-
PROHARDVER!
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apaxp
senior tag
válasz
kelzsoca #8799 üzenetére
Akkor várok türelemmel/türelmetlenül
Eddig amit észrevettem hogy ha a volume+ fent van akkor összeveszik a dsp managerrel. A telepítés és programok felrakása, beállítása alatt az akksi merülés szinte nem volt érzékelhető.
Proxi szenzor a rom felrakása után mindenféle kalibrálás nélkül tökéletes. -
kelzsoca
félisten
Zárképernyő beállítások-Stílus specifikus beállítások-Gyűrű stílusa=>Penge
(#8797) Apaxp
(#8798) bubus66A rom teszt verzió, amint kiderül, miként viselkedik a friss kernel, jól vagy rosszul, értelemszerűen ha rosszul, akkor jön vissza a régi, ha jól akkor marad.
A lényeg, hogy a tesztfázis után lesz csak "felszerelve" A2SD, ext támogatással a rom, addig nem támogatja.
Alternatív megoldásként használjátok a link2sd-t a Marketről, de nagyon nem érdemes "belakni" a romot.
-
apeelme
addikt
Tessék gyűrni a cuccot...
jóccaka mindenkinek!
-
-
okoska74
senior tag
Na most újra raktam az egészet.
Most elsőre sikerült neki felmennie és nincs baj a hívási hanggal se, és nem melegszik az aku se.
Így már jó. -
Torento
tag
Ismerkedés,tesztelgetés majd holnap írok sztem konkrétabb beszámolót,nem akarok semmit elkiabálni
Természetesen eddig jónak tűnik
-
kelzsoca
félisten
Az Ice Armor II. még csak TESZT verzió, ezért csak tesztelgessétek, azért adtuk ki, hogy az esetleges hibákra fény derüljön.
-
mrskatejoe
aktív tag
Használ most valaki az új ROM alatt ( IA 2 ) bluetooth headsetet ?
Azt vettem észre, hogy gyengén szól . Próbáltam beállítani a "DSP managerben " de a hangerő nem változott. Most az a helyzet, hogy a gyári headset erősebben szól mint a bluetooth .Ez mitől lehet ?
ui.: Még csak ismerkedek az IA 2 -vel (Nagyon szuper munka )
kicsit nyakaskodott, mert nem akart felmenni a marketre de egy újra indítás megoldotta )ui2.: csak nekem tűnik jobbnak a hangminősége az előzőhöz képest ?
köszi
-
Joshi
titán
Visszaraktam a gyári T-Mobilos romot és sajnos így se hallanak az éter túloldalán tehát tuti biztos hogy behalt a mikrofon. Végül is a T-Mobil oldalán lévő rom frissítést tettem föl viszont angol lett a nyelvezet. Ez normális jelenség?
ui.: megtaláltam a nyelvválasztást.
-
okoska74
senior tag
Azaz hallanak, csak lemarad a szavak eleje vagy kimarad a szavakból valami és nagyon recseg.
-
okoska74
senior tag
A romot még tesztelem egyenlőre. Van olyan jó mint az előző Ice Armor.
Pár észrevétel:
Ami plussz az előzőhöz képest az az, hogy a hívásvárakoztatás müködik!!!!!
Nincs sim hiba!!!A rom felrakása után az első indulásnál kifagyott a készülék a robotnál. Aksi ki-be és elindult.
Mivel nem volt 100% -os az akku ezért feltettem tölteni. Egy rövid kb. 10 perc után azt vettem észre, hogy melegszik. Megnéztem az akku résznél azt írta, hogy 42 fokos. Soha nem ment feljebb eddig 39 foknál. Most a telot leállítottam aku ki vártam vele pár percet, hogy hűljön, aksi vissza, elindítottam azóta tökéletes.
????
Nem hallanak engem!!!
A dsp -t nem lehet valahogy leállítani, hogy ne induljon el automatikusan induláskor?
Mert én jobban favorizálom a volume+ -t. -
okoska74
senior tag
válasz
szutyis #8762 üzenetére
De működik!
Beállítások/Extra beállítások/Zárképernyő/Stílus beállítások/Zárképernyő stílus --> Gyűrű
Beállítások/Extra beállítások/Zárképernyő/Stílus beállítások/Gyűrű stílusa --> BuborékZárképernyő stílusnál eleve ez van kijelölve. Ezért kijelöltem mást Pl. csúszót.
Kipróbáltam és semmi változás ezért visszaraktam gyűrűre és lás csodát működik.Most ugyan olyan mint a Ice Armor - ban volt.
-
Joshi
titán
A gyári rendszer visszaállításának ugye ez a menete:
1. original recovery felrakása
2. Skate T card upgrading erről az oldalról az alábbiak szerint.
Skate T card upgrading...Letöltöd a csomagot, kibontod, majd az image mappát, benne az image.bin csomaggal felmásolod az SD kártya gyökerébe.
Kikapcsolod a készüléket, majd a következő módon indítod el a készüléket:
MENU gomb+hangerő FEL lenyomva és nyomvatartása mellett, rányomsz a power gombra is, akkor jó, ha egy kis folyamatjelző csík jelenik meg, itt elengedhetőek a gombok, amint végzett, újraindul a készülék, és már a friss rendszer fogad.Ha valamit mégsem így kellene akkor írjatok. THX.
-
Torento
tag
ezt már nem hiszem el.... valami miatt inaktív lett a profilom az oldalom és így beregiztem újra de má v egy órája... és azóta sem akar jönni az emilemre az üzi amivel élesíteni tudnám
tuti nem fog ideérni holnapig
egy spam jött onnan csak de abba nincs ilyesmi
ráadásul elejtettem a telót v 10 perce aszfalton (ez volt az első)... majdfelrobbanok
-
feecike
csendes tag
Knight Rider töltési feeling
-
szutyis
tag
Gyűrűk stilusa nekem nem működik
-
feecike
csendes tag
Zárképernyő gesztus mit takar?
-
feecike
csendes tag
Nekem első pillantásra tetszik kicsit mégjobban testreszabható...
-
Joshi
titán
válasz
kelzsoca #8751 üzenetére
Van ez a problémám, szerinted rakjam vissza a gyári romot vagy próbáljam meg az új Ice Armor II-t?
ui.: annyiban módosítom az előbb leírtakat hogy lehet hallani amit mondok de csak ha kiabálok és akkor is éppen hogy csak. Olyan mintha valami került volna a mikrofonba.
Nem hiszem el hogy anno a Blade-et is ezzel a szutyok hangszóró hibával vittem vissza.
-
callvote
senior tag
nah..várom a tesztelők kommenjeit
-
kelzsoca
félisten
A helyes link:
==========
Ice Armor II.
==========Többen is kérdezték, miként tudják úgy elrendezni a dolgokat a romban, ahogy az a képeken lenni szokott.
Egy kis segítség hozzá:
- Beállítások-Extra beállítások-Zárképernyő stílus beállítások-Gyűrű stílusa=>Holo
- Beállítások-Extra beállítások-Felület-Értesítési energia widget=>Indikátor elrejtése
- Beállítások-Extra beállítások-Felület-Értesítési energia widget=>Gördítősáv elrejtése
- Beállítások-Extra beállítások-Felület-Értesítési energia widget-Widget gombok-összes kipakolása és elrendezése
- Beállítások-Extra beállítások-Felület-Állapotsor tuningolása=Szolgáltató neve
- Beállítások-Extra beállítások-Zárképernyő beállítások-Widget beállítások-Widgetek pozíciója=>Középre -
feecike
csendes tag
Danke nagyon emberek INSTALL...................
-
Drbonci
aktív tag
-
Joshi
titán
Nagy problémám van.
Ha kezdeményezek hívást vagy engem hívnak csak az első szót hallják tőlem de azt is halkan aztán némaság, én tisztán hallok mindent de engem nem hallanak. Gyakorlatilag egyik pillanatban még jó volt minden mostantól meg kakukk, ez mitől lehet? Az akksit kivettem majd visszaraktam de ugyan az.
ui.: SkaTe v2
-
kelzsoca
félisten
==========
Ice Armor II.
========== -
storm3
senior tag
válasz
hunaqua #8737 üzenetére
Attól eltekintve,hogy a menü érezhetően 'akad' mikor megnyitod és a kamera nem működik,szerintem már használható. Bár nekem random restartolgatott a marketnél és amikor a wifit beállítottam,így leszedtem,páran panaszkodtak még erre,de van akinek elmondása szerint tökéletesen megy. Nekem igazából a menü tetszik,az ON/OFF kapcsolók
,de leszedtem mert nem örülnék ha a telefonom újraindulna egy fontos hívás közben.
-
Torento
tag
ajajajaj de kemény lesz
-
storm3
senior tag
Ice Armor ROM-mal jelenleg pingpongozok a hálózattal és wifivel,van valami ötlet mit szúrtam el? Ledobálja mindkettőt. Azóta van ez,mióta 'kipróbáltam' a CM9-et,azaz tegnap óta.
Látom nem unatkozott Apeelme és Kelzsoca,nincs is nap a CWM-ben való bogarászás nélkül
-
Torento
tag
-
aszika
csendes tag
Félelmetes ez a csend ami most itt van
-
storm3
senior tag
Átállítottam 2G-re a telefonom és így észrevettem hogy néha 0 térerőm van itthon. Merre tudom visszaállítani,nem találom egyszerűen ezt a beállítást
-
adamcsik
aktív tag
Sziasztok!
"szintaktikai hiba" Ez mit jelent. A számítógépes Android Community oldalról töltöttem le progikat a telefonhoz és elég soknál ezt írja ki. -
bubus66
nagyúr
válasz
Military #8702 üzenetére
(#8702) Military
Szia nekem volt egy Sony Ericsson X8. Vodafonos volt Turbo SIM-mel használtam, volna T-Mobile kártyát akartan használni, adat kapcsolatot az istenért sem lehetett vele létesíteni. Pedig én szakembertől vettem ha jól emlékszem akkor kelzsocátol ennyit a Turbó SIM-ről
-
Indiant
addikt
válasz
callvote #8708 üzenetére
Elmondom én miért gondolom az összefüggést.
Én az exDialert használom. Egyszer észrevettem, hogy fel tudja venni a beszélgetést. Pedig ez a funkció nincs benne. Mikor megnyomom a hívást átvált a gyárira és az tudja ezt. Valamint a viber hívások a telefon híváslistájában jelennek meg.... Ezek nekem arra utalnak, hogy minden mindennel összefügg és hatással van. -
tboldi
nagyúr
válasz
mrskatejoe #8689 üzenetére
Most telóról nem tudok linkelni, de én az iPon.hu-t ajánlom. Mindig rendben lezajlott minden. A memkártyám is innen van (Samsung 16GB C10). Teljes mértékben elégedett vagyok mind a termékkel, mind a bolttal.
Papíron ezek a kártyák mindenféle-állóak, de azért ezt nem akarom kipróbálni.
-
kelzsoca
félisten
Üdv!
A rom témázható, ez azt jelenti, hogy egy témaválasztó alkalmazás (T-Mobile téma motor) a rendszer szerves részét képezi, és pár másodperc alatt tudsz a témák között váltani (persze ilyenkor egy reboot nem árt)
Tehát kompletten visszaállsz gyári témára, arra nincs lehetőség hogy csak bizonyos dolgokat cserélj ki
(#8702) Military
A 3G-t már jobb ha el is felejted turbosim mellett
És akkor még hol van az, hogy elérhetőnek tűnik a készülék, de igazából nem elérhető, ledobálja utazás közben és még sorolhatnám.
A chipeken található F300-as microchip már régen elavult, és nem támogatja a 3G szabványt sem rendesen, továbbá a GSM rendszer eléggé összetett és bonyolult rendszer, ahhoz hogy egy turbosim tökéletesen működjön több dolog függvénye:
- SIM kártya
- SIM kártya kora-állapota
- földrajzi helyzeted
- toronyhoz, tornyokhoz viszonyított távolság
- az éppen szinkronizált torony fajtája (régi, új stb.)
- központi szerver
- telefon
- telefon szoftvere
- telefon antenna
- turbosim fajtájaHa ezekből csak 1 is problémás, a kapcsolatodnak annyi
Továbbá a központi szerver is figyeli a beérkező, és a hálózatra csatlakozó készülékeket, és csoportosítja őket:
- fehér (minden rendben)
- szürke (megfigyelt állapot, ha továbbra is gyanús a viselkedés, 1 hét után fekete)
- fekete (tiltott, kitiltott számok) -
Military
csendes tag
Helló
A Turbo Simmel, minden oké.
A 3G-t hol találom, be akarnám állítani, nem mindig jön a net. Van mikor jó.
Wifi az jól megy.
Kösz
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest