- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
Ráleltem a kb. 2,5 éve téglává (rosszul sikerült ROM frissítés) vált ZTE Blade-mre. Külső állapota jó, lényegében volt használva kb. 1 évig... Vna értelme meghirdetnem? :S
-
Cheesy
őstag
válasz
Keeperv85 #26128 üzenetére
Hát igen... tiszta lappal jó kezdeni mindig.
Úgyis szolgálatba akartam álítani a 40GB-os SSD-met, arra megy a rendszer, a 120GB-os meg lesz az install drive.A leírás feltételez egy Chanel1.nvm filet, ilyenem nincs. Valamint csak akkor működik ez a fajta módszer, ha a windows felismeri az eszközt... de erre meg a reinstall a lehetséges megoldás...
-
Cheesy
őstag
Kinek van kedve feltámasztani egy halottat?
Landolt nálam egy hullamerev Blade, gondoltam felébreszteném, mert igazándiból nem rossz állapotban van.
Jó ideje nem volt használva, kb. 6 hónapja kikapcsolt állapotban volt. Itthon feltöltöttem és megnéztem ad-e életjelet:
zöld android logó (gonoszan világító két fehér pöttyel a szeme helyén) és .... ennyi.
Na, mondom nem b*ol ki velem, google és már találtam is egy guide-ot. Végigolvastam, nem is egyszer, letöltögettem amit kell és nekifogtam .... volna, de a windows képtelen felismerni a driverét. "Unknown device" és kész. Többször megpróbáltam más és más forrásból szerzett drivert felrakni, semmi eredménye.
Egyik billentyűkombináció sem hozott sikert, se recovery, se download módot nem értem el vele.
Van benne egy 2GB-os memkártya, kipróbáltam GEN1 és GEN2 TPT image fájlokkal is, külön rámásolva a memkártyára, hátha, de semmi eredmény, ugyanaz a zöld kis ördög vigyorog a bootnál.Milyen módszer létezik még amit ki lehetne próbálni?
Igen, tudom, hogy van JTAG, de ahhoz meg felszerelés és hozzáértés kellene -
Cheesy
őstag
Ugyan rákerestem a kereső funkcióval, de csak azokat a hozzászólásokat találtam amiket még rég
Szóval, belefutott-e már valaki v2.3.7-es softon normálisan működő, nem kihangosítós üzemmódban működni hajlandó call recorder appba?
Mióta frissítettem a Big_Daddy_IV-re, azóta egy sem hajlandó normális felvételt készíteni. Előző rommal nem volt gond (kelzsoca_r11_hun 2011.01.29), Call Recorder nevű progi kiválóan működött. Ha nincs rá más megoldás downgrade megvalósítható egyszerűen? Fontos lenne ez a funkció.
Mondhatni szinte ez az egyetlen ami fontos nekem az "okostelefonban". Néha mobilnet és kész. Se GPS, se fényképező, se zenehallgatás, se filmnézés...
Őszintén szólva még mindig nem kedveltem meg a tapogatós telefonokat, ha lenne a fent említett app Blackberryre már váltottam volna rá (gombos fajtára).
Tudtok segíteni? Válaszotokat előre is köszönöm! -
Cheesy
őstag
A ROM mágusok tudnának erre igazán válaszolni szerintem, hogy igaz-e (mert ők minden összetevőt tudnak ami a telefonra kerül, bár a cikk szerint ez nem pont magyarszkyról szól):
logger rootkit a telefonon(azért ide, mert blédem van nekem is)
-
Cheesy
őstag
válasz
Razor_alpha #5954 üzenetére
Tehát azt mondod egy rom váltás/frissítés megoldhatja a helyzetet? Ki fogom próbálni, ha nem ma, akkor holnap.
-
-
Cheesy
őstag
válasz
maggi1886076 #5908 üzenetére
Köszönöm, szerintem az lesz belőle, a a modaco-s maláj rom-hoz particionálni kéne én meg így is izgulni szoktam romfrissítés közben (annál a rrengetegsok 2 alkalomnál)
Viszont:
Mikor írtam nektek az akksiról, az előtt dugtam a töltőre a telefont. 4 óra után indultam hazafele, lehúzom a töltőről a telefont és már jelez is, hogy tölteni kell. Mondom wtf? Megnéztem és mondhatni semmit nem vett fel, legalábbis nem mutatja. A töltő feje meleg volt, tehát delej az ment át rajta, egyébként a telefonon is direkt néztem amikor rádugtam töltőre, hogy mutatja, hogy töltődik. Ugyanis ez nem az első eset, hogy ezt csinálja. -
Cheesy
őstag
válasz
Kicsirics77 #5893 üzenetére
Ez azért is gyanús (mármint a rom), mert a felrakás után jelentkezett a jelentős időbeni csökkenés két töltés között ugyanolyan használat mellett.
Mi most a legjobban használható ajánlott, favorit rom? Szigorúan casual felhasználásra -
Cheesy
őstag
válasz
zszabika #5890 üzenetére
BD IV, azóta nem váltottam, azelőtt meg kelzsoca még januárban elérhető egyik ajánlott romját használtam nagy megelégedéssel, csak frissíteni akartam az új androidra (v2.3 ginger) a gyorsulás miatt, ami egyébként látszik is, menü sokkal finomabb, szövegbevitel barátságosabb.
Akksit honnan érdemes? :S
-
Cheesy
őstag
Egy kis beszámoló:
Október közepe táján felraktam az aktuális Big Daddy IV romot.
Azóta drasztikusan lecsökkent az akkumlátorom teljesítménye, szinte naponta kell tölteni azt a telefont amit azelőtt 4-5 naponta. Igen, nekem bírt annyit.
Most viszont annyira bosszant, hogy tegnap este csurig lett töltve és ahogy írom ezt, már jelzi, hogy lemerül.
Hozzáteszem csak a bluetooth van bekapcsolva, az mindig is be volt ezelőtt is a headset miatt, a készenléti időket az alapján írtam. 3G és szinkronizálás csak akkor van bekapcsolva ha épp kell, természetesen ekkor érthető ha gyorsabban merül az akksi.Ötlet?
Ennyire kiszámolták volna ennek a telónak az élettartamát? 1 év lenne? (Januárban lesz 1 éves) Most már évente lehet telefont cserélni? :/ (Kínaira értem, gondolom egy szifon, vagy galakxszis vagy hasonló azért más árkategória és élettartam) -
Cheesy
őstag
szerintetek hol találom a névjegyeket? Illetve hogy tudom az összeset letörölni, hogy visszaállíthassam mentésből? Mert a rom frissítés után minden névjegy duplán szerepel, pedig nem emlékszem, hogy 2x állítottam volna vissza, de hátha.
Illetve a névjegy filet, ami .xml van-e valami amivel szerkeszteni tudnám? -
Cheesy
őstag
Használ itt valaki 2.3-as ginger rendszeren működő call recorder progit? Ami a roman-féle all call recorderhez hasonlóan teszi a dolgát.
-
Cheesy
őstag
Tetszik ez az új rom (BD IV), viszont két furcsaságot vettem észre, melyek nem valószínű, hogy összefüggenek vele:
- exportáltam a névjegyeimet a telefonból a frissítés előtt, miután importáltam minden névjegy duplán szerepel, a számokat tagolja néhol kötőjelekkel, de van amelyiknél identikus
- nem működik a market wifin keresztül, csak 3G-nszerk.:
- az eddig nagy megelégedettséggel használt autocall recorder (roman-féle) most már nem működikPedig szükségem van egy ilyen appra
-
Cheesy
őstag
Noh. Hát kalandos volt, párszor azt hittem kuka lett a telefonom, de sikerült az új romot (Big Daddy IV) is rárakni, működik jól. Köszönöm a tanácsokat!
Gyorsabb lett a készülék, látványosan.Viszont az megmaradt, hogy 1,5 óra töltés után 27% az akksi úgy, hogy még mindig töltőn van... Ennyire kaka lenne az akkumulátor? Vagy más nem használja folyamatos 3G adatkapcsolattal? Vagy ez nem is csoda, hogy nem bírja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest