egyeztessünk,erre visszaírta,hogy az nem fog egyezni,mert ha más cég gyártja akkor nem ugyanaz a szám lesz rajta,de nyugodjak meg tuti skatehoz való.Erre fel ,amikor jeleztem neki,hogy nem jó,akkor kijelentette,hogy mire fel gondoltam én,hogy használt cuccra ad garanciát! Ezt elküldtem az Apródnak,hogy ez nyilvánvaló becsapás,hiszen kétszer is újként jelölte be,aztán meg még el is ismerte,hogy használtat küldött,erre írták,hogy mivel ők nem voltak ott az átvételnél,így nem akarnak eljárni a hirdető ellen.De amúgy látszik a képeken is,hogy úgy van beállítva,mintha újak lennének,zacskóban lesütve,felcímkézve,stb.
Erre mondom én,hogy ezek a portálok pont olyan szemetek,mint az ott hirdetők egy része.Azért választottam ezt a madarat,mert egyrészt előlappal együtt árulta + a gyorsaság miatt,elméletileg azzal nem is volt baj,2 nap alatt itt volt.
Sajnos nem lehet kábelt cserélni,mert ebben is az baj,hogy kb fél milliméternyire megvan csípve a kábel egy helyen és már meg is szakadt az áramkör.
Dexter68.
Te,hogy állsz a cserével? Van még Skate raktáron? Mivel biztattak,ha publikus? (ha nem privátban)
Megpróbálok egy cserét én is. -
Watt25
veterán
válasz
vizslakutya #21675 üzenetére
A szalagkábel valamelyik vége fixen hozzá van csatlakoztatva? Szóval, nem lehet csak a szalagkábelt kicserélni?
-
angelius
aktív tag
válasz
Egyik ismerősöm monitort vett azt hiszem az apródról. Amikor kibontotta a dobozt azt vette észre hogy megvan nyomódva a a kijelző erre gyorsan hívta azt akitől vette az azt mondta hogy nem volt vele gond. Erre ismerősöm postához fordult azok kivizsgálták megállapították hogy nem a posta hibázott. Már ismerősöm a rendőrséggel fenyegetőzött amikor hirtelen a feladó vissza küldte a pénzt. Szóval nem biztos hogy jó az ami olcsó én ezért szoktam megbízható helyről vásárolni.
-
Dexter68
addikt
válasz
Én lehet, hogy írnék a Homárra részletesen az Apród és a Jófogás hozzáállásával együtt.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21674 üzenetére
Sajnos nincs mit tenni ellene,az apród lepattintotta a panaszom,azzal,hogy miért nem személyesen vettem át. Szép és jó ötlet én szegedi-ő meg zalaegerszegi,jogilag sem tudok nagyon mit kezdeni vele,ki foglalkozik ilyen ügyekkel? Még arra sem hajlandók,hogy az egyértelmű bizonyítok alapján legalább bannolják a hírdetést.
Azért is írtam be ide,hogy más nehogy így járjon,sajnos az apród + a jófogás kiváló táptalaj ezeknek a szélhámosoknak.
De közben egész jól kitanultam az érintőcserét,legalább ennyi hasznom lett belőle,kb 5 * szétszedtem+összeraktam hátha jó lesz,aztán nagyítóval kiderült,hogy van a szalagkábelen egy kb fél milliméteres beszakadás,ennyi pont elég,hogy megszakadjon a kör.egyfolytában azon kattog az agyam,hogy tudnék neki egy kicsit betartani,hogy rájöjjön,kár volt ezért a 7 rugóért ezt bevállalni
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21673 üzenetére
Fel is lehetne jelenteni én feljelenteném. Nem azt adta amit hirdetett. Te meg jobban jársz ha beviszed telefont szerelőhöz az megtudja csinálni.
-
vizslakutya
senior tag
Ettől soha semmit ne vegyen senki,ez egy sz@rházi,újként hirdeti a cuccokat,aztán meg küld használt rosszakat !!
Így jártam az érintőképernyővel. -
vizslakutya
senior tag
Megjött az új érintő,de nem akar jó lenni.Kép van ,de nem reagál semmire sem! Csatlakozó a helyén,a fül rápattintva.Gombokra reagál,alsó sorra reagál.
Ötlet?? -
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21670 üzenetére
Kijött szépen,fel kell hajtani a fület,ha minden igaz holnap postáznak egy újat előlappal együtt.(7000 HUF)
Tanulság ,tisztítás előtt szét kell kapcsolni a telefont az előlaptól -
Keeperv85
nagyúr
válasz
vizslakutya #21668 üzenetére
A panelen van egy kis fül a csatlakozón... amit ha letörsz, akkor jobb ha eldobod az egészet....
-
vizslakutya
senior tag
Nekifogtam kipucolni a port a képernyő mögül,sikerült
,elszakítanom az összekötő kábelt!
Cserélt már valaki érintőpanelt?
A telefon részről vajon,hogy jön le a kábel,csak egyszerűen ragasztóval van oda rögzítve?(azt látom,hogy a csatlakozóból ki kell venni) -
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21666 üzenetére
Feltettem az új 4.3.1 Jenkinst a rádió továbbra sem müködik de nagyon gyors. Kiváncsi leszek hogy mennyire lesz stabil.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #21665 üzenetére
Én meg már ebbe unok bele,hogy Jenkins mester 7 naponta kidob egy romot (frissítést),de azt már nem köti az orrunkra,hogy mit változtatott (javított) az előzőhöz képest,legalábbis én még nem akadtam a nyomára,ha ez le van írva valahol!
Így aztán önként ignorálom a friss romjait! -
angelius
aktív tag
Mai Jenkins 4.3 as feltöltés remélem javitották a hibákat.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21663 üzenetére
Én a 4.2.2 Jenkins 1.6os kiadását raktam fel. Ez jól müködik ezzel még nem gond. Már lassan belefáradok a rom cserélgetésbe. Miuival megmvoltam elégedve de sajna nem teljesen magyar, a 4.0.4es Miui rom szuper lenne de nem megy a mikrofonja és az azért elég gáz. Talátam Tilalnak egy régebbi romját 4.0.4
még lehet hogy ennél fogok kikötni ebben a vakú meg az FM nem megy. Már raktam fel és jól megy nagyon is.
De a Lezo rom is egész jól nézki. -
angelius
aktív tag
-
Dexter68
addikt
Uhhh... visszakerült a gyári állapot... hát siralomvölgy
-
Dexter68
addikt
Pánikkérdés: A T-nél ehhez volt külön garijegy, vagy a számla a gari? (visszakaptam a számlát a könyvelőmtől és nincs hozzátűzve garijegy én meg már nem emléxem, hogy mivót és ahol én szoktam tartani a garipapírokat, ott nincs)
-
Norbertitto0
újonc
Sziasztok!
Olyan próblémám volna,hogy van ZTE skate mobiltelefonom,és rá mentem a másódlagos képernyőre,és nem tudom visszaállítani,mert ahogy be kapcsolóm a telefont el kezd tölteni és le fagy(meg áll a töltése) és se ki se be nem tudom kapcsolni a telefont csak ha ki veszem az akksit,de útána meg kezdődik előről minden,megint el kezd tölteni és lefagy ! Ha tudtok valami segítséget rá.akkor azt meg köszöném !
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
vizslakutya #21645 üzenetére
Helló. megpróbáltam másik sim-kártyával azzal jól működik... na most már odáig eljutottam hogy az sms kódot sem küldi el a belépéshez... de még hívással sem .. érdekes.. eddig tökéletesen működött...
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21643 üzenetére
Az a helyzet hogy a Miui romban egyrésze a forditásnak a fremworkben van benne.
-
Apaxp
senior tag
válasz
Pogika #21651 üzenetére
Easeus partition masterrel: prog elindít, kártya kijelöl, delete partition, utána az unallocated partition jobb klikk, create partition. Itt primary és fat32 beállít. A teljes méret legyen így. Apply pipára klikk. Ha kész akkor a partíción jobb klikk és resize/move partition. Itt a végéről húzd vissza az eleje felé a csúszkát a megfelelő méretig, ok, utána az unallocated részre jobb klikk, create partition, itt ext3 és primary beállít, ok, apply pipára klikk.
Program végez. Örülsz.
Az ext partíció nem lehet a kártya elején mert akkor a windows nem ismeri fel. -
Pogika
aktív tag
Nem fake a 32 giga, azt leellenőriztem, a sebessége is renben, rengetegszer megformáztam és nem tudok egyszerűen se gépen, se telón ext patríciót kreálni rá
-
-
Apaxp
senior tag
válasz
vizslakutya #21648 üzenetére
Én előtte leellenőrizném egy teleírással hogy nem fake az a 32Gb
-
Pogika
aktív tag
Valaki találkozott már olyannal hogy nem tud létrehozni ext patríciót a micro sd kártyán?
Beszereztem egy 32 gigás kártyát, és gondoltam rakok rá cwm alatt, de a formázás csak látszólag ment végbe, formázni nem tudtam, windows alól sem, az easeus is other ként látja csak a patríciót, és az sem tud vele mit kezdeni. -
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21640 üzenetére
Az a baj hogy a Miui romban nincs Latinme így azt nem lehet belerakni.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21640 üzenetére
Megnéztem,ebben aztán van magyar,angol,orosz,szinte minden
-
angelius
aktív tag
Ezt a Miui romot egy orosz fórumon találtam Magyar nyelv is van benne szépen megbízhatóan stabilan működik. És persze Skate-re való.
-
angelius
aktív tag
Ma reggel újabb Jenkins 4.3-as feltöltés úgy nézem hogy ebbe belekerült a rádió is.
-
-
Dexter68
addikt
válasz
ZsoltG60 #21623 üzenetére
Nem lehet, hogy itt van a kutya elásva?
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Van egy kis gondom gyári reset után újra telepítettem a Vibert (több verziót is kipróbáltam ) de a névjegyzékből eltűnt majdnem az összes viberes telszám.. 30-35ből csak kettőt ismer fel van valami más amit be kéne állítani a telefonon ami után felismerné a többi névjegyzéket?
Előre is kösz -
Keeperv85
nagyúr
A rablás ott kezdődik, hogy egy alig két perces műveletért elkér valaki 3500Ft-ot, úgy, hogy esetleg azt sem tudja garantálni hogy pl. a WiFi még az életben menni fog a készülékben. Félreértés elkerülése végett: nem korrekt a T-s ár sem, nyilván az is magasan van, de ott azért legalább adnak is valamit, ellenben egy suttyó köcsöggel, aki azt hiszi hogy ért hozzá, aztán utána két hét múlva a készülék nálam köt ki, mert nem megy a WiFi és esetleg semmi hálózatra nem megy fel, ő meg lelépett a pénzeddel. Ugye érzed mi a különbség?
-
angelius
aktív tag
Ahogy látom Jenkins mester dolgozik a 4.4-es romon. Kiváncsi leszek hogy mikor lesz fent kipróbálható verzió.
-
szoke12
őstag
Helló!
Mit lehet kihozni ebből a telóból? Mennyire lehet felhúzni a procit, és van-e rá stabil, custom rom?
Előre is köszi! -
LK
addikt
Sziasztok!
Óriási gondom van! T-mobile-os Munkahelyi flottában vagyunk benne a feleségemmel. A munkahelyi flotta megszűnik,és Telenorhoz kell átmennünk. ZTE Skate az egyik telefon, és HTC Wildfire S a másik. A probléma ott van,hogy szerintem nem függetlenek. Mivel nem a mi hibánkból szűnt meg a flotta,a számkiadással együtt nem lehet kérni a függetlenítést? Fogalmam nincs mit csináljak.
Van ötletetek? Előre is köszi. -
Adamis
őstag
válasz
D34L3R #21610 üzenetére
Itt megtalálod a ROM-ot és itt van egy leírás róla...
Egyedül a vaku nem megy...
-
D34L3R
tag
válasz
Adamis #21546 üzenetére
Hali! Írtad, hogy számodra jelen pillanatban ez a megfelelő ROM! (C3C0 2.81-es PA CM10) Mit lehet róla tudni? Magyar nyelv, vaku, proxi sensor, meg hasonló dolgok!
Illetve honnan tudom leszedni? Jelenleg PJ ROM-ot használok 2.81 CM 10.0! Érdemes váltanom? Köszi előre is!
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21606 üzenetére
és a 16-ai és a 23-ai nem jó? és userdebug, vagy nightly? wazz, ebből annyiféle van... az ember belezöldül
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21606 üzenetére
Én a Launcher 8-at használom az meg nem omlott össze, sosem használom a gyári launchert egyik romnál sem. Ha a romba lévő launchert használtam azzal mindig volt valami gáz. Én a ennél Romnál hibát eddig nem tapasztaltam. A Miui launcherrről jút eszembe nem rég készült magyarositás gondoltam kipróbálom, belőttem ahogy nekem tetszett egyszer gondolt egyet újra indult és kezdhettem volna előröl az egészet de nem tettem
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #21604 üzenetére
a miui launcher nem bírja a gyűrődést. mindig a holo-t használom pont emiatt
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #21603 üzenetére
Eddig bírta,mire mindent felraktam,belőttem,összeomlott a launcher és innen nem volt tovább,nem segített az újraindítás sem.
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #21601 üzenetére
Miui v5 Special Edition. Innen letudod tölteni. Egy kicsit nehezen bootol be de ha bejön akkor egyből lehet használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Akciókamerák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ezek lehetnek a Realme 14 Pro és 14 Pro+ európai árai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED monitor topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged