-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
Nyertes480 #16299 üzenetére
-
Adamis
őstag
Azt hiszem, új csúcs született IA II. alatt.
Amúgy nekem sincs semmi problémám a telefonnal, pedig zsebben hordom, tok nélkül, nem kímélve. Csak fólia van rajta... (bár én nem porszívózom...
)
@Nyertes480: amúgy a WidgetLocker alapértelmezett ICS Holo lockscreenjével sokkal jobb eredményt kapsz. Persze az nem is ingyenes...
-
Nyertes480
csendes tag
Összeszedtem pár dolgot, amivel ICS-szerűvé lehet tenni 2.3-as rendszerünk kinézetét: (mindent csak saját felelősségre, backup készítése után csinálj!)
-ICS Téma CM7-re (ez megváltoztatja a statusbar-t, az ikonokat, tárcsázót és még elég sok dolgot, de nem mindent.)
-A Holo launcher a legsimábban futó ICS launcher, amely a leírása alapján az eredeti 4.0.4-es verzión alapul. Némi mókolással a laucher beállításaiban teljesen akadozás mentessé, és a az eredetivel szinte megegyezővé tehetjük.
-Lockscreen beállítása: Beállítások> CM beállítások> Zárképernyő> Stílus
Itt be kell állítanunk a zárképernyő stílust Gyűrű-re, a gyűrű stílusát Holo-ra, és ki kell pipálnunk a Feloldás középső gyűrűre opciót.-Betűtípus és háttérképek beállítása: a link alatt megtalálhatóak az eredeti háttérképek, illetve a FontPack-Roboto_E2.zip. Ez utóbbi wipe nélküli flashelésével a rendszer alapértelmezett betűtípusa a Roboto lesz, és a zárképernyő órája is átváltozik az ICS-ben megszokottra.
-Rendszerhangok megváltoztatása: innen letölthetjük a ICS_All_Sounds-signed.zip-et ami (szintén wipe nélkül) flashelve 4.0-ás rendszerhangokat eredményez.
Néhány kép a végeredményről: [link]
Remélem nem voltam nagyon off. -
madexx
tag
Nekem se porosodás, se recsegés problémám nincs és nem is volt a skate-emmel, csak annyi, hogy kicsit rezeg a képernyő, hogyha egy helyben tartom az ujjamat rajta. Persze ez sem zavaró, esetleg olyan játékoknál, ahol fontos a precizitás, de ott sem olyan vészes.
Nem tipikus hiba ez sem, sőt asszem a fórumozók közül nem is volt anno csak 3-4 ember, akinek hasonló problémája volt.
Na meg persze azt se felejtsük el, hogy sok ember csak akkor ír fórumra, ha gondja van a telefonjával, ha nincs vele semmi gond, akkor örül és nyomkodja a telefont. -
krystman
őstag
válasz
Torento #16270 üzenetére
Nem teszi az tönkre, csak ha valami hangosabb, az okosok még hangosabbra akarják nyomni. Persze , hogy tönkremegy időnap előtt. A Dolby meg annyit csinál ennél a telefonnál, hogy a háttér hangokat felhangosítja ugyan olyan hangosra mint az előllévő hangokat, ezáltal hangosabbnak hallatszik majd, de ez is 0Db-hez állítja a hangot. Ezt észre is lehet venni, mert nagyon sokszor hirtelen lehalkul, aztán kis idő után be áll a hang.
-
kelzsoca
félisten
-
Roxbury
őstag
Hali!
Ha kicserélik a hibás telefont, az új készülékre 1 év garanciát adnak az átadástól indulva.
Nekem amit bevittem azon még volt 1 év 3 hónap, ezért nem az új készülék 1 év gariját kértem, hanem maradtam a régi garinál.
De legközelebb az 1 évet kérem.
Ahogy nézem ezeket a kijelző problémákat, meg hangszórót, ezzel simán el lehet lenni még addig is a gariba cserélgetéssel, amikor már nem fogják gyártani.
Még a végén vissza fogják adni a pénzt, mert nem tudnak adni telefont.
Nekem most pl. az újnak is elengedte a ragasztó a kijelzőt, meg recseg a mikrofon. De marad így. Majd szerintem jövőre beviszem (vagy amikor már nagyon zavar a kijelzőben a por), aztán onnantól megint 1 év garancia.
-
hazai
tag
válasz
Roxbury #16272 üzenetére
ez így van ahogy leírtad, csak ha kap új készüléket akkor a garancia honnan indül,a javítástól
vagy a cserétől,mivel szerintem ha új készüléket kap az illető akkor a garancia onnantól kellene számítani mivel ki tudja mi a hibája annak a készüléknek is?Mya91
tény hogy van más rom ami a recsegést elő hozza,de pont ami rajta van az nem okoz galibát,mármint a hangszórónál.sokan a külföldi oldalakon dicsérik az orangot mivel több funkciót tud mint ami gyárilag van.az igaz hogy a wifi-belül a mac cim valamiért máshol nem elérhető de figyelmeztetnek rá hogy felkel írni és egyszerűen csak be kel másolni,ez téged nem érint mivel neked tökéletes. -
-
Roxbury
őstag
válasz
#40993792 #16268 üzenetére
Szerintem marha jó dolog ez így, hogy nincs javítás, hanem cserélik egyből, ha indokolt. Melyik vevő ne örülne, ha mondják, hogy rögtön kap egy újat?
Nagyon jó megoldás.
Bár nem tudom mit kezdenek ennyi visszaküldött telefonnal világszinten.
Bedarálják?
Mert szerintem töménytelen embernek engedi el világszinten a ragasztó a kijelzőt, ami miatt ugye visszaviszi porosodás miatt. Meg ugyebár a mikrofon is.Bár annak örülök, hogy nem állnak ott neki ragasztgatni, hanem komplett telefoncsere, mert úgysem tudnák tartósan megoldani a dolgot a szervizesek.
Egyébként, ha odafigyelne a ZTE a visszajelzésekre és folyamatosan módosítana a gyártástechnológián (pl. a kijelző ragasztásának megoldása), sokkal nagyobb haszonra tudna szert tenni.
-
Torento
tag
Nem akarlak elszomorítani de abban ne bízz h szoftver megoldja a recsegést.
Viszont annyit tanácsként h olyan romot ami "dolby" vagy hangosabb mint a gyári.. (van pár rom aminél ez ott van a leírásban) Na olyat ne! Mert az kivégzi teljesen.
Skate V2-őt vagy ICE ARMOR III-at ajánlom -
Mya91
tag
Amúgy... találtam valakit, aki ROM-ot cserél nekem hétfőn....hátha szoftveres hiba "kínozza" a hangszóróm!
Meglátjuk!
-
Mya91
tag
Ne idegesítsetek, hogy nem szerelik, mert mindjárt szívrohamot kapok!
Már bánom, hogy amikor pénz kellett de azonnal, eladtam 50rugóért a 2X-emet! Volt már S2 is a kezemben, de messze nem nyújtott akkora élményt, mint a 2X! Imádtam....és ha lesz egy kis szerencsém, na meg pénzem
venni fogok egyet és többé ki se adom a kezemből!
-
krystman
őstag
Töltőre van garancia? Ugyan is a töltőből kijövő pár cm-es kábel el van törve.
-
Roxbury
őstag
válasz
scyllarus #16257 üzenetére
Nem cserélem le mégsem, egyszerűen nagyon tetszik, és ahogy utána néztem egyszerűen nem találtam ebben az árkategóriában ilyen sokat nyújtó készüléket, ekkora kijelzővel.
Kicsit furcsán hangozhat, de egyre jobban örülök, hogy elengedte a ragasztó kicsit a kijelzőt és bement a por (eddig alig észrevehetően). Plusz annak még jobban, hogy recseg a hangszóró is a gyári csengőhangoknál is.
Így akármikor visszavihetem kedvem szerint, ennek a 2 problémának az együttes jelenlétével tuti, hogy kicserélik egy újra majd, abban biztos vagyok. De nem sietem el. Majd a garancia vége vele (még több, mint 1 év). Hangszóró úgyis csak akkor megy nálam, ha hívnak, zenét úgyis fülesen hallgatok. Kijelző meg nem érdekel így most már, hogy tudom, hogy egy újra ki fogják cserélni, ha majd beviszem.
Szóval a kezdeti elkeseredettség átment örömbe.
Amúgy, ahogy végig néztem a T-mobile kínálatát tegnap, azt kell, hogy mondjam, hogy most is ezt venném így ~1 évre ez első vételtől még mindig.
-
scyllarus
veterán
válasz
Roxbury #16247 üzenetére
X8-ra ne, az gyengébb a Skate-nél jóval
Tudom, 2 is van a családban.
coyote66: nem vagy kivétel, de a SXS 3x annyiba kerül. Nem arról volt szó, hogy semmire nem cserélnénk el, hanem a Mini és társaira nem lenne cserealap. Az SXS jóval jobb a Skate-nél, de a Mininél is, de az ára is ennek megfelelő. -
Laczko25
csendes tag
Szaisztok!
Még az érdekelne, hogy Debrecenben kb mennyi idő alatt zavarhatja le a szervíz a cserét?
Nincs túl sok időm sajnos.Üdv és Köszönöm
-
krystman
őstag
Végleges [AtomicMod Dolby] 2012.06.22
-
korcsillio
addikt
Nincs konkrét elképzelés,csak ki szeretném próbálni rajta valamelyiket(mert blade-re többet készítenek mint skate-re).
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
korcsillio #16246 üzenetére
igen !
melyiket szeretnéd?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
korcsillio #16246 üzenetére
Fordítva szokás többnyire. Visszafelé kell portolni a Blade-re...
-
Roxbury
őstag
Nah hétfőre megjött az új Skatem, amit ugyebár pénteken vittem be a kereskedésbe a porosodás miatt. Érdekes, hogy az akksi, meg a hátlap az a régiről lett áttéve , de az nem is jött a csomagban (mondjuk nem baj, mert azok szép állapotban vannak). A vicc az, hogy ennek meg a bal felső sarkában engedte el a kijelzőt a ragasztás szerintem, mert be tudom nyomni egy kicsit a sarkát, ráadásul be is ment egy minimális por a kijelző alá emiatt, de nagyon minimális, szinte észrevehetetlen. De az a vicc, hogy csak pár napos a telefon. Ennyi idő alatt nem tudtak változtatni a gyártáson... Szóval majd idővel ezt is viszem vissza, bár még van rá 1 év 3 hónap garancia, majd a legvégén visszaviszem mindenképpen még egyszer, hogy cseréljék ki megint egy újra. + recseg a mikrofonja is egy kicsit. Lehet eladom, de egyenlőre nem tudom mire cseréljem le. X10 minin (vagy x8, vagy nem tudom hogy vannak ezek) gondolkodtam én is, de mocskosul drága, meg ahogy hallom annak is vannak típushibái. Mondjuk azon a kicsi kijelzőn gáz lehet az IGO használata kocsiban.
-
korcsillio
addikt
Blade rom-ot rá lehet faragni skate-re?
-
coyote66
aktív tag
Akkor én kivétel vagyok. Az sxs-re fáj a fogam de nagyon. Alapjában véve meg vagyok elégedve a Skate-l, de 900mhz-n is nekem lassú. Néha van nyűgöm vele.
-
callvote
senior tag
válasz
skidrowkill #16240 üzenetére
én is anno nézegettem a mini pro-t..hát...
megnéztem a menüjét,nincs benne fájlkezelő gyárilag igy amikor frissen megveszed,kell mobilnet vagy wifi hogy fel tudj tenni akár egy astrot,vagy bármi mást...
nevetséges volt hogy nem tudsz addig telepiteni sd-ről amig nincs valami progid hozzá,max ugy tudsz ha valaki átküld bluetoothon valamit és onnan telepited...
na itt kiverte a biztit nálam és akkor eldöntöttem hagyom a fenébe...
de aztán utána volt a kezemben pl xperia neo is stbstb és azokban sincs fájlkezelő...
sokkal többet tud ilyen szinten a skate alapbol...
én nem cserélnék akkor sem ha ráfizetnek... -
scyllarus
veterán
válasz
skidrowkill #16240 üzenetére
Ráadásul, ha az ICS miatt gondoltad, úgy hallottam, vannak gondok a Minivel frissítés után
-
skidrowkill
aktív tag
Gyerekek!
meggyőztetek -
andyTM
őstag
válasz
scyllarus #16237 üzenetére
- ott a szó!
- hoppá ----> [egy kis nokia info]
-
scyllarus
veterán
válasz
ouzohuto #16236 üzenetére
GSG3 - SGS3 ?
Igen, az Se fanok is azért köpködnek, mert későn jöttek rá, hogy vettek egy telót drágábban, ami rohadt gyorsan lapozza a névjegyzéket, meg lehet mindenkinek mondani, hogy Snapdragon 2 van benne- de ha használni is akarja valamire, akkor kifolyik a szemeÉs még egy egyszerűbb játék is nagyobb élményt ad ekkora kijelzőn, mint a 3D-s csodák miniatűrben. Ami ugyanezt tudja, csak gyorsan is, az meg min 2x drágább.
-
-
scyllarus
veterán
válasz
skidrowkill #16229 üzenetére
Én vásárláskor döntöttem, mind2 0 Ft-os volt. Ha sokat játszol, akkor az erősebb hardver miatt a Mini. Ha inkább filmet nézel, netezel, könyvet olvasol akkor a Skate maradjon. Hidd el, a gyerekeknek X8 van, a kijelző mérete és felbontása ugyanaz, mint a Miniben - hát szenvedés a Skate után.
-
GRomeo
tag
válasz
skidrowkill #16229 üzenetére
Részemről nem érné meg
A kijelző mérete és a teló tudása sem győzött meg
De te tudod
-
skidrowkill
aktív tag
Őszintén! megéri a Skate-et elcserélni egy Xperia MINI-re?
-
krystman
őstag
Miért nem próbálsz már meg egy új ROMot, hogy azzal előjöne ez a hiba, mielőtt össze vissza rohangálsz, meg fizetsz érte. Ennyi idő alatt ki kellett volna próbálni pár dolgot. Esetleg sprayel kifújni, hogy nincse benne valami a hangszórónál. Ki kell próbálni pár dolgot, aztán a végén menni csak szervízbe, meg eladni. Meg az új ROM-nál lenne GTalk is.
-
GRomeo
tag
"szerintem 15 és 20000 ft közötti összeg az ideális"
A piaci ára így hangszóró hibásan lehet ennyi lenne
Lehet,hogy mégsem rossz a hangszórója?!
Ugyanis az én skatem sem bírja a full hangerőt,vagyis lejjebb véve a hangerőt IA3+dsp maneger alatt be tudtam úgy állítani,hogy nem torzít,recsegA gyári rom-on ez sehogy sem sikerült,mindig torzított pláne nagyobb hangerőn
Persze ez csak egy lehetőség lenne,talán érdemes lenne kipróbálni -
asdexed
tag
Valakinek sikerult mukodesre birnia a legfrissebb ics-n a gps-t? Nekem a Strava tudta merni, hogy hany km-t tettem meg, de fb checkin, maps stb nem mukodik.
-
hazai
tag
ők biztosan meg tudják csinálni,csak egy a kérdés hogy úgy meg e éri neked,de ez majd kiderül,szem elöl nem téveszteni hogy vadi ujj onnan az ára menyibe is kerül.
ere már kíváncsi leszek,hogy mit mondanak és főleg az ára valójában menyi lehet,tudtommal nagyon de nagyon szeretik az emberektől,lehozni a bőrt.
ja ara meg nagyon vigyáz nehogy azt mondják utána hogy a garanciát megvonják. -
Mya91
tag
Na... az újabbb feljemény. Állítólag...de csak állítólag, a tmobile visszarakhatja az eredeti szoftvert, persze nem ingyé. Így lehet, hogy gari is lesz rá, aztán garral kicserélik a hangszórót. Ez sem tuti, de valami. 18:00-ig nyitva van a Budafoki úton a szervíz, beviszem délután és megmondják mit lehet kezdeni.
-
hazai
tag
válasz
andyTM #16217 üzenetére
szia végül is ha azt mondta, hogy kifizeti akkor nincs vész ,csak akkor ha eláll és nem fizeti ki,igy többe kerül a leves mint a hús ,fölég ha a csere készülék is többet ért + a javítás,ez igy már gáz ,és tenni kell valamit...
hívjad -hívjad igy tisztába leszel vele mi lenne az ára meg egy kicsit megnyugszol,meg keresheted az illetőt hogy ennyibe fog kerülni és küldje a genpát.
-
andyTM
őstag
Mya91: s mi lenne, ha megkeresnéd a mókust, akivel cseréltél, és vissza mindent...
- szerezz be egy olyat, ami nem mókolt és nem fogsz csalódni...- még én érzem magam sz*rul, hogy egyes emberek hogy átverik a másikat, ez a készülék nem érdemli meg, hogy bárki rossz véleménnyel legyen róla.
-
Keeperv85
nagyúr
Megcsináltatod és megmarad neked. Így is buktál rajta, nem is keveset. Jobb lenne megszabadulni tőle, ebből jól nem jössz ki...
Szoft: igen, neked megfelel... másnak nem biztos. Visszazárni nem lehet. Hidd el, hogy jó szándékkal mondom: szabadulj meg tőle, mert csak nyeli a pénzed...
-
Mya91
tag
Figyelj... lehet hogy én látom rosszul, de 34-ért is van fent nem új készülék. Ez alatt az ár alatt nem is nagyon találtam. Tehát nem adom 20 ezerért, egy ütött kopott, lejárt garos Galaxy Ace-t sem kapsz 20.000-ért. Jogom van eldönteni, miért vagy mennyiért adom oda. Ha pedig nem olvastad el az előző hozzászólásom, akkor most leírom megint. Megcsináltatom és eladom. A T-mobile-nak tuti van alkatrésze, mivel ők forgalmazzák, javítják.
-
Mya91
tag
válasz
GRomeo #16202 üzenetére
Nekem nagyon tetszik, igazából nagyon szívesen megtartanám. Gondoltam Én, hogy hátha ajánl valaki valami "jobbat" ami nekem jobban tetszene, és mindenki elégedett lehetne. Most hívom a t-mobilt, hogy mennyiért csinálja meg a hangszórót. Ha van rá mód, akkor ma, ha nem, akkor max hétfőn elviszem és kiperkálom azt az összeget érte. Eszemben sincs el kótyavetyélni nevetséges összegekért, vagy "semmit nem érő" másik készülékért! Akkor inkább "rámrohad"
Különben is, a cserekészülékem amit adtam ezért, többet is ér, mint ezek az ajánlatok. Tehát bukni nem hagyom magam!
-
hazai
tag
válasz
Watt25 #16199 üzenetére
így van 4000 ft- sehol nem csinálják meg a gsm boltosok mivel alkatrész nincs hozzá,de nem csak itthon de az ebay se találtam, meg a garancia sincs ez is nagy baj .
amúgy 30000 ft már lehet venni garival ,és nem hibásan. kinek éri meg 25 vagy 30000 ft-ért egy hibás telefon garancia nélkül ,ez tuti hogy senkinek.Mya91
ha 15 ért nem ,meg 20000 ft se akkor milyen ára gondoltál,vagy írd ki az árat hogy menyiért akarod adni és nem az vásárlókra bízni az ajánlatot.
Árat nem írok, ajánlatokat várok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- AliExpress tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged