Hirdetés
-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
válasz
scyllarus
üzenetére
Nem cserélem le mégsem, egyszerűen nagyon tetszik, és ahogy utána néztem egyszerűen nem találtam ebben az árkategóriában ilyen sokat nyújtó készüléket, ekkora kijelzővel.
Kicsit furcsán hangozhat, de egyre jobban örülök, hogy elengedte a ragasztó kicsit a kijelzőt és bement a por (eddig alig észrevehetően). Plusz annak még jobban, hogy recseg a hangszóró is a gyári csengőhangoknál is.
Így akármikor visszavihetem kedvem szerint, ennek a 2 problémának az együttes jelenlétével tuti, hogy kicserélik egy újra majd, abban biztos vagyok. De nem sietem el. Majd a garancia vége vele (még több, mint 1 év). Hangszóró úgyis csak akkor megy nálam, ha hívnak, zenét úgyis fülesen hallgatok. Kijelző meg nem érdekel így most már, hogy tudom, hogy egy újra ki fogják cserélni, ha majd beviszem.
Szóval a kezdeti elkeseredettség átment örömbe.

Amúgy, ahogy végig néztem a T-mobile kínálatát tegnap, azt kell, hogy mondjam, hogy most is ezt venném így ~1 évre ez első vételtől még mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Pánik a memóriapiacon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Energiaital topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest