- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
FordFair
tag
Sziasztok!
Ziyan romjának telepítésekor azt írja ki a recovery, hogy:
E: Can't open /sdcard/..../...zip
(bad)
Installation abortedMi lehet a hiba?
Köszi!
-
FordFair
tag
Sziasztok!
sd kártyát váltanék, a kérdésem az lenne, hogy 32 GB-ost mit kezel? mit ajánlotok?
Köszi
-
FordFair
tag
Sziasztok!
Barátom Blade-je GEN1-es, Swedish Spring RLS4b blue-t tettem rá még tavaly.
Most szeretném Gen2-esíteni, de nem tudom behozni a recovery-t:
bekapcsológomb + hangerő le után csak zöld robot egy ideig, aztán csak újraindul.
Megpróbáltam rom managerből is recovery-be újraindítani, de az eredmény ugyanaz.
Rom managerben próbáltam több recovery-verziót is...Valamit rosszul csinálok?
Tudtok segíteni?Köszi!
-
FordFair
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Újraindítottam a Bladet egy lemerülés után és eltűntek a programjaim, amik az SD-n voltak.
Az elején írta is, hogy SD-előkészítés folyamatban...Azóta újraindítottam, de nem jöttek vissza a programok.
Az SD-kártya működik, USB-n keresztül ellenőrizve.Van valami ötlet?
Köszi!!
-
FordFair
tag
próbáltam recovery-ből is a gapps-ot, nem megy...
nem tudom mi lehet, lehet az SD kártya?
(#510) api29
http://www.nfh.hu
Amennyiben a jótállásra kötelezett a hibás terméket kijavítja, a jótállás időtartama a Ptk. 308. § (3) bekezdése alapján meghosszabbodik a hiba közlésétől – és nem jelentkezésétől/felfedezésétől - számított annyi idővel, amíg a jogosult a dolgot rendeltetésszerűen nem használhatta
Amennyiben a jótálló a jótállásban vállalt kötelezettsége alapján a hibás dolgot kicseréli, az új dolog szolgáltatását kell szerződésszerű teljesítésnek tekinteni, vagyis a kicserélt dolog tekintetében újra kezdődik a jótállás időtartama.Ugyanez irányadó, amennyiben a dolog jelentősebb részét cseréli ki a kötelezett – ilyenkor e rész tekintetében újból kezdődik a jótállási határidő. Fontos még, hogy a dolog jelentősebb része kicserélése esetén is áll, miszerint az egész dolog vonatkozásában meghosszabbodik a jótállás időtartama a hiba közlésétől kezdődő azzal az idővel, amely alatt a jogosult a dolgot a hiba miatt rendeltetésszerűen nem használhatta.Szükséges kiemelni, hogy a dolog nem jelentős részének kicserélésének esetére ez a rendelkezés nem vonatkozik, azaz ilyenkor a jótállási idő nem hosszabbodik meg.
-
FordFair
tag
válasz
FordFair #481 üzenetére
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, a probléma a következő:
Feltettem a Godfathert, de valami miatt a marketen belül nem tudok letölteni, mert megáll a letöltés feliratnál.
Próbálkoztam:
- visszatettem a régi marketet, úgy sem ment,
- újra feltettem a godfathert, kivettem a marketupdater, így sem ment,
- formáztam a kártyát, újra godfather, így sem jó,- aztán visszatettem a régi rom-ot (SDIII) és így meg működik
nem értemsegítsetek, pls
-
FordFair
tag
Sziasztok!
Feltettem a Godfathert (köszi Kelzsoca), de valami miatt a marketen belül nem tudok letölteni, mert megáll a letöltés feliratnál.
A segítséget előre is köszi!
-
FordFair
tag
Mivel nem tudok backup-ot csinálni, így tudna valaki segíteni, hogyan tudom az ext partíció tartalmát az egyik kártyáról a másikra átteni win-es gépen??
-
FordFair
tag
Sziasztok!
SOS segítség kellene,
recovery-ben (v5.0.2.0) elindítottam a backup-ot és a "backing up sd-ext"-nél áll már vagy egy fél órája...mit csináljak?
előre is köszi
szerk:
(#323) kelzsoca
köszi, megpróbáloma rom manager-ben frissítettem,
nem kellett volna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest