- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukinyo
addikt
válasz
lsebestyen #29499 üzenetére
Tudomásom szerint az appokat nem lehet a kártyára telepíteni, csak átpakolni.
De majd kijavítanak ha nem így van. -
kukinyo
addikt
válasz
lsebestyen #29497 üzenetére
Beállítások \ Alkalmazások ott katt a progira és van olyan hogy áthelyezés SD kártyára.
-
kukinyo
addikt
válasz
lsebestyen #29495 üzenetére
-
lsebestyen
addikt
Sziasztok, ziyan romja van fent a telón, legfrissebb, csináltam ext2 partíciót a memkártyára, és ezek után hogyan tudom elérni, azt h oda pakolja egyből az appokat?
-
MistahP
csendes tag
válasz
dvdbackuper #29493 üzenetére
Igen, világít pirosan a telefon LED-je és a gép is felismeri, ott van az eszközök és nyomtatók között.
Szóval felismeri, hogy ZTE Device, mivel van telepítve driver -
MistahP
csendes tag
válasz
dvdbackuper #29491 üzenetére
Köszi, légyszi a linket ne felejtsd el
Egyébként azóta is próbálkozok, de inkább kevesebb, mint több sikerrel. A flasher már nem is akarja felismerni a telefont -
Keeperv85
nagyúr
válasz
dvdbackuper #29489 üzenetére
Offline nekem is. Én azzal küzdök, hogy nem tudom hová tegyem fel őket, ahol kezelhető is...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
MistahP #29477 üzenetére
Kerüld el a szervizt, ha nem szeretnél 5 ezret fizetni egy 40mp-es művelet után. Amit csináltál, azzal az nvram-ot tetted padlóra, nem tudja a szerviz megjavítani, csak ha JTAG-elnek, mivel nincs meg nekik az a szoftver, ami nekünk és nem használják, mert nem ismerik...
Amúgy a készülék csak le volt merülve, azért nem kapcsolt be rendesen...
-
MistahP
csendes tag
válasz
ebegab92 #29482 üzenetére
Igen, az enyém is úgy valahogy volt... Jelezte, hogy kapja az áramot, de nem töltődött, fura is volt. Szóval akkor elvileg tönkrement az aksi + tönkretettem a szoftvert, és isten tudja, hogy helyre tudom-e hozni. Na nem baj, okos gyerek vagyok én - leszámítva ezt az esetet - valamit majdcsak kitalálok
-
ebegab92
senior tag
válasz
dvdbackuper #29480 üzenetére
Olyan 2 telefonnál is láttam, hogy 1-1-szer nem töltődött az akku, de jelezte,hogy kapja az áramot. Töltő kihúzása, majd bedugása után már ment. De egy halódó akku, hogy tud szoftveres sérülést okozni?
Max. az esés közben ütődhetett meg valamelyik IC, aztán amiatt szórakozik, legalább is én így vélem
-
MistahP
csendes tag
Na mindegy, holnap minden kiderül. Legalább most megtanulom, hogy ne piszkáljak bele abba, amihez nem értek
És persze köszi a válaszokat! -
ebegab92
senior tag
válasz
dvdbackuper #29478 üzenetére
Az akku és a ROM között milyen összefüggés van? Én esetleg valamilyen SIM, microSD telefonnal való kontakthibára tudok gondolni, bár ez elég fura tünetegyüttes
-
MistahP
csendes tag
Sziasztok. Nagy problémám van. A hűn szeretett Blade telefonom úgy döntött, hogy kibabrál velem, és elkezdte a következőt:
Bár nem tudom ez mennyire játszik közre, de kezdjük azzal, hogy múlt kedden leejtettem, és betört a plexi, bár ettől függetlenül remekül funkcionált egészen tegnapig, amikor ugyanis ez történt:
USB kábelen volt a telefonom, mindég ott töltöm, mivel az adapter tönkrement. Szóval egyszer rá akartam nézni, és láttam, hogy nem tölt, sőt, teljesen üres volt az aksi. Gondoltam hátha csak el volt mozdulva a kábel, és ez volt a probléma, szóval cseszekedtem vele egy kicsit. A dolog úgy folytatódott, hogy utána már nem is akart elindulni. Bebootolt, de rögtön ki is kapcsolt. Gondoltam hátha valami szoftver baj, úgyhogy újra telepítettem a rajta lévő Cyanogen Mod 10-et. De ez csak rontott a helyzeten, utána már semmit nem csinált, csak elindult, megjelent a zöld android, és kikapcsolt, majd ezt játszotta folyamatosan. Elkezdtem keresgélni a neten a megoldás után, végül a nyomok egy de-brick cikkhez vezetett, amit többször is végig csináltam úgy, ahogy le van írva, és valamivel javított a helyzeten, mivel most már nem csak ezt a bekapcsol-androidjel-kikapcsol dolgot játssza újra és újra, hanem most már ott tartunk, hogy recovery-be bootol. Gondoltam, hogy a telepített ROM-mal lehet baj, szóval telepítettem rá másikat. Majd másikat. Majd másikat, és így tovább, de sehogy nem lett jó.
Szóval - gondolom én - szoftveres hiba lehet, vagy nem? Én sajna nem értek hozzá... Eddig 2 mobil szervizben voltam bent, az egyikből átküldtek a másikba, a másikban pedig azt mondták, hogy jelenleg nincs ott a szerelő, menjek vissza holnap, csakhogy nekem holnapra már sürgősen kellene a telefon. Szóval ha valaki tudna segíteni, vagy adna egy ötletet, hogy merre induljak el, akkor nagyon hálás lennék, én már kifogytam minden általam megtalált lehetőségből. -
kiralytom
aktív tag
sziasztok
két kérdésem van
1. régen használtam az api féle tpt állítgatást, ide oda, gyáriról és gyárira is. de a fórum ahol minden le volt írva pontosan meghalt ,a linkek sem élnek a letöltéshez szükséges fájlokkal, megvan ez még valahol?
2. melyik a leggördülékenyebben futó oprendszer amin minden flottul fut, melyik főzött rom vagy gyári rendszer, hányas androidot viszi el ?
-
ebegab92
senior tag
válasz
Garry84 #29465 üzenetére
TPT Helper tud partícióméreteket állítgatni
Nekem annyival volt bonyolultabb, hogy nekem WayteQ Librám van, aztán az mivel Gen3-as így csak az image.bin-ekkel lehet játszani. Egyedül a Gen2-stock felelt meg ennek a kritériumnak + a min.180 MB systemnek. Így végül sikerült felkalapálni rá a 4.4.2-t
Gyári 2.3.5-nél szerintem használhatóbb, annál kevésbé darabosabb, ez pl. böngészés alatt is megmutatkozik -
kukinyo
addikt
-
Garry84
tag
Sziasztok!
Kitaláltam, hogy kap egy Kitkatet a régi jó kis Blade. Elég régen nem csináltam már ilyesmit, jelenleg 160-as systemem van, valami KonstaT-s ICS-sel, 180-ra nyomnám fel. Nem találtam sehol Gen2 -> Gen2 TPT-t, ami ezt megoldja (csak Gen1 -> Gen2-t). Gyárilag Gen1 voltam, úgy emlékszem, hogy még anno a T-s hivatalossal frissítettem, ergo gyári Gen2-ként tekinthetek rá, ha minden igaz. Volt régebben valami progi, amiben mindent ki tudtam választani, hogy milyen generációról indulok, és mekkora partíciókat szeretnék. Ezt megtalálom még valahol?
-
OrLiX
tag
Sziasztok!
Segìtséget szeretnénk kérni!
Anyukàm Bladeje egyik percrôl a màsikra összeomlott.
Kezdôdött azzal, hogy hamar lekerült, majd màsnap màr boot-loop fogadott.
Feltettem ùjra az Ice Armor 2 Reborn ROMot a leìràs szerint, de megint csak boot-loop.
Mit csinàljak vele?
Köszönöm a vàlaszokat!
-
TommyY2
tag
-
Grzimek20
tag
Most találtam egy Bladet. Azt írja az eladó, hogy az kijelző nem mindig érzekeli az érintést. Állítólag mobilüzletben azt mondták neki, hogy egy szoftverfrisstéssel megoldható a probléma.
Ez lehetséges, vagy az érintőpanelnek lehet hibája? -
Grzimek20
tag
Sziasztok!
Nincs esetleg valakinek egy eladó Blade-je?
-
Telda
addikt
Hali!
A kelzsoca félre romok elérhetőek még valahol?
-
w333
félisten
Üdv. mindenkinek lenne egy S.O.S gyors kérdésem ...
Jelenleg a telefonon SS RLS7 van elég kevés a hely (Sytem 121/220, Data 140/162, cache 15.76/37.50) a kérdésem az lenne hogy ezzel a Módszer 1 melyik Data kiosztást válasszam, illeve ezzel a leírással működni fog köszi
-
ZeTE
tag
Sziasztok!
Hozzám került egy Blade!
Már rég óta csak ilyen telóm van, tudok róla 1-2 dolgot de ez most kicsi meghaladja a képességeimet.
A haverom újra akarta húzni, nem tudom hogy hogy és mit akar rátenni csak annyit full tégla lett.
Semmire nem reagál. Nem kapcsol be nem veszi a töltést. Raktam bele egy csutka full akksit és
azzal sem nyekken meg. Adatkábelel rádugva a gépre sem történik semmi. Ötlet? -
Zaja2
senior tag
Szevasztok!
Olyan Android FM rádióra volna szükségem egy CM 7-es ZTE Blade-re,amit ki lehet hangosítani.
A Gyári FM rádió ugyan is erre nem képes,és semmilyen rejtett vagy nem rejtett beállítás nincs a készülékben,ami erre utalna.
Online rádiók a kevés adatforgalmam miatt nem jók,és szinte folytonos a GPRS kapcsolat is,így lassú is lenne.
Előre is köszi! -
br.rak
őstag
Egy pár újraindítás megoldotta dolgot, az alkalmazások már az ext-en vannak. Bocsi a kommentfolyamért
-
br.rak
őstag
A google play szolgáltatások eltávolítása megoldotta a gondot, nincs már leállás és eltűnt a plusz google "alkalmazás" is. Próbáljátok meg t is törölni, lehet megvan mi okozza a leállást.
A Mounts2sd megtalálta és külső tárhelyként fel is csatolta az ext partriciót, de csak maga a program alatt látszik a beállítások/tárhely menüpont alatt nem. Indító script beállítva, mégsem tudok átpakolni semmit az ext-re. -
-
br.rak
őstag
Felmerült egy kis problem, de nagy valószínűséggel megint én szerencsétlenkedtem (user error lvl 99)
Szóval a telefon nem látja az sd kártyán (16gb( lévő) ext (4gb) particiót (recovery alól történt a formázás
És nem tudok sd kártyára alkalmazást mozgatni próbaként leszedtem a 2048 nevű játékot és nem engedte app2sd-vel?
Valami tipp?Br
-
Nestor16
senior tag
válasz
ebegab92 #29435 üzenetére
Nem, ez a hiba kb 30-40 hszel előbb több embernél is előjött csak azóta semmi infó róla itt és nem tudom, hogy mert találtak-e rá megoldást vagy ők is csak várnak
Konkrétan ziyan a (#29394). hszben leírta, hogy neki is előjött csak még nem tudja mi a megoldás rá, elvileg a Google Play frissülése okozta. -
Nestor16
senior tag
válasz
uniqm1 #29433 üzenetére
Igen, tökéletes is lenne, ha ezek a problémák nem lennének, amit te mondasz, ugyanez a tabletemen jött elő, az eredetit letiltottam, a swiftkey újraindítás után sose volt aktiválva, addig nem is jött elő billentyűzet rajta...
Én a Z-Romból még kitöröltem a csengőhangokat meg 1-2 alkalmazást és 121 Mb-os lett a rendszer partíció mérete, így kicsit nagyobb lett a data
Viszont nektek már nem is jön elő a 'Google Play szolgáltatások váratlanul leállt' kiírás? Mert engem kezd zavarniÉn más már nem is panaszkodik ezügyben
-
uniqm1
tag
válasz
Nestor16 #29430 üzenetére
Szia!
Én használok Swiftkeyt, szeretem, megérte az árát. Nekem nem volt még vele ilyen problémám. Csak annyi gondom van vele, hogy egyre nagyobb a mérete, emiatt kénytelen vagyok sd-re pakolni link2sd-vel, ott viszont nem marad alapértelmezett beviteli mód, minden egyes reboot után állíthatom be. -
donistvan
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van a ZTE Blade-mel, hogy csatlakozik wifihez, ftp-t tudok csinálni program segítségével, viszont internetet nem kap a telefon, a router nem hibás mivel minden más megkapja az internetes, újra tettem a romot, nem lett jó, feltettem egy másikat azzal se lett jó. Azt hozzá kell tegyem, hogy néha jó , néha nem, és ötletem nincs, hogy miért csinálhatja. Esetleg van valami ötletetek?
Üdv,
István -
wödör
csendes tag
Sziasztok! Tegnap a jó öreg zte-m fogta magát és úgy gondolta, hogy ezentúl nem kommunikál velem, hanem egy napja csak a figurát hajlandó kijelezni, semmi mást, gombokra nem reagál.
Van ötletetek, hogyan tudnám újra használni a telefont? Előre is köszi! -
Nestor16
senior tag
Hali.
Még mindig nincs megoldás a 'Google Play' szolgáltatások váratlanul le állt dologra?
Már várom egy ideje türelmesen, hogy valaki hátha tudja, de kezd idegesítő lenni. Néha már másodpercenként elő jön...
Illetve használ még valaki SwiftKey billentyűzetet? Ez is rendesen be van lassulva, pedig az ideig elég jó volt és már megint el kezdte azt a kínját is, hogy nem jegyzi meg az új szavakat és régieket is el felejtette! Előző romnál is ezt csinálta egy idő után... Mellesleg eredeti direkt. -
-
Brambilla
újonc
Sziasztok!
Menyasszonyomnak egy ZTE Blade 3 telefonja van, amely eddig tökéletesen működött. A napokban azonban nagyon furcsán kezdett viselkedni. A telefonkönyvben teljesen összekeveredtek a nevek és a számok. A neveket átírja a telefon, de ez az átírás is változik és egyszerre 6-7 számot is hozzárendel egy névhez. Próbálkoztunk a telefon újraindításával és visszaállítottuk a gyári beállításokat, de ez sajnos nem oldotta meg a problémát. Gyanakodtunk vírusra is, de a a víruskereső nem talált semmit. A Telenornál nem voltak túl segítőkészek, csak annyit mondtak, hogy ha náluk hagyjuk a telefont, 2-3 hét alatt megnézik, hogy mi lehet a probléma. Abban szeretnénk a Ti a segítségeteket kérni, hogy írjátok meg, szerintetek mi okozza ezt az "összekeveredést", és mi lehet rá a megoldás. Ha pár perc alatt, egyszerűen is helyre lehetne állítani, akkor nem szeretnénk hetekre nélkülözni a telefont, amelyet - tudom, hogy közhely, de
munka és egyetem miatt tényleg így van - menyasszonyom nem tud nélkülözni a mindennapokban. Válaszotokat és segítségeteket előre is hálásan köszönjük! -
ebegab92
senior tag
válasz
gamek!ller #29426 üzenetére
Üdv!
Én is átmenetileg S3 után ezt a vasat hajtom, és hááát nekem is feltűnt ez a hipertempó
Nem szüttyögtem, kb. 1-1.5 hét szenvedés után feltettem a 4.4.2-es Unofficial CM-ot
Ha fényévekkel nem is, de picit azért reszponzívabb lett + sokkal frissebb
-
gamek!ller
őstag
Sziasztok!
Muszáj volt vásárolnom egy ilyen készüléket átmenetileg. Sajnos olyan lassú, hogy az S3 után megőrülök tőle.. Van valami megoldás arra, hogy gyorsítsak ezen valamit? Gondolok itt valami újabb sw-re, vagy nem tudom.
Köszönöm!
-
ebegab92
senior tag
Sziasztok!
Csak nem bírtam ki a ROM-olást ZTE Librán
4.2-es ROM elvileg mezei Gen3 v2a után felmegy simán (csak 160 MB system partition kell a 4.2-nek), csak mivel ismerem a JB-t, hogy eléggé tudta enni a telefont, így 4.4.2-re próbáltam rá
Csak itt ott jött a probléma, hogy nem volt olyan Gen3-as TPT fájl, ami 180 MB-os systemet tudna...Annyit sikerült elérni, hogy a Gen2 Stock felment rá (220 MB system/162.5 MB data/37.5 MB cache...), így már a 4.4.2-es ROM is ment értelmesen. De nekem elég lenne a 180 MB system, csak mivel eredetileg nekem Gen3-asnak írta a telót, így csak az image.bin szerű TPT-ket tudja feltenni. Ami meg jó lenne, az pont nem image.bin(G1-G2 v10f: 180/274/2). Van valamilyen mód, hogy rendezzem a partíciók méretét, mer így elég karcsú a data mappa
(Link2SD csak kicsit javított a dolgon
) ??
Előre is köszönöm a válaszokat
-
gytallian
tag
Ha van egy türelmesebb, szájbarágósan magyarázó szaki most erre:
TPT helper futtatása után a kiszedett majd később visszarakott akkuval a menü + vol+ + power gomb folyamatos nyomására egy rezgés, piros led ég kis ideig, kivilágosodik kicsit a kijelző(háttérvilágítás?) és elalszik a piros led. kb 1-1.5 perc után elengedem a gombokat, mert ha eddig nem állt neki szerintem már nem is fog. Azóta csak világit a kijelző, és kész. Ha kiszedem az akksit, és újból kezdem az eredmény ugyanez. Ja és az akksi kiszedéssel min 10 percet vártam, szóval nem hiszem hogy beleszóltam volna ezzel bármiféle telepítésbe. Hogy leheljek bele életet? A tpt helper előtt sem jött már be a recovery menü, akkor is csak hátttérvilágítás volt. Viszont akkor még az akksi ki akksi be, normal bekapcsra felállt a telefon.
USB kábel van.
Win7 64 van.
mit csináljak? -
-
kukinyo
addikt
Mindkettőtöknek köszönöm a választ
Tulajdonképpen a kérdésem lényege az hogy ha az appok ext partícióra vannak pakolva, onnan indítva, észrevennék némi gyorsulást, mondjuk egy cl6 kártyával szemben?
Vagy a különbség olyan kicsi hogy elenyésző? -
kukinyo
addikt
Sziasztok
Ha vennék egy ilyen memóriakártyát, szerintetek a blade ki tudná használni a sebességét?
Transcend MicroSDHC Card 16GB + Adapter 600x Class 10 UHS-I Max R/W 90MB/s, 45MB/s -
TRob1
veterán
válasz
uniqm1 #29409 üzenetére
Miért pont 15-re?
Amúgy vannak 50Gb-os ingyenesek is... sőőőt... (itt érdemes olvasgatni, van egy csomó javaslat, info) -
uniqm1
tag
válasz
TommyY2 #29395 üzenetére
A wifi hiba nálam is előjött az új kernelnél. Újraindítás után egy darabig általában van wifi, egy ideig működik, aztán lekapcsol az egész wifi modul. Rendszert még nem igazán fedeztem fel a jelenségben, mert van, hogy az újraindítás sem segít. Kénytelen leszek visszarakni az előző kernelt.
#29402 Keeperv85: Valami felhő alapú tárhely nem lenne megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest