- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
joiner007
aktív tag
válasz
qwertyqwerty #27981 üzenetére
Előző aksim nekem is felpúposodott, úgy nézett ki mint egy kispárna
,már a hátlap sem pattant rá alul.
Teljesítményén viszont nem rontott.Mindenesetre van itthon egy digitizer hibás bladem, annak az aksiját tettem bele. Pót telefonnak így teljesen jó.
-
joiner007
aktív tag
válasz
pudingstyle #27774 üzenetére
TPT után nem is fog bekapcsolni, ha sikerült akkor sem. Fel kell tenni egy romot. Nézzétek meg van e recovery.Közben hozzáértőbb kollega válaszot
-
joiner007
aktív tag
Esetleg azt is megpróbálhatod, hogy létrehozol egy másik google accountot a telefonon, és akkor megpróbálod törölni az alapértelmezettet. A partícionálás TPT-vel nem rossz ötlet, de ehhez át kell rágnod a fórumot, mert nem tudom, hogy gen1-es készüléken is ugyanúgy megy-e mint gen 2-esen.[link]
-
joiner007
aktív tag
válasz
x1port #27614 üzenetére
2g ment, wifinél nem jó helyre tettem a vesszőt, a szinkron volt folyamatos. de mint mondtam ez az eredmény csak irányadó, mert amíg rendesen használtam a bladet, addig 1-1,5 napot bírt ki bekapcsolt wifivel, szinkronnal, gps-el. Már másik telót használok, de próbából megnéztem maximum mennyit bír. Így teljesen alapon (szinte minden kikapcsolva, használat nélkül közel 6 nap)
-
joiner007
aktív tag
válasz
SUPREME7 #27547 üzenetére
Én el akarom adni már lassan a bladet, nekem is ki van pattanva egy darab a hátlapból, csak nekem az akksi mellett. Szilikontokban van, így nem zavar. Ezért nem is foglalkoztam a hátlappal, mert annyival többért úgysem megy el.
Majd meglátjuk. Megjelenése napján vettem, egyszer cserélték is, de még most is tuti jó kis telefon. Sajnálom is eladni.
Max az asszonyéról leveszem a hátlapot és úgy adom el. Neki meg totál lezúzott bladeje van, repedt kijelzővel de új hátlappal.
-
-
-
joiner007
aktív tag
válasz
andras888 #27473 üzenetére
Ezeket nem tudom hogy ki lehet e szedni a rendszerből. Fájlkezelőt alapból szoktak benne hagyni, mert van aki csak saját alkalmazásokat telepít sd-ről. Nova launcher van a romban, ezzel el lehet rejteni a nem kívánt alkalmazásokat, azonban azt nem tudom, hogy ez a free változatban benne van e.
Megnéztem, freeben nem lehet elrejteni.
Töltsd le még egyszer
Csodazippet felejtsd el
-
joiner007
aktív tag
válasz
andras888 #27471 üzenetére
ez alapján a leírás alapján tudod átpartícionálni a telefonod. Én 136mb system_2mb cache_302mb-val tettem fel a rendszert, a készítőt kérdeztem, ő is ezt ajánlja.
Partícionálás után persze újra kell telepíteni a rendszert
Szerintem ha ezt még pucolod, akkor semmi nem marad belőle
így is a legkisebb JB amivel találkoztam
-
joiner007
aktív tag
gondoltam, hogy ráfér a 136-osra, le is gyalultam a cm7-et, és feltettem ezt. Hát barátom nagyon meglepődtem, mert ilyen gyors JB-t még nem láttam erre a telóra. Hozza a cm7 sebességét.
Igaz már csak második telónak használom a bladet, vettem egy huawei y300, de a bladenek még emellett sincs szégyenkezni valója.
Meglátjuk belakás után hogy teljesít.
-
joiner007
aktív tag
válasz
szobipeti199 #27201 üzenetére
ice armort már nagyon rég használtam, nem emlékszem, hogy abba be lehet tenni. De a végeredmény ugyanaz...
-
joiner007
aktív tag
válasz
szobipeti199 #27199 üzenetére
Szivesen
Én status bar-ról szoktam ki-be kapcsolni. De kerestem egy ilyen widgetet, ami megfelel a célnak [link]
-
joiner007
aktív tag
válasz
Keeperv85 #27192 üzenetére
Ez tényleg így van, de a kolléga írta hogy már volt fent neki főzött rom. Nem kellett neki rootolni.
És ez szerintem a legegyszerűbb megoldás, egy olyan valakinek aki azt sem tudja hogy kell behozni a recoveryt. (Már bocs nem bántás, de akit ismerek és androidja van a közelemben, szinte senki nem tudja, csak használható telót szertnének) Minek írjak parancssoros telepítést? Az az emberek nagy részének nem megy.És lám neki is jó lett.
6.recoveryről azt mondják nem jó.Azt jól gondolom, hogy a CM9 CM10 romok bladen nem kezelik a swapet? Vagy mégis?
-
joiner007
aktív tag
válasz
Keeperv85 #27188 üzenetére
Miért nem jó a rom manager? Én 4 telefonra így tettem fel. Mindig jó volt, és nem kell keresgetnem neten működő zipet...(persze ha valakinek van mentve recovery.zip-je úgy egyszerűbb) Na de ez általában nem szokott lenni.
Aksomatic Nekem legújabb nighly van fenn. teljesen jó!
-
joiner007
aktív tag
válasz
szobipeti199 #27185 üzenetére
Kikapcsolt állapotban Hang le+bekapcsológombot nyomva kell tartani, be kell neki jönni
-
joiner007
aktív tag
válasz
szobipeti199 #27183 üzenetére
ext-re mennek a programok, Fat a felhasználható tárhely
-
joiner007
aktív tag
válasz
szobipeti199 #27181 üzenetére
Én úgy szoktam mostanában (mert nekem ez a legegyszerűbb) hogy ROM manager ha van a telódon, vagy letöltöd Playről alól telepíted. ROM manager megnyit-recovey setup-install or update recovery alatt clockworkMod recoveryre rányomsz majd kiválasztod a ZTE bladet utána pedig Flash ClockworkMod recovery-re nyomsz. És ez felteszi neked az 5.0.2.0-t
Recovery alól lehet particionálni az sd-t advanced menüpont alatt van egy partition SD Card fül. arra rányomsz majd kiválasztod hogy mekkora partíció kell. Attól függ hogy mekkora kártyád van (ne vegyen le sok helyet belőle) és mennyi alkalmazást használsz. Nekem 8 gb-os kártyán 512mb van. Másik telon amiben 2gb os kártya van 256mb.
Ha ez megvan érdemes letölteni Playről a Link2sd alkalmazást. azzal lehet mozgatni a teló és sd között. Vagy lelet automatára tenni, hogy mindent rakjon sd.re
-
joiner007
aktív tag
Sziasztok!
Több helyen kerestem már, de nem sikerült jól működő ICS vagy JB stílusú phone.apk-t találnom cm7-es romhoz. Létezik ilyen? Esetleg egy link hozzá?Még egy kérdésem lenne, cm9 eco romon lehet-e aktiválni a swap-et kezeli-e, vagy nem?
Köszi
szobipeti199 Ramot kevered a rommal. ennek nézz utána.
Ha új kártyát raktál a telóba akkor azon 2 partíciót kell csinálni egy ext-et, és egy fat32-öt, akár recovery alól is lehet. Recoveryböl 5.0.2.0 nálam bevált.
Ha recovery alól particionálsz le kell menteni az sd tartalmát, mert letörli. Utána kártyaolvasóval, (vagy recoveryvel mountolva) felteszed a telepítendő romot, és formatok után mehet fel.
-
-
joiner007
aktív tag
válasz
kukinyo #26711 üzenetére
Pár fontosabbat írok, ami jótékonyan hat a sebességre, holo launchernél:
Asztal beállítások: átmeneti hatás: nincs, végtelen görgetés be, rugalmas görgetés ki, görgetés sebessége 100, görgetés gyorsítótár normál. Árnyék eltüntetése alul felül: ki
Fiók beállitás: függőleges folytonos, átmeneti hatás nincs, görgetési sebesség 100, gyorsítótár :alacsony. Fülek engedélyezése ki. Nyító záró animáció: nincs. Home gomb:be.
Dokk nekem egy van.
Esemény számláló engedélyezve: beNálam ez a leggyorsabb, semmilyen akadás nincs, pörög ahogy kell neki.
A rom a legújabb cm nightly. Jelly bean skinnel. +holo locker plussal. Szerintem teljesen jó. Stabil, gyors, megbízható
-
-
joiner007
aktív tag
Ezt nem teljesen értem: 2 db ext partíció van? Ez ext3 vagy 4? és miért kell 2 db ext partíció?
A swap jó ötlet, annó még spican használtam, ott jó volt, el is felejtettem hogy van.
Amúgy ziyan kolléga által fentebb linkelt zip[link] elég szép lagg javulást hozott cm 7.2 alatt is. Köszi érte!
-
joiner007
aktív tag
válasz
bozarjoska #18696 üzenetére
most nézem nekem nem az volt fent ami Neked, hanem ez Pre-CM9-AOKP-REMIX-RC6.5.2-BLADE-full-signed, mert ennek nem kellett akkora partíció. abban ott volt ahol most Te jársz...De nekem nem vált be ezért leszedtem
-
joiner007
aktív tag
válasz
bozarjoska #18692 üzenetére
jó helyen vagy! ott kell a magasságot 0 ra állítani, ha jól emlékszem az utolsó menüpont
kölön kell a fekvő és az álló állapotot -
joiner007
aktív tag
válasz
bozarjoska #18689 üzenetére
én is nehezen találtam meg, és már nekem sem az van fenn, de ha jól emlékszem a rendszer beállítások alatt van a lófej szerű ikon alatt olyan hogy navigációs sáv beállítás, vagy valami hasonló. Azt hiszem ez nincs lefordítva...Ott kell a magasságot 0-ra húzni
-
joiner007
aktív tag
tudja valaki, hogy cm7 en hogy működik a csendes órák funkció, mert én megadtam neki, hogy mikortól halkuljon le, de maradt ugyanolyan hangos. Vagy van olyan progi amiben lehet időre állítani, hogy némuljon le a teló?
-
joiner007
aktív tag
válasz
RockHaRD #17681 üzenetére
Barátnőmnek, kb. egy éve beázott a bladeje, szerencsére nem ázott sokat a vízben, azonnal aksi ki, majd szétszedtem apró darabokra, két napot száradt, majd összeraktam. Igaz imádkozott, hogy bekapcsoljon, de jó lett azóta is megy neki. Szerintem elég egyszerű a belseje. Simán szét lehet szedni. Youtubeon van egy jó videó a műveletről. Ennek ellenére nem biztatlak, hogy szedd szét, mert bármi becsúszhat, és nem 100%, hogy menni fog
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest