- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikunya
tag
Látom,Te kitartóbb vagy mint én, én tegnap feladtam a küzdelmet. A parancssoros módszerrel próbálkoztam, amennyi félét csak találtam a neten, hogy fel tudjam tenni a sebezhető recoveryt,de sehogy sem sikerül, pedig többféle driverrel is próbáltam, lehet elkezdem teljesen előlről megint,szóval át tudnád dobni nekem a pigfish-t ha megkérlek? kincses.v@gmail.com
-
Keeperv85
nagyúr
Ortodox módon:
adb-vel USB-n keresztül > nálad nem megy valamiért
SD-re másolva, majd terminal emulatorban dd-vel felírva > nem próbáltad szerintemGyári módszerek:
Módosított exe csomagok > nem próbáltad szerintem, nyilván USB kapcsolat nélkül nem fog menni
TPT csomagok > nem próbáltad mégKülső megoldások:
RomManager és társai: működhet... ne, ha megírták volna normálisan már egyszer is őket.
igen, az a TPT-s megoldás, amit találtál az egyik legbiztosabban végrehajtható beavatkozás. Ám az egyik olyan, ami a legtöbb téglát hozta össze...
-
Keeperv85
nagyúr
"Ötlet,h mit rontok el?"
Nagyjából mindent.
Miért lenne a telón a recovery, ha egyszer nem rakod rá? Az SD kártyáról nem igazán fog neked elindulni... Miért nem próbálod meg feltenni a drivereket rendesen, ha már a parancssorban azt írja, hogy nincs meg az eszköz?
A FTM módról nyilván még csak 600-800 hsz van a topicban, a másik 700 az archívumban, de nem néztél utána mire való. Kicsit súgok: nem fagy le, nagyon is működik az... légy szíves mielőtt valami sz.ral, mint pl. a rommanager és társai téglává varázsolod a készüléked használd kicsit a józan eszed és a keresőt, vagy inkább neki se állj...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest