-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #20777 üzenetére
Közben meglett,az appkezelőben van egy settings rész,ott lehet a press return key-t engedélyezni.
(#20799) fattyu666
Sok sikert,majd beszámolsz a fejleményekről.
Én is csere előtt állok,de most már rávárok a 2 évre és előtte próbálom meg vízbe dobni. -
fattyu666
tag
Ma meg is ejtem a kis akciót a Té-nél.
Gyári recoveryt, romot felraktam, hibajavító is van... -
fattyu666
tag
válasz
vizslakutya #20794 üzenetére
Nem tudom, lehet meg próbálom...
Azt tudom hogy vízindikátort kiló számra lehet venni ebay-en, de ez a tamper más tészta. Lehet pöttyentek rá hibajavítót ahogy mondtad, aszt ha észreveszik majd nézek meglepődve, hogy jól átvert akitől vettem -
fattyu666
tag
Egy jó, cwm-ből egyszerűen felrakható, legalább ICS romot linkelne valaki.
Olyan kellene, amiben működik minden és nem akad.
Most IceArmor III van rajta, jó ez is csak szokatlan már a GB. -
fattyu666
tag
válasz
vizslakutya #20791 üzenetére
Köszönöm hogy megnézted.
Akkor ez gáz, így nen merem be vinni -
vizslakutya
senior tag
válasz
Adamis #20787 üzenetére
A végén előbányásztak egy Skatét a cserére??!!
Ezek szerint van még belőle a trének? nem várt fejlemény:-(Hol van ez a csavar? Nagy meló? Az enyém még nem volt piszkálva,gyári állapotban van.
Közben már meg is néztem,az enyém 14 hónapos és a jobb felső csavaron rajta van. -
-
fattyu666
tag
válasz
Keeperv85 #20783 üzenetére
Tényleg?
Két hónapja vettem használtan, annyira nem zavar hogy recseg mert fülessel használom, de ha már van rá gari, akkor csinálják meg... vagy pláne cseréljék ki.Csak nem tudom hogy nem-e meg volt már bontva, mert egyik csavar fején sincs olyan fehér trutyi
(nem tudom mi a neve, amivel le szoktak fedni egy csavart hogy észre vegyék ha szétszedik.
Vagy gyárilag se volt rajta ilyen? -
fattyu666
tag
Üdv!
Recsegő kihangosító hangszórót, gariba kicseréli a T-mobil?
És egy vagy két év náluk a jótállás? -
vizslakutya
senior tag
Nekem 13h 25 m 28 s után
Display 32%
Wi-Fi 29%
Cell 19% -
Mr.Peter
aktív tag
Mostanában figyeltem fel erre:
Kép
Normális, ha a Cella készlet ilyen sokat eszik?Korábban emlékeim szerint a képernyő evett mindig a legtöbbet.
IA3 van a telefonon, és nagyjából egy napot bír ki. Bringázásnál kipróbáltam, folyamatos GPS útvonalrögzítés mellett, kikapcsolt képernyővel 5 óra 20 percig bírja. -
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20775 üzenetére
CM7-eseknél szokott ilyen lenni, a MIUI-ban van egy buttons menüpont, egyéb romoknál meg a fejlesztés menüben szokott lenni.
-
vizslakutya
senior tag
Arra nem tudok rájönni,hogy hol tudom beállítani azt hogy a vissza gomb nyomva tartásával kilője a futó programokat?
Vagy lehet,hogy ebben nincs ilyen lehetőség? A MIUI-ban volt ilyen variáció. -
vizslakutya
senior tag
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20771 üzenetére
Asszem heves félreértésekben vagyunk. A launchert minden esetben lecserélem az általam jól belakott és kedvelt Holo Launcherre. Engem a telefon többi részének a kinézete érdekel (rendszerbeállítások, értesítési és kapcsolówidgetek, stb.)
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20771 üzenetére
Már régebben is használtam a Espier Launcher de ennél a romnál tökéletes. Szerintem jobban testre szabható mint bármelyik IOS launcher,
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20769 üzenetére
Van ezen valami theme chooser, vagy bármi, amivel meg lehet szűntetni az ios-szerűségét? A működésbeli jóságok érdekelnének, de az ios kinézet komoly visszatartó erő
-
vizslakutya
senior tag
Minden reklám nélkül(van,volt,akinek ez nem tetszett) Tiri IOS7 romja nagyon jól adja magát idáig.
1 hívás problémám volt vele,de a proximy bekapcsolása óta nem jött elő,beszéltem valakivel,az megszakadt és rögtön felhívott egy másik számot,de gondolom a fülemmel megnyomtam a képernyőt.Azóta rájöttem,hogy a proximyt külön be kell kapcsolni.Az akksit viszont nagyon jól kezeli.Bel van rakva az MS Player,kiváltani a jútubot,de valahogy nekem ez nem jön be, -
Dexter68
addikt
IA3 tényleg elég jó, de nekem a H3 MachSpeed volt eddig a leggyorsabb-legstabilabb.
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Sajnos a héten sikerült tönkre vágnom a rendszeremet és ha már újra kell kezdenem, akkor a lehető legstabilabb és leggyorsabb ROM-ot tenném fel. Jelenleg Ice Armor 3+-ot használok. Ötletek?
-
angelius
aktív tag
Adamis a JB 4.3 milyen? Látom nincs benne fm. Milyen gapps kell hozzá?
-
kristof_
tag
ParanoidJelly 3? Valamiről lemaradtam Adamis? Vagy ez a Rootbox amiről feltettél képet?
-
angelius
aktív tag
válasz
vizslakutya #20751 üzenetére
Nekem is fent van pár napja. Espier lunchert használom hozzá. Tényleg jó és az akksi kezelése is jó.
-
puki78
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne!
Van egy ZTE Skate-m, TurboSIM-el használom!
Root és ROM csere után tovább is használható lesz vele?
Válaszotokat előre is köszönöm!
U.I.: A gyári T-s ROM van rajta! -
Dexter68
addikt
válasz
laci laci #20747 üzenetére
Romot letöltöd, a zippet ráteszed az sd kártyára, újraindulsz recovery módban, factory reset, wipe cache, aztán az advancedben wipe dalvik, aztán az advanced fölöttiben (nem jut eszembe a neve
) format boot és format system, majd visszavándorolsz egyet, install zip from sd card, kiválasztod a romodat, felteszed, újraindulsz (az első indulás sokáig szokott tartani), beállítod, örülsz. Aztán káromkodsz.
-
laci laci
addikt
Van olyan cm rom(pl. mokee)amibe nincs sms elutasítás?
-
Carline
őstag
válasz
Carline #20637 üzenetére
Nos itt helyben (Gyöngyös) a T-nél hitegették másfél hétig, hogy már megrendelték a cserét, mindezt úgy, hogy semmi papírt nem adtak sem hibajegyről sem arról, hogy cserélnék.
Ma mentek fel Pestre (Pólus) és az ügyintéző a T-ben mondta hogy azonnal cserélik és felajánlott neki egy Samsung S Advancedet. Szerintem gyors, korrekt volt, valamint a haverom is jól járt. -
Dexter68
addikt
Tegnap jó móka volt... elkezdtem egy autostart-managerrel kilőni a fölösleges szirszarokat (nem először csináltam) de valahol mellényúlhattam, mert folyton feldobálta, hogy a gapps leállt, a programjaim nagy része indulás után azonnal kilépett, hiába állítottam le a wifit, meg a mobilnetet, két perc múlva visszakapcsolt. Örültem nagyon, mert még a titanium sem indult, tehát egy öregebb mentést kellett visszarakjak...
A tanulság annyi, hogy részint nem biztos, hogy piszkálni kell az autostartot, részint meg ha mégis, akkor azt olyan körülmények közt kell, amikor tudunk figyelni arra, amit csinálunk. -
-
Delerium
senior tag
Nos, próbáltam rootolni, de mint root és nem gyári ROM amatőr a rootolás sem egyszerű, clockworkmod pipa, ROM manager pipa. Recoverybe belépve viszont egy FTM logó üdvözöl. Itt megállt a tudományom, Skatemmel egyetemben.
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.köszönöm a válaszokat.A vaku kérdést értem
.A másikat pedig,hogy a zsebemből kiveszem ha hívás van és küld a hívó félnek egy sms-t,mert a nadrágom hozzá ért na azt nem találtam sehol hol lehetne inaktiválni.
-
Dexter68
addikt
Érdekes ez a Skate... ugyanazt a romot különböző okok miatt feltettem (nem cwm-ből) vagy négyszer, ugyanazokkal a beállításokkal, ugyanazokkal a programokkal és valahogy nem működik ugyanúgy. Aprób eltérések vannak a működésben, pl. profilváltásnál, hálózatkezelésnél, superuser engedélyeknél...
-
Dexter68
addikt
válasz
angelius #20728 üzenetére
Bármilyen romot teszek fel, az az első feladatok közé tartozik, hogy kikapcsoljam a vakut, mert 99%-ban többet árt, mint használ. Pont most fejtettem ki, hogy sokan hiszik azt, hogy egy telefonnal fényképezni lehet, de max. dokumentálásra jó. Én pl. a gyerekem iskolájában szoktam a faliújságon a „Tisztelt Szülők!” kezdetű papírokat fotózni.
-
angelius
aktív tag
-
angelius
aktív tag
Felraktam újra a Rom IOS7 (iphone) cm7 de most nem változtattam meg a cm7 témát, így nem tapasztaltam újra indulást. Szépen és gyorsan pörög. Most pár napig tesztelem. Persze nincs benne magyar nyelv de a MoreLocale 2 feltettem és jó pár dolog magyar nyelvű lett.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
vizslakutya #20720 üzenetére
Csak ne felejtsd el melyik mi volt. ÉN úgy szoktam régebben.
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #20718 üzenetére
Egy kérdés,egyszerre több belakott romot is le lehet backupba rakni? - Igen.
-
-
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20716 üzenetére
Nekem még egyszer sem kért pinkódot...
Nálam ez van most fenn: CM7....MIUI v5 .VERSION FINAL**BEATS-DOLBY / LTM** 29/07/2013
Esetleg nézz szét a Personal menüben a Personal Password vagy Access Control menüpontban mi van beállítva. -
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #20705 üzenetére
Lehet,hogy ez összefüggésben van a pin kód kéréssel ?
"FONTOS JAVASLATOK A FLUID :::
1 SET CPU A 200MIN./921MAX ..
2.CAMARA FOCUS = INFINITY
3 FADE felszálló talajfelszín
4.AJUSTES/LAUNCHER = törlésével SHADOW CLASSIC ikonok és MARK Launcher nincs rebound és reset
5.REINICIAR és élvezze ....... " -
etyienn
csendes tag
Sziasztok! Nekem az lenne a kérdése,. hogy van egy ZTE Skate telefonom. Sajnos van egy hibája, hogy amikor telefonálok rajta, akkor elsötétedik a képernyő, mikor hozzáérek, akkor Kb. 1MP-ig világos, utána elsötétedik, emiatt nem tudom lerakni a telefont. A gyakori kérdéseken leírtak egy választ egy ugyanilyen kérdésre: http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobiltelefonok__2608118-zte-skate-szoftverhiba
"Hali! Ugyan ezzel a problémával küzködtem én is egy hónapja...
Van egy kód, ami tuti jó, nekem azóta semmi baja nincs. A fényérzékelőjét kell bekalibrálni, hogy működjön.
Nos a tenni valók!
-feloldod a képernyőzárat
-a tárcsázó panelt előszeded
-benyomkodod az alábbi sort: *#26***#
-megjelenik a kalibráló menü, majd itt nyomsz egy "calib" gombot, majd dolgozik egy kicsit csendben és a végén le okézod
Majd próbáld ki és használd egészséggel"
Sajnos az alábbi kódot bepötyögve, nem jött be semmilyen kalibrációs menü! Valaki tudna nekem segíteni? Azt hittem szenzorhiba, de ezek szerint nem. Semmi bajom a telefonnal, ezt kivéve! Így használhatatlan.
Valaki le tudná írni a kódot? -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.pár napja vettem egy skate-et.A rom mokeeos-v1.10.120806.Szinte teljesen ki vagyok vele békülve.Kivétel
ejövő hívásnál lehet sms-t küldeni(pl. elfoglalt vagyok)ha kiveszem a zsebemből majdnem mindig küld egyet.Ezt ki lehet iktatni teljesen?A másik pedig csak vakkuzik (pl. lámpa) az nincsköszönöm a gyors választ és a jó tanácsokat.
-
vizslakutya
senior tag
-
angelius
aktív tag
válasz
Nem hiszem hogy Tiri direkt csinálná hogy pin kódot kér. Mert más romja volt fent és annál nem kért pin kódot.
Érdekes mert nekem volt fent a MIUI Final verziója jó pár napot és nem kért hitelen pin kódot. -
Dexter68
addikt
válasz
vizslakutya #20706 üzenetére
Tipp: Cm beállítások - Enable surface dithering = OFF
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Minden romjában utal a "felszálló talajfelszín"-re.configuracion/otros/configuracion cm/ rendimiento....
Valaki tudja ez mit jelent? -
vizslakutya
senior tag
-
Dexter68
addikt
ajjééé... egy ROM IOS7 (iphone) Tirimosquitól
Bár ahogy elnézem, maradt benne ez-az a hatosból -
Delerium
senior tag
Visszavittem a T-be, hogy heti 1x-2x becsíkozódik a kijelzőm, vakuval kék a képem és 3g-re csak kikapcsolással vált vissza. Finoman elküldtek, hogy akkor menjek ha valós hibája van a készüléknek. A kamera képe minden vakus telefonnak ilyen és frissítsem le a firmet. Van valami ötlet, hogy ilyenkor mit lehet tenni. Gyári ROM van rajta a kezdetektől.
-
angelius
aktív tag
Egy Újabb Mokee rom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- World of Tanks - MMO
- Parkside szerszám kibeszélő
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest