- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen notebookot vegyek?
- iPad topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikunya
tag
Az miért lehet hogy ha feldugom usb-re,kiírja a pc hogy illesztő szoftver telepítése sikertelen volt. Pedig telepítve van a driver is.
-
gtuby
csendes tag
válasz
kukinyo #29050 üzenetére
Hi!
2 éve használom a telefonomat és párszor jól jött pár alkalmazás amit a gyári rom-ra nem tudtam felrakni. már régóta tervezem, hogy rakok fel valami új droidot, de idő és tudatlanság hiányában nem tettem meg.
Sajnos időm és hozzáértésem most sincs nagyon, de most meghalt az SD kártya a telefonomban, így gondoltam utánna nézek a dolgoknak hogy is megy ez.
dicséritek a CM10-es romot amit ki is próbálnék, de hiába olvasom az első hozzászólást és olvasom el azt, hogy mire jó a rootolás stb... nem látom át a dolgot.Valószínüleg gen 1-es a telóm (firmware 2.2.2), de nem biztos, nem tudom megnézni, mert a playen nem találom az Ask Mr Pigfish appot.
Gondolom előszőr gen 2-ősíteni kellene valahogy, de hogy?
utána rootolni aztán mehet a rom?Valaki le tudná írni(belinkelni), hogy mit kell és milyen sorrendben csinálni, hogy felkerüljön a Z-rom, mert 2 órája ülök a gép előtt és még nem lettem sokkal okosabb és félek, hogy nem is leszek.
-
Wilika
aktív tag
válasz
kukinyo #29095 üzenetére
Persze,
azután lett a telefon számára láthatatlan a kártya.
Végül az sdcard.org-ról letöltöttem a kőbalta egyszerűségű programjukat, és azzal végigütöttem nullára, majd formáztam, és most legalább egyszeri kártyaként felismeri. Majd egyszer talán nekifutok mégegyszer ennek az ext témának. -
Wilika
aktív tag
válasz
vizslakutya #29073 üzenetére
Ejj, kurv.jó program. Most már egyáltalán nem ismeri fel a kártyát a telefon!
Egyedül a total commander látja telóról egy 0/0 sdcard-ként. De még a recovery sem tud hozzányúlni.Mivel próbálkozhatok, hogy legalább szimpla kártyaként lássa, ha már exfat-ként nem fogja az életben?
-
Vikunya
tag
Sziasztok. Ideiglenesen használok egy ilyen blade-et,és szeretném felrakni rá valamelyik stabil cm-et. Tudnátok linkelni egy szájbarágós leírást,hogy hogyan kell csinálni? Nem vagyok kezdő romoló,az előző motorola milestone-omat rommá romoltam
de ez nekem kínai (szó szerint
)
2.2.2 firmware van rajt jelenleg és agyfaszt kapok hogy betelik a mem.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Glatius #29090 üzenetére
Minden telefonnak több verziója létezik, nem csak ennek. Az már persze más lapra tartozik, hogy hiába a több verzió a beszállítók miatt, pl. mikor lecserélték itt a Samsung NAND flash-t Hynix-re, az nem befolyásolhatta volna papíron a működést... mégis meghozta a gen2-es korszakot, noha erre az elődmodell is felkészíthető utómunkával. Túlnyomó többségében nincsen semmi olyan változás, ami nem csak megfigyelhető lenne, hanem befolyásolná a komolyabb paramétereket is. Eleve az alacsony szintű FW tartalmazza az összes verzió kódútját, amit a kernel felé úgy ad vissza, hogy a legtöbb kerneldrivert nem kell hardverütközésre felkészíteni. Lásd pl. az OLED-es széria kijelződrivere hajtja tovább a mostani TFT-re épülő modelleket is.
-
Glatius
őstag
válasz
kukinyo #29089 üzenetére
Egyszerre 3 készüléken mindig ugyanannál a készüléknék van user error.... ezt te sem gondolod komolyan.
A Blade három éve is raktársöprögető cucc volt, bizony durva különbségek vannak, az alkatrészek szállítójától a fizikai kialakításig. Többféle kijelző, flash memóriachip, változatos kapcsolók... de ez csak amit én tudok, Keeperv85 többet mesélhet. -
kukinyo
addikt
válasz
vizslakutya #29086 üzenetére
Semmi bajom nem volt a wifivel.
-
kukinyo
addikt
válasz
vizslakutya #29084 üzenetére
Alapból nem rossz. Igaz amiről a 4.4-nek szólnia kell(ene) az nem működik benne.
Meg pár app sem fut, amit nem szeretnék nélkülözni.
De a későbbiekben talán... -
kukinyo
addikt
válasz
elfelejtette #29082 üzenetére
Én is várok még, hátha lesz pár frissítés.
-
elfelejtette
veterán
válasz
vizslakutya #29081 üzenetére
Zeelog 20-i romját használom, nekem elég stabil, nem fagy, nem kell újraindítgatni, ezt a 30-i frissítést most nem rakom fel, ahhoz túlságosan is jól be van lakva a mostani...
-
nonames
tag
Sziasztok!
Szeretnék Bladera Stabil megbizható rendszert! Tudnatok ajanlani egyet? Jelenleg 4.1.2. van Cyanogenmod 10-20130708 kernel: 2.6.35.7 van fent! Nem muszaly ujabb csak stabil legyen ez a lenyeg! Előre is köszönöm a segitséget!
Üdv.: Nonames
-
Glatius
őstag
válasz
vizslakutya #29073 üzenetére
Mert van hogy a telefon nem ismeri fel a widowsból létrehozott partíciót.
-
vizslakutya
senior tag
Lehet,hogy én vagyok kicsit maradi,de minek küszködni a recoveryből,mikor van erre tökéletes gépes program
-
Glatius
őstag
válasz
ampulla #29069 üzenetére
Itt letölthető a [6.0.2.7 recovery,] ebben is megvan.
-
Glatius
őstag
válasz
fntastic #29067 üzenetére
Ha van fenn ROM manager, abból is meg tudod csinálni (előtte teljes mentés HDD-re mert radíroz mindent) de az 5.x.x.x es recoveryben az Advanced csoportban legalul, a Fix permissions menüpont alatt is ott kell lennie a partícionálási menüpontnak. A 6.x.x.x touch recoveryben nincs.
-
vizslakutya
senior tag
Ha valaki tud valahol "penge" hátlapot baráti áron, előre is megköszönöm ha értesít,jó használt is,csak a "körmei" legyenek meg épségben.
-
szilchi
őstag
Üdv.A Blade-em (2.3.4-es droid) egyik napról a másikra felfüggesztette a mikrofon működését.Vagyis az engemet hívók nem hallanak.Szoftveres vagy hardveres gond?Le sem és vízbe sem esett.Én hallom a hívót.
-
Wilika
aktív tag
válasz
Thrawn #29055 üzenetére
most ugyan felment a 6-os recovery, de rájöttem, hogy a 160-as tpt van fent, nekem meg 136 kell.
Viszont most nem hajlandó menu-fel-power gombra betöltődni, csak elindul.OHwait, gondoltam, hogy egye fene, akkor felrakom addig kíváncsiságból 160-ra, erre kiírja, hogy can't mount SD card, mikor a tabletbe dugva meg egyértelműen látszik...
-
Wilika
aktív tag
Sziszatok.
Van egy gen2-es blade-em, amin volt eddig egy CM-es ICS.
Gondoltam kipróbálom milyen lenne átparticionálni, majd felrakni a zyan féle zromot.
Felraktam innen először a 136/2 partícókiosztást, majd megvártam míg felkúszik, és az instrukció szerint kivettem az aksit, mikor már készen volt. Újraindítottam recoveryben, majd kiválaszottam a zip-et, de status 7-errorral leállt.
felraktam a 160/2-es partíciót, de azza is 7-re fut. Mit szúrtam el? Hogyan tudnám megoldani? -
trialboy
tag
sziasztok!
Erre a kis telefonra melyik android verzió a legstabilabb jelenleg? Ice armor 2-t használtam idáig, de érdekel, van-e valami jobb okosabb??? Anno még valamelyik 4-es droidot rátettem de nagyon lassú volt vele.
-
elfelejtette
veterán
válasz
vizslakutya #29044 üzenetére
Én kitartóan tesztelem a 4.4-et, nálam nem hullámzik a CameraZoomFX, és átlátszó a notification, és az alsó navi sáv is...
-
vizslakutya
senior tag
Zyan "mester" vizsgázik,de ha túlesik rajta (mint ablakos Tóth a küszöbön),akkor valószínű megörvendeztet bennünket egy újabb remekművel (ha minden igaz lesz benne navi sáv is + pár újdonság) ,addig is türelem.
-
dkpisti
tag
Hellosztok Zian-nak van eza CM10-es romja régen bajok voltak a video lejátszással,felvétellel (hullámzott a kép) ennél a romnál is fenntáll ez a jelenség ?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Macskapofa #29036 üzenetére
Van egy olyan megérzés bennem, hogy jobban járnál vele, ha én csinálnám meg...
-
Glatius
őstag
Van itt alaki aki C9-et és CM10-et is próbált? Mennyivel gyorsabb a CM9?
A CM10 nekem kétségbeejtően lassú volt, mikor például böngészőt is használtam. -
Cheesy
őstag
Ráleltem a kb. 2,5 éve téglává (rosszul sikerült ROM frissítés) vált ZTE Blade-mre. Külső állapota jó, lényegében volt használva kb. 1 évig... Vna értelme meghirdetnem? :S
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Macskapofa #29032 üzenetére
Legegyszerűbben úgy, hogy lefuttatsz egy TPT-t rajta. Feltáve ha tudod, hogy gen1-es (2.1-el kiadott és nem firssített) vagy újabb gen2-es modell... Hamar kiderül, ha megírod milyen rom volt rajta.
-
Macskapofa
újonc
Sziasztok!
ZTE Blade telefon... volt... most már be sem tudom kapcsolni... odáig eljut, hogy egyet rezzen... majd pirosan villog a vissza nyíl, kivillan a menügomb....a képernyőn látszik, hogy akarná.... de mégsem... visszacsúszik a sötétségbe...
XP van a PC-n. cirka most már jojózik a szemem a sok olvasástól...olyan segítséget szeretnék,
1. driver formájában, hogy mit telepítsek a gépre, ami kicsit feljavítaná a telefont?
2. hogy tudnám újra működésbe hozni szegényt? -
Simba86
senior tag
válasz
Winner_hun #29000 üzenetére
tudom ajánlani az exdialert sgs4 témával
a régi blade-m öcsémé már, Ziyan "xperiásított" romjával kitűnően működik
Az exdialer egyik legjobb tulajdonsága, hogy a híváslistából tudsz húzással hívást indítani ill. sömöst küldeni
-
Szmuty
csendes tag
válasz
vizslakutya #29026 üzenetére
Az eddig kiadott összes frissítéssel ugyanez áll fenn, pedig tetszene, mert elég gyorsnak tűnik a többi 4.* után. Még nem adom fel, de lehet megy vissza egy jól bevált rom.
Köszönöm a tanácsokat.
-
Szmuty
csendes tag
válasz
vizslakutya #29024 üzenetére
Jelenleg nincs is telepítve semmi ilyen, csak a natúr rom.
Kérdésedre pedig:
164 MB foglalt, 64 MB szabadÚgy olvastam modaco-n ez mással is előforduló probléma.
kukinyo tanácsát megfogadva megpróbálom újra particionálni. Swap-nak mennyit állítsak be (ha van egyáltalán értelme)?
-
juuzer
addikt
Nyugdíjba vonult a Blade-m
2 évet töltöttünk együtt
Életem egyik legstrapabíróbb telefonja
Mondtam is az üzletben, hogy szegény csórikám már kétszer fürdött és semmi baja
-
Szmuty
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni! Korábbi romokhoz Link2sd alkalmazást használtam, de az új 4.4 tartalmazza az int2ext scriptet. A sd kártyámon (gyári 2 GB) 256 MB ext partíció van, de a rom telepítésekor nem csatolja fel. Próbáltam 6.0.2.7 recovery-ből újra partícionálni, de az sem segített.
A kérdésem, hogy mivel próbálkozzak még? SD kártya csere? Vagy ne recovery-ből formázzam?
Esetleg van rá valami mód, hogy ezt az int2ext scriptet eltávolítsam a romból?Előre is köszi (utólag meg pláne)
-
elfelejtette
veterán
Fel akartam rakni Konsta 12/20-én kiadott 10.2-es romját (link), de nem tudok zöld ágra vergődni vele, induláskor mindig leáll a beállítás varázsló. Mérgemben inkább feltoltam a legújabb 4.4-es frissítést.
-
csemeteim
tag
Sziasztok
Hogyan tudom feltenni u.annak a romnak egy frissebb változatát úgy hogy megmaradjanak a programok.
Milyen recovery menüpontokon kell végigmennem?
Köszi , előre is. -
dokee78
félisten
Van egy ZTE Blade telefon és a tulajnak az a gondja,hogy halk a teló beszélgetés közben,
jelenleg a képen látható információk vannak róla.Melyik ROM-ot ajánlott feltenni,ami:
-gyors
-akkubarát
-tud magyarul
-egyszerű feltenniNem kell bonyolult ROM,nem akarok ext particiót.
Egy magyar leírás a telepítésről.
Bár nagyon kezdő nem vagyok,mert a CWM nem idegen számomra.Előre is köszönöm.
Jelenleg a "Téma összefoglaló"t olvasgatom,azért jöhet a segítség.
-
-
b.matee
csendes tag
Hello CM4.1.2es romnál az fm rádiót nem lehet kihangosítani csak fülesen megy! Tudnátok valami megoldást rá vagy valamilyen fm rádió alkalmazást ami jó! köszi!
-
bomlasz
csendes tag
Valaki nem tudna nekem privátba küldeni valami működő Asphalt 5öt leírással együtt,hogy hogy tegyem fel? Nem találok,amit találtam meg nem indul el rendesen már 1hete bénázok vele :S
-
FordFair
tag
Sziasztok!
Ziyan romjának telepítésekor azt írja ki a recovery, hogy:
E: Can't open /sdcard/..../...zip
(bad)
Installation abortedMi lehet a hiba?
Köszi!
-
maggi1886076
addikt
válasz
Winner_hun #29000 üzenetére
Ex dialer. Nagyon jó, sokáig hasznaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest