-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vt602
tag
Üdv Urak!
cm-10-20121119-EXPERIMENTAL-skate-ColdFusionX2-tilal6991.zip
cm-9.1.0-20120923-skate-C3C0-angol-hun-wifi
Sajnos csak ezzel a 2 rommal működik a wifim, de itt meg nem találom, illetve nem tudom van-e ezeken hot spot?! Esdtleg kieg. program van-e hogy legyen rajta hot spot, mert a tablethez kellene hogy tudjak netezni rajta. Előre is köszi. -
pgemil
aktív tag
Sziasztok!
Akkor, most megint segítséget kérek!
Újra felraktam a JB (11.19) verziót, egész szépen kezdtem belakni, de most meg nem megy a böngésző és nem engedi a számítógépes csatlakozási lehetőséget (kilép a beállítás menüpontjából...., azaz nem lehet adat és bármilyen kapcsolatot létrehozni)
? -
giigz
veterán
Ice Armort raktam vissza megint, úgy néz ki, ezt rám szabták.
-
Dexter68
addikt
Feltelepítettem a Power Toggles widgetet és most, hogy találtam egy számomra megfelelőbbet, szerettem volna uninstallálni. De nem lehet. Mindig azt az üzenetet kapom, hogy az eltávolítás nem sikerült. Van megoldás?
-
Blasius
tag
Sziasztok,
A Skype-ban van egy bug. Csak kihangosítva megy a hanghívás. Viberrel is ugyanez a helyzet.
Az FM rádió alkalmazásban is van egy bug. Ha használod, valami "bennt ragad a memóriában". Ha FM rádió után használod a skype-t/vibert utána jól fognak menni (kihangosítást ki lehet kapcsolni). A bugok kiütik egymást
.
Van egy kis gond azonban az FM rádióval. Ha az a valami "beragad", a hátsó hangszóró bekapcsolva marad: hallani lehet hogy sistereg. Ez még ok lenne, de a nagyobb baj az az hogy az aksi hamar lemerül. Beragadt FM rádióval, sistergő hangszóróval a teló nem bír ki 24 órát.
Valami olyan alkalmazás kellene, ami aktiválja az FM rádió bugját, de csak amíg a skype/viber fut. Így a kihangosító bug megszűnik, de skypeból kilépés után az FM rádió bug sem szívja le az aksit.
2.3.5 ös romokon tapasztaltam ezt (skate v2 & blue 2.1).
Amúgy kit szidjak hogy ez ilyen gáz? Skype/Viber? Android? ZTE? Romok?
-
pgemil
aktív tag
válasz
Adamis #18279 üzenetére
Semmi változás, visszaraktam az ICE Armor III-at és azzal is ugyanez a helyzet.
(Kicserélték a telómat gariba kedden,de a gyári ROM az nem tetszik......)
Hogyan tudom a TitaniumBackup lementett alkalmazásaimat vissza helyezni a TB-ba, mert eltüntettem?
Hátha onnan fel tudom telepíteni a progikat? -
krystman
őstag
Csak kíváncsiságból, úgy nem lehet visszatenni a sima gyári ROM-ot, hogy minden marad a régiben, csak a ROM lesz eredeti? Tehát CWM továbbra is megmaradna.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Soulfly842 #18280 üzenetére
"a bin fájlt a mem kártya gyökerébe raktam"
Itt a baj látod... nem oda kellett volna. Lásd felettem hosszabban kifejtve. (
)
-
saucelori
tag
válasz
Remélem sikerülni fog valamelyik megoldással
-
saucelori
tag
válasz
Ha T-s vagy így csináld, én is így csináltam:
Alkalmazási mód:
Skate T card upgrading...
Letöltöd a csomagot, kibontod, majd az image mappát, benne az image.bin csomaggal felmásolod az SD kártya gyökerébe. Kikapcsolod a készüléket, majd a következő módon indítod el:
MENU gomb+hangerő FEL lenyomva és nyomvatartása mellett, rányomsz a power gombra is, akkor jó, ha egy kis folyamatjelző csík jelenik meg, itt elengedhetőek a gombok, amint végzett, újraindul a készülék és már a friss rendszer fogad.Ez felteszi az eredeti T-Mobile HU ROM-ot és a partíciós táblákat is visszarendezi.
Ha ez nem működne, akkor rakd fel simán a gyári romot:
Használati útmutató:
A zip-et ki kell bontani, majd az image könyvtárat az SD gyökerébe kell tenni. Gyári rommal, a Rendszer frissitések\ SD kártya frissitések menüvel lehet feltenni.
Custom romoknál (mindent töröl!) kikapcsolt telefonon a Hang fel+Menü+Bekapcsoló gombbal.Vagy még úgy is csinálhatod, hogy bemész a recoverybe, wipe datázol, meg amit még szoktál rom telepítés előtt:
A második csomag (tehát a nagyobb, 238 MB-os datával rendelkező) NEM TARTALMAZ ROM-ot, ezért már a futtatása ELŐTT tegyétek fel az SD gyökerébe a kiválasztott ROM-ot! A frissítés lefutását követően egyből a Recovery jön be, ahonnan tudjátok is egyből telepíteni.
Ha az előbbi kettő megoldás közül valamelyiket választod, akkor rakd fel ezt is:
Kiegészítő információ, a 2 MB cache partíció használatához:
A 2 MB-os cache, ha nem kerül átirányításra a RAM-ra, alap rom esetében okozhat kellemetlen meglepetéseket (letöltés megszakad), ezért Kelzsoca összedobott a gyári romhoz egy kis update csomagot, ha esetleg valaki átpartícionál:
Skate_cache_to_ram_update.zip
Recoveryből telepíthető verzió! -
Soulfly842
addikt
válasz
saucelori #18270 üzenetére
Hangerő fel menü gomb nyomva tart és bekapcs(a leírásban ez szerepel).... nem működik ezzel a bin felrakása....
sima menü (hangerő le, menü, be) meg csont nélkül bejön, de itt nem látok olyan funkciót, amivel fel tudnám rakni a gyári soft-ot. a bin fájlt a mem kártya gyökerébe raktam.
Ice Armor III van egyébként fent.
-
Adamis
őstag
válasz
pgemil #18277 üzenetére
system partició milyen nagy? mert kell neki 230 mega... tpt-zni kell! először egy régebbi romon telepítsd a tpt helper nevű progit playről, amin egyéni tpt-t kell csinálni 3 mb cache és 230 mb system particióval. arra felmegy kérdezés nélkül a play is! nekem sem volt elég a 200 mega system!
-
-
pgemil
aktív tag
válasz
Adamis #18198 üzenetére
Szia!
Letöltöttem tegnapelőtt éjjel és felraktam, de nem működik a Market!
(És nem is látszik az ikonja sem) A PC-n kiírja, hogy telepítve vagy hamarosan letöltődik, de aztán semmi.
Viszont 1-2 alkalmazás feltelepült.
Az előbb még a Titanium Backut is lenullázódott....Eltűntek a progik.
Továbbá nem tudtam egyéni csengőhangokat hozzárendelni a névjegyekhez. A memóriakártyáról nem szeretném az MP3 fájlokat a telóba másolni.
Tippek? -
saucelori
tag
válasz
Soulfly842 #18271 üzenetére
Nincs mit
-
saucelori
tag
válasz
Soulfly842 #18268 üzenetére
Persze, itt megtalálod leírással együtt
-
saucelori
tag
Ezt a launchert mindenkinek ajánlom, nagyon jól rakták össze, iszonyatosan gyors, egy próbát megér
-
Soulfly842
addikt
Üdv!
Nem sokára eladom a skatemet, mivel új cégest kapok. A root jogokat hogy lehet lelőni róla? Tudnátok ebben segíteni?
-
Indiant
addikt
Rom modderek segítségét kérem. Hogy lehet átállítani a telepítendő romot, hogy az adatforgalom alapból tiltva legyen. Mit módosítsak?
-
ozz88ster
csendes tag
Üdv!
Szükségem lenne egy kis segítségre.
A készülékem ice armor 3-at használok és ma feltelepítettem adaway nevű reklámblokkolót és azóta megkergült a cucc.
A home gomb nem reagált, amit újraindítással próbáltam orvosolni, de már újra sem indul csak megáll az ice armor feliratnál. Csak az segít ha újra rakom rajta a romot, ilyenkor elindul a telefont, de ismételt újraindítás esetén megint megakad a gépezet és nem kapcsol be.
Recovery csere esetleg segíthet?Előre is köszönöm a tippeket trükköket!
-
giigz
veterán
Sziasztok!
Mióta megjelent az Ice Armor III, nekem azóta kisebb megszakításokkal az van fent, és most eljött az ideje egy kis frissítésnek.
Nem követem a topicot régóta, ezért az lenne a kérdésem, hogy melyik a legjobb rom manapság? ICS-ből van már olyan, amivel filmet is lehet nézni?
Ha nincs, akkor 2.3-ból van valami jó fejlesztés?
-
generic
senior tag
Ezt már próbálta valaki?
-
saucelori
tag
-
pgemil
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérek. Olyan régen rootoltam a telómat, hogy már nem is tudom hogyan csináltam.
Hangszóró hiba miatt cserélték a készüléket és most kapott superuser jogot, de a FTM négyzet jön be és nem a kisember.
Mit rontok el? -
krystman
őstag
válasz
saucelori #18248 üzenetére
Hát valószínű használható sima használatra, én 2-3 órát próbáltam, komolyabb problémát nem találtam még használtam. A video lejátszás kicsit fura benne, meg a Youtube színvilága ami le van butítva, de akinek így jó az legalább használhatja. A fényképező része az kb. 5mp után kilépett. A vakus részt meg én ki se akarom próbálni. Én visszatettem a H3 Blues ROM-ot, nekem fontos, hogy minden mennyen tökéletesen. Egyébként tényleg pattogósabb az egész ROM és a böngésző is benne nagyon gyors.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
kovacsgeza #18249 üzenetére
Nekem úgy tűnik ez nem készülék gond lesz, hanem sim kártya. Ugye nem függetlenített?
-
kovacsgeza
csendes tag
Sziasztok,
nézegettem, de nem találtam korábban ilyen problémát máshol. A telóm (minden gyári rajta) nem hajlandó 20-as és 70-es számokat hívni, egy csörgés után megszakítja a hívást. Ha újraindítom vagy airplane mode be majd ki, akkor egy hívást enged. Mit lehet tenni? Ez egyébként a második Skate készülék, az elsőt --más miatt-- kicserélték, de a hiba azonos.
Help! -
krystman
őstag
Frissült a [[JB] [CM10] ColdFusionX 2 for the ZTE Skate] megy benne már a Youtube HQ is, meg a videók is.
-
shinodas
tag
Sziasztok!
Felraktam az ice armor 3-t, viszont, telepítés után bekapcsolásnál megáll a zöld robotnál. Mi a teendő ilyen esetben? -
scyllarus
veterán
válasz
krystman #18230 üzenetére
Fent van azóta is, és jó, az akkuideje is remek. De a launchert nem merem visszarakni.
Adamis: nem tudom, ezt próbáltad-e, tényleg WP8 kinézetet ad, nagyon jó különben, de félek, hogy ez okozza a galibát. Nem a Play-ről szedtem le, nem linkelem, mert igen-igen gyanús a cucc. -
krystman
őstag
-
Böszi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám a T-s gyári ROM-al rendelkező skate-el, időnként (egyre gyakrabban) elmegy a hang hívás közben, ők általában hallanak engem, de én őket nem, majd kb 5-10 másodperc múlva vissza jön. Találkozott már valaki hasonló problémával?Ja és rootolva van a teló, bár ez nem hiszem hogy változtatna valamin is.
-
GAbre
veterán
Üdv!
Néztem,h a skatem elvileg bírja az 1036os max órajelet ice armor 3al.
Kérdezném,h lehet-e tovább menni vhogy? -
Indiant
addikt
A PA CM9-ben szerintetek van olyan opció, hogy lefordítva elnémítja a csöngést, mert nem találom.
-
krystman
őstag
Ezt a játékot próbáltátok már? Eszméletlen szépen néz ki, tiszta Far Cry. És persze megy Skate-n is. [NOVA 2 HD]
-
krystman
őstag
válasz
Blasius #18206 üzenetére
Nem csak a IA3-ban van ez a gond, ha nem majd nem az összes 2.3.7-es ROM-ba. Sokszor rosszul működik a Wifi, és van, hogy nem csatlakozik vissza, csak többszöri próbálkozásra. Én pont ez miatt hanyagolom a 2.3.7-es ROM-at, meg a gyenge színkezelése miatt. Visszatettem a 2.3.5-ös ROM-ot, ponosabban ezt.[ZTE Skate - Android 2.3.5] H3 Blues (Official Dolby Audio)] Nagyon szépen működik és a színek 100% szebbek mint a 2.3.7-es ROM-ban.
-
krystman
őstag
-
scyllarus
veterán
A Skate-em egyik pillanatról a másikra eldobta a simet. Hálózat nem elérhető ezt írja, a sim másik telóban jó, másik simet sem fogad el. Leejtve ilyesmi nem volt. Valami tipp?
-
Blasius
tag
Sziasztok,
Ha a wifi be van kapcsolva, akkor akkor is fogyasztja az aksit ha épp nincs kapcsolat. Gondolom folyamatosan nézi hogy van-e valamihez kapcsolódni, és ha talál valamit akkor kapcsolódik. Vannak appok amik ki/be kapcsolgatják a wifit. Az az értelme hogy ha épp nincs wifi, akkor nem keres folyamatosan, hanem mondjuk öt percenként körbenéz. Ha nem talál semmit akkor wifi off öt percre, ha van valami akkor kapcsolódik.
Tudtok ajánlani valami appot ami nektek bevált erre? Én egy párat próbáltam (pl auto wifi toggle), de sajna egyik sem működött jól. Többnyire sosem kapcsolódtak vissza a wifire. Van ugye maga a hardware, a rom, az android meg az app. Ha ez ennyi kézen átmenve nem csúszna be egy bug én akkor lennék meglepve.
Mondjuk nekem a wifi eléggé önáló életet él amúgy is... Hiába választom a wifi advanced settingsben hogy wifi sleep policy: never. Ha elmegyek otthonról, nincs wifi, és ez kikapcsolja. Ez ok is. De ha hazamegyek ez magától nem fog visszakapcsolódni.
A romom IA3.
Üdv
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Vki próbálta már tesztelni a black ops zombiest? Fut rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Automata kávégépek
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Szólánc.
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Deck
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged