- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gigabyte alaplap topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Házimozi belépő szinten
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #20995 üzenetére
TPT kell: TPT Helper Playről, ebben 230 MB system és 3 MB cache értékkel, CWM-ből a 4-es a jó, és kész is a hely nekik. Ezek közül bármelyik felkúszik erre a kiosztásra és hihetetlenül sima a működés. Ehhez ajánlom az Apex Launchert és mondjuk egy 180-as vagy 190-es felbontást (dpi)!
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #20995 üzenetére
-
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #20993 üzenetére
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #20992 üzenetére
Nem talál hálózatot!
Minden jó csak telefonálni nem lehet vele.
Indításnál nem kér PIN kódot sem. -
Dexter68
addikt
Na, reggel elárulom, hogy van-e magyar MIUI V5.2
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20989 üzenetére
Volt egy final és utána kiadott egy final reparada verziót, amiben néhány hibajavítás van...
tolom fel dropboxba.
Na, közben láttam, hogy megtaláltad. Gapps benne van, int2extet kell hozzá feltenni, meg a crossbreedert ajánlja. Meg játszhatsz még a fly on moddal is.
Közben meg nézem a jBartot -
vizslakutya
senior tag
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20987 üzenetére
Annak már nincs fent a linkje... az 5.1 előtti utolsó. Jól működik, stabil, gyors, csak van néhány UI hiba, de az nem nagyon zavar.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20983 üzenetére
Ób*sszameg... ezt nem vettem észre... a „reparada” még tudott magyarul
-
molnartom
aktív tag
válasz
vizslakutya #20983 üzenetére
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20978 üzenetére
A 498 megoldódott a legújabb verzióval, már csak multilanguage-t kéne beleheggessze és tőlem megkapja a Hónap Dolgozója címet
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. A skate-ünk wifije eddig a megszokott itthoni wlan routerre szépen csatlakozott, gond nélkül ment. Állítgatva nem lett, mégsem csatlakozik. Elfelejttettem vele a hálózatot, újra beír jelszó, de Letiltva üzenet fogad. Másik telefonnal, notival gond nélkül csatlakozik. Ja és a skate is csatlakozik másik wifire (másik teló mobilnete megosztva). Tudtok valami ötletet adni?
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20971 üzenetére
Köszönet,láttam,de csak a 498 ügyében adott választ.:-(
Pikaa
Lehet,hogy rendszer appként van beállítva és azért nem engedi átmásolni?Ma olyat csinált az IOS,hogy a naptárba szerettem volna bejegyezni,de ahogy rányomtam elkezdett éktelenül magas hangon sípolni a telefon. Aztán odafajult,hogy bármire nyomtam jött ez a sípolás,ami kb 10 másodpercig van aztán elhallgat magától,de ha nyomok egy ikont, akkor újrakezdi
Ha leveszem a hangerőt ,akkor is ugyanolyan hangosan sípol.
Újraindítás után idáig nem jött elő megint ez a jelenség. -
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20969 üzenetére
Nyelvkérdés-ügyben írtam neki... aztán, ha nagyon nem moccan, még basztatom picit.
-
angelius
aktív tag
Tiri már hozzá nyult a CyanMobile eXperience romhoz. Lehet hogy neki is megtetszett.
[link]
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Adamis #20968 üzenetére
Például,amikor fent volt nyugalmi ,lezárt állapotban többször eldobta SIM kártyát,önállóan felhívogatott különböző számokat a névjegyzékből,elküldött pár SMS-t különböző számokra,szám,betű,jel kombinációval.
(mióta visszament az IOS,azóta ezek a jelenségek egyszer sem fordultak elő)
Na és a hab lenne a tortán egy teljes magyar nyelv a ROMban.(a nyelvkérdést jó lenne Tiri mesternek is valahogy a tudtára adni
)
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #20967 üzenetére
Mit üzennél neki? Átadjam?
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20965 üzenetére
Nálam most a "reparada" verzió van fent, az nagyon jól működik, egy-két UI hibától eltekintve, amiket az 5.1-ben már kiköszöbölt Tirimosqui... ha valahogy visszagyúrná bele a magyar nyelvet, nagyon nyerő volna.
Még érdekes lehetne, ha Fagyi ráncbaszedné az experience-romot. Volt már ilyen, amikor a modaco-n nem volt igazán újdonság egy darabig, akkor talált rá valaki ezekre az őrült spanyolokra, akik kitalálták az Adrenalin-engine-t, meg a Nitroglass-t és elkezdték ontani a romokat.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20963 üzenetére
Eljutottam odáig,de nem engedte ott sem,csak a sajátját vagy pedig az online módot.Nem jött ki a MIUI lejátszó,de ez, ami benne van ROMban olyan mintha nem is MIUI lenne ?
Mindegy,túlestem rajta, már lejött,ment vissza az IOS7.Lassan kifullad ez a Skate főzőcske,már végigzongoráztak mindent,az IOS7-be belefőzne valaki-valahogy egy teljes magyarítást,nekem ez jönne be legjobban.
Itt is már alig maradtunk páran,a nagy " GURUK ",mind elhagytak bennünket. -
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20962 üzenetére
IOS 7 romban több volt a magyar fordítás morelocalnak köszönhetően itt még a holo lockscreenél is angol marad. De egyenlőre tesztelem.
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20962 üzenetére
Enged egyéni csengőhangot, csak olyan »miuisan«. Ahol felsorolja a saját hangokat, alul van egy olyan, hogy „egyéb” ha azt megnyomod, akkor kiválasztod, hogy MIUI zenelejátszó és máris keresgélheted nagy vidáman.
-
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #20960 üzenetére
Most nézem jól keverem a dolgokat,ez a Latin IME az a billentyűzethez való.(törölve a kérdés
)
-
vizslakutya
senior tag
válasz
angelius #20959 üzenetére
Tiri Mesternél sosem értem ezzel mit kell kezdeni?
3 FADE felszálló talajfelszín
4.AJUSTES/LAUNCHER = törlésével SHADOW CLASSIC ikonok és MARK Launcher nincs rebound és reset
5.REINICIAR és élvezze ...Lehet,hogy ez miatt nem müxik nálam rendesen a romja? Mi az a felszálló talajfelszín??
Már sokszor kérdeztem,de még nem válaszolt senki,nagy meló utólag egy ROMba beilleszteni egy Latin IMEI apkot? Vagy egyáltalán nem lehetséges?
-
angelius
aktív tag
Itt a Rom Galaxy-zte-S3 cm7dx Final verziója.
-
Dexter68
addikt
válasz
kristof_ #20955 üzenetére
A Nitroglass és az INT2EXT elhiteti a rommal, hogy a kártyádon lévő ext partíció a teló belső tárhelye és oda pakolja az installált appokat, a PurePerformance (ezt még nem néztem igazán) és a Fly on mod meg olyan scriptkészlet, ami némileg felgyorsítja a működést. Lehet, hogy maga a teló nem lesz gyorsabb, de kevesebb laggolás lesz, ha löksz egyet a partnerlistán a telefonkönyvben, akkor szép símán és gyorsan lecsusszan a 300 név a Z-ig, ami az átlag usert jó érzéssel tölti el. Legalábbis jobb, mint amikor már a Bélánál rángat és Cilinél már meg is áll. (ha valamit nem elég szakszerűen írtam, akkor valakí javítson ki)
-
kristof_
tag
Valaki nagyon röviden, emberi nyelven le tudná írni nekem, hogy mik is ezek a Pure Perfomences, Fly-on mod, Nitroglass. Próbálok már egy ideje rájönni, de inkább a ti segítségetekhez fordulok, mert már tényleg érdekelne
-
Dexter68
addikt
válasz
Dexter68 #20953 üzenetére
Nnnna. kiszálltam. Visszatettem a V5.0 reparada-t... sajnos nekem nem felel meg, hogy a morelocale ellenére azt írja a főképernyőn, hogy SAT, 7. September, meg annak sem örülök, hogy időnként két kínai nyelvű gomb közül kell kiválasszam, hogy melyik lehet a cancel. Majd kikönyörgöm Tirinél, hogy csináljon egy multilang verziót.
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #20952 üzenetére
Gondoltam, hogy ilyesmi tapasztalatod van, csak én még tán sosem próbáltam rádiót semmilyen romban
valahogy eszembe sem jutott. Amióta a podcastet feltalálták, lejöttem a live rádiózásról.
Nade most: elindítottam és találtam működő magyar adást, meg mindenféle zenéléseket... nem tudom, ezt mond-e valamit.
Egyéb tapasztalatok: magyar nyelv nem lett (morelocale2 elég jó hatásfokkal műxik), és igen, 498-as hiba nélkül, lazán lehet installálgatni egyelőre.
-
angelius
aktív tag
Felraktam tegnap este a Slim Bean romot mert már régen volt fent. Felraktam hozzá a Pure Perfomences és gyorsabban bootol be gyorsabban áll fel a rendszer is. A Jenkins romnál bizonyított a P P így kíváncsi leszek hogy a Slim Beannél is teszi e a dolgát.
Felraktam IOS 7-es romot is biztonsági mentés céljából szeretem az IOS 7-es romot csak sajnálom hogy nincs benne magyar nyelv.
@ADAMIS akármelyik Gappsot telepítettem fel a 4.3-as romhoz nem volt fent semmilyen google cucc. A Jenkins 4.2.2-es rommal sem volt gondom csak kevés volt a beállítási lehetőség így ment fel a Slim Bean mert abban több lehetőség van hiába fogyókúrázó rom. -
-
azJENŐ
csendes tag
Szervusztok!
ZTE SKATE kizárt a telefonból.
Túl sok mintarajzolási próbálkozás! üzenet olvasható a képernyőn
A google fiókot és a jelszót hiába gépelem be, nem fogadja el.
Erre a problémára van megoldás?
Üdv: Jenő
-
Dexter68
addikt
Na, az is kiderült, hogy a Nitroglassal is megkapom a 498-as hibát
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20942 üzenetére
Részeredmények vannak már:
Az új MIUI CM7 V5.1 magyarul nem, csak angolul tud (a spanyol és a kínai mellett),Antutu eredmények
Crossbreederrel: 2115
Crossbreederrel + Fly on moddal: 2189
Fly on moddal: 2174 -
-
Dexter68
addikt
válasz
Dexter68 #20938 üzenetére
Egyre jobb... itt meg mintha arról lenne szó, hogy a Fly on mod kompatibilis a Crossbreederrel...
-
Dexter68
addikt
Hmmm.... néhányan panaszkodtak (-tunk) a telepítéseknél arra, hogy a playstore 498-as hibát dob.
Ha jól értelmezem, ezt az INT2SD csinálja és használjuk inkább a Nitroglasst?
-
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20937 üzenetére
Az lesz, hogy felteszem a nyávogóst az egyik, majd utána újrateszem a másik scriptkészlettel és mindegyikkel úgy, ahogy van, csupaszon csinálok egy antutu tesztet. Amelyik magasabb értéket ad, az nyert.
Esetleg valami egyéb app-tipp stabilitástesztre? -
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20935 üzenetére
Nekem titokzatos hívásokat nem csinál (vagy nem vettem észre), viszont este újraindult csak úgy töltés közben, most meg beszélgetés közben, úgyhogy ünnepélyesen halálra itélem és még a helyét is beszántom sóval. Kár érte.
Biztos az én telómban olyan alkatrészek vannak, amik némely rommal nem kompatibilisek... 4-esekkel pl. nem tudok videót nézni, mert szaggatja őket.
-
vizslakutya
senior tag
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20933 üzenetére
Pont ilyen beállításokat használok általában minden romon.
Még arra leszek kíváncsi, hogy mi van, ha a MIUI alá nem a CrossBreedert teszem, hanem a Fly on mod-ot... Kockázatos lehet?
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20932 üzenetére
Valahol a fórumán volt egy olyan válasza Fagyinak,hogy a minimum az 200 legyen a maximum pedig 921,mert ez alatt nem fog szuperálni a ROM.
Na kíváncsi leszek a frissített MIUI-ra,ez a kedvencem,lehet,hogy visszatérek,ámbár ez is nagyon szépen dolgozik.(itt is felhúztam a procit). Nem volt még FC,sem kártya eldobás,az akksit is jól kezeli (gyorsan tölt ! ) ,azt kell mondanom,most minden úgy működik,ahogy a nagykönyvbe le (lenne,ha volna ilyen) írva.
(de most látom Tiri mester is ezeket a proci beállításokat kéri)
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20929 üzenetére
Értem már,nos ezek engem nem zavarnak,az értesítési sávon a kis csíkod érted vagy amit lehúzol fentről?
A kis csík az szinte mindegyiknél ugyanaz,egy picit itt is tudsz variálni (mi jelenjen meg,mi nem).
A lehúzott értesítés az nekem bejön,egyszerű,áttekinthető,a lényegek benne vannak.
A beállítási lehetőségek azok lehetnének bővebbek,de így legalább nem veszek el benne.
10-kor húztam le a töltőről volt 3 darab kb 2-2-2 perces beszélgetésem,most 84 %-on áll a gép. -
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20928 üzenetére
Értesítési sáv, annak az ikonjai, beállítások, ilyesmik.
-
vizslakutya
senior tag
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20923 üzenetére
A műkdödése érdekelne, de nem szeretném, ha IOS-szerű kinézete lenne...
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20920 üzenetére
Az IOS7-esben van Theme chooser?
-
vizslakutya
senior tag
Visszatettem az IOS7-et és nagyon szépen muzsikál (nem is tudom miért fogtam a cserébe anno
),nagy nehezen találtam egy jónak tűnő lockert ,ezzel nagyon szépen összedolgozik (na meg az Espier Launcherrel).
Más:
A tisztítás után nem került vissza a csavarokra az fehér jelző,tehát elméletileg innentől szabadon bontható a telefon (nincs rá szükségem,csak a múltkori témához jeleztem ). -
Dexter68
addikt
Két napja van fenn ismét a CyanMobile eXperience int2ext-tel és fly on mod-dal. Működés szempontjából elég jónak tűnik, a sebessége is rendben, viszont részint merül, mint a fene, részint éjfélkor 75%-os töltöttséggel felraktam a töltőre és reggel 6-ig 97%-ig bírta csak feltölteni (ezt csak azért próbáltam meg, mert előző nap 22%-ról 73%-ig jutott egész éjjel)
-
D34L3R
tag
válasz
DessertFox #20914 üzenetére
Újabb idióta kérdés... melyket töltsem le ... én nem találok ilyen t card upgrade cuccot! EZ a megoldás nem egyszerűbb? Vagy rootolt telónál nem müxik?
-
angelius
aktív tag
válasz
Adamis #20912 üzenetére
Nem jutottam odáig hogy ébresszen mert már nem volt fent a rom. Nekem egy bajom volt hogy gapps nincs hozzá. Felraktam azt a gappsot amit a modacora feltettek de nem telepítette fel. Nekem nem volt a rommal bajom. Most a Jenkins 4.2 es romját tettem fel abból is a stable változatát. És hozzá pure perfomancet majd meglátom mit fog majd csinálni.
-
Adamis
őstag
Feltettem a cm10.2-t. Nos, ma reggel nem ébresztett fel, még jó, hogy a lányom igen...
-
D34L3R
tag
válasz
DessertFox #20910 üzenetére
Köszi szépen! Még egy gyors kérdés! Nos leszedem a gyári ROM-ot de nem a t-mobile oldaláról hanem amit feltöltöttek és úgy mintha rootolnám és recoveryből kell felrakni?
-
D34L3R
tag
Üdv mindenkinek! Egy nagyon egyszerű ámbár lehet bugyuta kérdést tennék fel!
Nos jelenleg egy PJ ROM van a telón... nos szeretnék mindent visszaállítani gyárira! Backup fájl nincs meg!
Nos nem tudom ez mennyire befolyásolja! Szóval egy visszaállítási menetet vagy egy linket tudnátok dobni ahol normálisan le van írva? Köszi!
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Dexter68 #20905 üzenetére
Én nem nevezem át,dátum szerint menti ,így meg csak rájövök melyik-melyik,igaz ti gyakrabban cseréltek ROMot,lehet,hogy nagy a kavarodás.
Más:
Tegnap kipucoltattam a port a képernyő mögül,nagyon rendes volt a Mester,rögtön kiszúrta,hogy nem Trés ROM van fent,elmondta,hogy így nem érvényes a garancia,de Ő úgy érzi,hogy egy tisztítás még belefér a gariba.
Ráadásul elég kopott volt a fólia is,azt is lecserélte egy nagyon profira,ami ráadásul belefért a pontjaimba.Tetszik ez az Espier Locker,(a Holo nekem nem vált be,a fizikai gomb hozzáérésére kinyitotta a képernyőt ! ),csak nem tudom megér e közel 800 péézt?
-
Dexter68
addikt
Az mitől van, hogy némely cwm backup esetében, ha átnevezem a könyvtár nevét, MD5 checksum errorral elszáll a visszaállítás még mielőtt elkezdődne?
-
Adamis
őstag
válasz
angelius #20901 üzenetére
A linkedet nem látom, mert nem él, de most megy fel egy újabb próbálkozás. Lehet, hogy az előző sem volt jó...
-
angelius
aktív tag
válasz
Dexter68 #20893 üzenetére
Na vissza raktam a sima CyanMobile eXperience mert a másikat kikapcsoltam és nem tudtam bekapcsolni. Felraktam hozzá a Signed_Fly-On_Mod™_V4.0-Beta4.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged