- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Makifeju
tag
Üdv Urak!
Egy érdekes problémával állok szemben,segítséget kérnék a megoldáshoz. Adott 3 érintőhibás blade,amihez rendeltem eddig 9 érintőt. Nos az érintők egyike sem működik,viszont a készülékek jók,mivel a repedt érintővel mennek. Ennyi vackot vettem volna? Nem hiszem. Találkozott már valaki hasonló problémával? Miért nem kezelik az új érintőket? Megoldás esetleg? -
marec1122
senior tag
Köszönöm szépen srácok. Ez alapján most már talán neki tudok menni a dolognak holnap.
-
trebrona
nagyúr
Annyit módosítanék az előző HSZ-emhez, hogy nem stock 2.3 hanem 2.2. Először 2.1-gyel jelent meg a készülék. Tényleg nagyon régen volt már, hiszen ma már 6.0-nál jár az android.
-
br.rak
őstag
partriciónáláshoz leírás és linkek (link)
recovery-clockwork-6.0.1.1-touch-blade-Snap.IT-20120830.zip
(md5: 864a6ed4e5fdd73101a17799cfada013)zte-handset-usb-driver-5.2066.1.11.exe
fastboot
http://data.hu/get/9375815/fastboot.zipA Rom és gappsot már linkeltem korábban
-
trebrona
nagyúr
válasz
marec1122 #30189 üzenetére
Blade Checker alkalmazással tudod ellenőrizni, hogy gen1 vagy gen2. Olyan régen volt már, hogy nekem a kernel és a build nem mond semmit.
Emlékeim szerint ha stock 2.3, akkor már gen2, de inkább csekkold le!
-
marec1122
senior tag
válasz
marec1122 #30186 üzenetére
Bocs a dupláért de pl olyan nehézségekkel nézek szembe mint például nem tudom hogy a telefonom melyik generáció . Hiába leírtam hogy első de azt úgy értettem hogy zte blade I de ha szoftveresen kell ellenőrizni azt már nem hiszem hogy a szerző erre gondolt viszont a linkje elavult. Sajnos nem ez az egyetlen link ami elavult és ez is nehezíti a dolgot. Ráadásul amikor recoverybe akarok lépni egyáltalán lássam hogy mi az hogy működik megjelenik egy ftm felirat amire írnak itt ugyan megoldás de (FTM-ben maradásra TPT kell, ha utána is úgy marad, akkor chanel helyreállítás. A csodazip kihalt a GEN1 után.) ebből érhető módon nem sok eredményre jutottam ráadásul az alap leírásban az van hogy ez az ftm bizonyos esetben hasznos amit el sem tudok képzelni. ebből nekem annyi jött le hogy antitalent vagyok ehhez a melóhoz
-
trebrona
nagyúr
válasz
marec1122 #30184 üzenetére
Azért kezdetnek elolvashatnád a téma összefoglalót, hátha megértenéd az előbb leírtakat.
-
br.rak
őstag
válasz
marec1122 #30182 üzenetére
A Z-Rom ( CM 4.1.2 alapú) van az én blademen és jól müködik.
Most csak ex has írok, szóval sorry ha valami kimarad, illetve a többi linket most lusta vagy megkeresni, majd később
-1 kell egy SD kártya, amin van ext partíció is , vagyis egy kártyaolvasó sem hátrány ha kéznél van
0, leszedni a Blade-hez való drivereket
1 feltenni egy módosított partíció kiosztást (ezt elvileg gyári rom alól is meg lehet oldani mindenféle hókuszpók nélkül)
2 a recovery-t frissíteni a legújabbra
3 feltenni a romot recovery alól
4 feltenni a gappst (a play elvileg frissül majd a legújabbra ,azt hiszem 6.0.5 perpill)
5 sd2ext programot feltenni és beállítani.Ekkor lesz egy jól működő független Bladed, jobb esetben találsz is hozzá olyan programot, amivel tudod IP kamerának használni.
Linkeket majd valamikor holnap vadászok, de ha rákeresel a nevemre itt, annó én is lefutottam pár kört, amíg össze nem jött, hátha működnek még a linkek. Viszont ez a típus lassan a hatodik évét tapossa, lehet, hogy már "fárad" a rajta lévő memória és egy flash során elhalálozik.
BUÉK.
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
tudom hogy elég sok olvasással megkapnám a választ de nagyon hálás lennék ha ezt megspórolnátok nekem. van egy régi zte blade-em. első generációs. ip kamerává akarom változtatni de nem nagyon mennek fel rá a progik. kéne nekem e legújabb biztosan jól működő rom és az a hely ahol leírják nekem lépésről-lépésre hogy lehet új romot rakni telóra. amúgy is érdekelne a dolog.
köszönöm
-
csinibá
tag
válasz
metalstorm #30163 üzenetére
Szevasz! Köszi a feltöltést!
Minden csont nélkül felment, és hiba nélkül fut.
1 Kérdés: A fejlesztői lehetőségek miért vannak beszürkülve? -
br.rak
őstag
válasz
pixelshader #30179 üzenetére
A telefon belső memóriáját nem látod pl windows intézőn keresztül?
-
pixelshader
tag
Helo! Zte v795 (ZTE kis 2) usb drivert hol találok? Xp-s gépre ha rárakom, kiírja, hogy telepítsek drivert.
Zte kis 3-hoz találtam egy drivert, az nem jó hozzá. Van egy installálható ADB driver, de az meg nem ismeri fel a telefont. Köszi a segítséget!
Azért kellene, mert a telefon érintőkijelzője eltört, és a tárolóról akarok leszedni cuccokat. Ha a telefont felimesri feltelepítek egy remote alkalmazást, amivel pc-n tudom irányítani a telefont.
-
bbéla
csendes tag
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy 5 éves telenoros blade-re telepíthetek-e vodás gyártói ROM-ot és utánna tudom-e használni vodkafonos kártyával? Tudom függetlenítés kizárva, de ez nem az
üdv, bbéla
-
br.rak
őstag
válasz
olasz69 #30172 üzenetére
Nagyon eszi az aksit mind a navi, mind a kijelző, még alacsony fényerőn is, ha nem tudom tölteni, akkor Bp-n visszafelé már nem tudtam volna használni.(és ez az aksi még rendben is van)
Legközelebb veszek egy power bankot és azzal kicsit nyugodtabb az ember. (bármilyen telefonnal) -
br.rak
őstag
háát, cii nem ciki, én tegnap Bp-n gyalogos navigálásra használtam Igo-val (szülinapp), meg még egy kisebb városban. Egyik kezemben táskás, ernyő másikban a telefon. Ezt egy nagy monstrummal nem tudtam volna előadni. Összviszz volt 3,5 óra navigálás, szerencsére tudtam tölteni egy kicsit. és a végére kis zenehallgatás is belefért, mivel a fő telefon is a végét járta szuflaügyileg..
Szóval korához képest jól tartja magát. -
bunnyhu
senior tag
válasz
aytukabozs #30167 üzenetére
Gondoltam én is rá, hogy elrakom, több régebbi nokia telefonommal is ez történt.Valahol valamelyik doboz alján vannak ... szóval szép dolog a nosztalgia, de ha valaki még használni tudja, inkább éljen tovább a kicsike
Nekem is ez volt az első okostelóm egyébként
Meg kell tanulnunk elengedni a tárgyakat!
-
kj007
tag
válasz
Kösz, ez már felment! Mount2SD-vel kezdve egészen jól használható (a Blade eredeti particionálású).
-
aytukabozs
addikt
válasz
bunnyhu #30166 üzenetére
Én mikor lecseréltem, elraktam a fiókba.
Egyrészt érzelmileg is kötődöm hisz nekem ez volt az első okostalefonom,
másrészt nem olyan nagy baj ha van egy okos a közelben ha valami történik az épp használatban lévő telóval.a csjáómihoz meg gratu (vagy sok szerencsét, vagy fogyaszd egészséggel
)
(#30163) metalstorm
-
bunnyhu
senior tag
Lecseréltem a blade-et egy redmi2pro-ra. Ha valakinek kell egy hibátlan gen2, dobjon privátot aztán valami árat kitalálunk rá. Egyébként ajánlom a redmi-t, nagyon nem bántam meg
-
pixelshader
tag
válasz
aytukabozs #30162 üzenetére
ertem, koszi. sajnos ez a telefon nem er annyit.
en is igy kaptam, nem en tortem ossze. -
GrandS
senior tag
válasz
No ez már hiba nélkül felment. Folyamatban...
Kösz, kipróbálom!...és működik! Elég gyors, majd később még átnézem. Szóval ajánlom, használható.
-
metalstorm
aktív tag
Blade 4.1.2 LiteRom_By Metalstorm - frissített/javított link!
-
aytukabozs
addikt
válasz
pixelshader #30161 üzenetére
Úgy.
Az a 'plexi' a digitizer, vagy érintőpanel.
Az alatta lévő a kijelző.
Az előbbit leszedheted, de akkor el is dobhatod a telefont, mert nem fogod tudni vezérelni.Olyan 3000 ft körüli összegért tudsz rendelni hozzá érintőt, és megint csilivili lesz a telefonod.
Ja és mivel topicidegen a telefon, nem ártana offtopicban kérdezni róla.
-
pixelshader
tag
Helo, van egy zte v795 telefonom. A kijelzoje szet van torve, de teljesen jol mukodik.
Ezt a torott plexit le lehet szedni rola, es alatta van a "valodi" kijelzo, vagy hogyan mukodik? koszi a valaszt. -
aytukabozs
addikt
válasz
metalstorm #30158 üzenetére
Nézd, bedobtál 1 romot egy szakmai topicba, aminek a leírása -szerintem- fényévekre van a szakmaiságtól.
Mikor kérdeztem valamit a romról és egyben jeleztem hogy ezt a hibát javítanod kellene,
a válaszodban a romra vonatkozó kérdésre nem tértél ki, helyette elviccelted hogy máshol is rosszul írják.
Azóta (5 nappal ezelőtt) kiderült hogy hibás a feltöltésed, de még mindíg nincsen javítva, noha szerintem ez is alap lenne hogy mielőtt valamit megosztok másokkal, megnézzem hogy működik-e egyáltalán.Az őstag rang nem jelent igazából semmit, jóval később kezdtem fórumozni mint te, de azt még újoncként megtanultam hogy ha 5 percen belül írok többször, akkor nem új hozzászólást írok, hanem használom a szerkesztés gombot, kiváltképp akkor mikor több HSZ ugyanannak az embernek szól.
Lehet ezeket a dolgokat kötekedésnek venni, bár szerintem ezek még az építő jellegű kritika kategóriájába tartoznak.
-
kj007
tag
válasz
metalstorm #30156 üzenetére
Kösz! Tudom, hogy zip formában kell a CWM-nek, de hibát jelzett, utána próbáltam megnézni unzip-pel.
-
metalstorm
aktív tag
válasz
aytukabozs #30150 üzenetére
A kötekedés lételemed, ezt már tapasztaltam...
-
metalstorm
aktív tag
válasz
aytukabozs #30153 üzenetére
Lehetsz őstag meg okoskodó, a biztositékodat meg vágja ki, és ne csak majdnem! Menj kirándulni ha ennyire nem birsz magaddal!
-
kj007
tag
válasz
metalstorm #30144 üzenetére
A letöltött rar-ból kicsomagolt zip-eket nem tudom kibontani, mert hibásnak jelzi az unzip, de a recovery is.
-
kj007
tag
válasz
aytukabozs #30153 üzenetére
Bocs! neki is szántam, csak mellékattintottam. De nem reagált rá, pedig ha nézi a topikot, rájött volna ő is.
-
aytukabozs
addikt
-
kj007
tag
válasz
aytukabozs #30145 üzenetére
A letöltött rar-ból kicsomagolt zip-eket nem tudom kibontani, mert hibásnak jelzi az unzip, de a recovery is.
-
GrandS
senior tag
válasz
aytukabozs #30150 üzenetére
Egyébként minden törlés megvolt.
Factory, dalvik, system, stb. Kb 50x telepítettemromot Blade-re.
-
GrandS
senior tag
válasz
Nekem hibát írt ki telepítéskor a ROM.
-
törölt tag
válasz
metalstorm #30147 üzenetére
-
metalstorm
aktív tag
válasz
Elterjedten igy fogalmaznak!
Sajnálom ha falra másznál ettöl mint pókember...
-
olasz69
senior tag
válasz
Köszönöm! Megnézem!Letöltöm,felteszem!
-
aytukabozs
addikt
válasz
Basszus nem akarod kicsit átírni?
Ettől hogy "wipe-k törlése" ettől a falnak megyek,
noha magam sem vagyok egy nagy mágus.
Az olyan mint a bacon szalonnaBtw zyan 4.1.2-höz képest miben jobb?
Van értelme arról erre váltani? -
metalstorm
aktív tag
-
Sziasztok,
Kicsit off, de Blade II-re van valami értelmes alternatív rom, ami még frissül, és normálisan működik? CM lenne jó nekem, de abból 2013-nál újabbat nem találtam...
Köszi ha valaki tud valamit
-
br.rak
őstag
Egy ballaszt nélküli rom még egy ilyen vason is elfut (bár nagyon sokáig megszokott volt a 512Mb ram az alsó és sajnos a középkategóriában is)
Én sokad telefonnak vettem, netmegosztás céljából, a legutolsót másfél éve, azóta előlépett másodtelefonná, asi meglepően jól bírja, igaz amikor nem netezek fixen 2g-ra van állítva. GPS-t csak szökőévente használom rajta, így az első pozicionálás elég sokáig tart.
Jó a hangminőség, kijelző szép (bár lehet csak azért mert apró)
Én szeretem, hogy a gombok nem kapacitívak, hanem fizikaik, van értesítőled.
Ami nem tetszik, hogy az FM rádiót nem tudom kihangosítani ( tudom) illetve mintha lassan kikopna az USB (de lehet csak a kábeleim vacakolnak)
gyári böngésző és az opera mini is teszi a dolgát, igaz miután feltöltöm nem hátrány újraindítani. -
br.rak
őstag
Nekem van egy kernel lementve, nézd meg, hogy a filenév/méret/crc egyezik-e
http://data.hu/get/9125407/ZROM-testkernel_any_v3.zip
Ha jól rémlik a wifi driverrel próbált valami csinálni, talán hogy több ram legyen? De nem biztos. Ha jól megy, akkor szerintem ne tedd fel.
-
D80
tag
Sziasztok!
Ziyan féle romhoz tud valaki egy kernelt linkelni, az oldalon található link már nem él.
Azt is szeretném tudni, hogy érdemes-e felrakni a kernelt?
A romot most tettem fel, régi Blade reaktíválva lett, mert a mostani telefonom megadta magát.
Ezzel a rommal elég jól működik, ez a telefon sose megy tönkre!
Köszönöm előre is! -
bunnyhu
senior tag
Termék(ek): Speciális SIM csomag 990 lebeszélhetőséggel új (1 db.),
ZTE Blade/SL telefon+tart., fekete (1 db.)
Rendelés végösszege: 36 091 Ft.
A szállítás várható időpontja: 2010.12.20Azóta is használom, bánatomra felraktam azt a förmedvény 4-es androidot, kéne már lelkierőt venni magamon, és visszarakni az icearmort, az legalább jól működött.
Őszintén szólva a fényképező része borzasztóan rossz, és mostanság elkezdtem bringázgatni amikor meg jól jönne az érdekességek megörökítéséhez (külön gépet nem akarok vinni, nincs hova rakni). Meg a GPS is rém lassú, de amúgy zsír az egész, akksi nálam még mindig 5-6 napokat bír, zéró meghibásodás ... ja nem, hátlapot cseréltem egyszer.
Fotózgatás miatt most barátnőm levetett nokia windowsos telóját viszem bringára, mert az viszont szépen fotóz, az endomondo meg azon is van. De igazából emiatt filózok cserén, de ami normális az 5" felett van, még egy redmi 2 pro-n agyalok 50-ért, vagy lehet leszarom az egészet, és veszek egy karbonn-t 27-ért, a fényképezője annak is jobb, bár nem túl penge az sem.Összességében nagyon jó vétel volt, nem bántam meg, és ha egy picit jobb fényképezője lenne, most se gondolkoznék a cseréjén.
-
lorcsi
veterán
felélesztettem
-
br.rak
őstag
válasz
aytukabozs #30128 üzenetére
Ilyen korú telefonok esetében sajnos már benne van a paliban, hogy szembejön egy hardverhiba (mondjuk az oxidos érintkező még határeset)
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #29637 üzenetére
Csodálatos gyógyulások rovatunk mai kiadásában;
Volt nekem ez a nagybeteg telefonom tavaly.
Az itt fellelhető írások alapján próbáltam visszahozni halfbrick országból, de nem sok sikerrel,most pár hete megint a kezembe került, töltőre tettem, megnyomtam a bakapcs gombot és uram fia, elindult...
fasza kis 2.2-vel, t-mobos splashscreen helyett a sima 'android'-ossal, de amúgy minden működött rajta.
Azonban a töltőt lehúzva azonnal kikapcs, se kép-se hang. Furán is 'töltött' egyszer 20, aztán a következő feldugás után 80%, de mindíg kikapcs lett a vége ha lehúztam.
Gondoltam egyet és finom csiszpapírral az akksi és a telefon érintkezőjét megdörzsöltem, és a töltőre téve elkezdett 1%-ról szép szabályosan tölteni, és meg is tartotta a töltést.Úgyhogy gyorsan feltoltam rá gyors egymásutánban, valami talált 4.4-et ami folyamatosan hibaüziket dobált,
aztán az ucsó hivatalos CM7-et, ami működött, de mégis 2.3....?
és végül Zyan 4.1.2-jét amire egyúttal nyomok is egy +1 gombot, szerintem is ez a legjobb erre a telóra. -
törölt tag
válasz
metalstorm #30121 üzenetére
viszem este a laptopot és megcsináljuk ha otthon leszel
-
metalstorm
aktív tag
válasz
Keeperv85 #30120 üzenetére
TPT megvan... feltett vele egy régi CWM-et... frissitettem 6-osra... de bármit felteszek - eddig kipróbált használt romokat is - , a legtöbbnél hibát jelez, amit szerinte hibátlanul sikerül feltennie, annál ójrainditásba megál a zöld manónál... Holnap 13 után folyt köv.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
metalstorm #30118 üzenetére
FTM-ben maradásra TPT kell, ha utána is úgy marad, akkor chanel helyreállítás. A csodazip kihalt a GEN1 után.
-
törölt tag
sziasztok.Tudna valaki feltölteni egy gyári romot valahova?Nem indul a bladem.Köszönöm
Vagy a dump-ot?
-
metalstorm
aktív tag
Volt régebben egy "csodazip"... esetleg valaki tudna müködő linket?
-
metalstorm
aktív tag
Egy nap küszködés után az ami kiindulásnál... Volt fent egy rom tegnapig, Az ébresztö nem twetszett nekem benne (svéd régi rom), ezért feltettem másikat amit már sokszor használtam. Mármint feltettem volna mert válogatós lett a Blade! Legtöbbnél hibát irt, amelyiket meg feltette annál is beragad a cwn-be! Ma már tól FTM-en,TPT-n... és a helytet ugyanaz....
-
Nestor16
senior tag
válasz
metalstorm #30113 üzenetére
Hali.
Már kicsit kijöttem a gyakorlatból, de talán támpontként jól jön ez a link: Blade TPTs
Meg van ennek egy playes változata is, ahol egyénit tudsz kreálni.Olvasd el hozzá a How to use leírást.
Még fejből annyit tudok, hogy érdemes más kártyával is megpróbálni és többet is kipróbálni, mert nem mindig logikusan jön ki, hogy melyik kell rá, szóval akár GEN3-t is érdemes rápróbálni, ha nem megy, bár ebbe már nem vagyok biztos, hogy jó ötlet-e.Üdv.
Na gratu, ettől függetlenül már itt hagyom a hsz.-em.
-
metalstorm
aktív tag
na, valamitól most ugy döntött tpt-zik... végre 3-as cwn van már...
-
metalstorm
aktív tag
Sziasztok! Imádom a Blade-met már kb 5 éves! Kipróbáltam mást is de nekem nem kell zsebbe tablet... viszont van egy problémám. Visszaolvastam de sok link nem él már... FTM-be ragadt a telefonom, CWM-et szeretnék de nem akar összejönni! Romokat már telepitettem (legalább 70-et tutti) de ez a része csak még régen érintett. TPT image mappa a mem kártyán, a bekapcs+hangerö fel+ menu-re nem reagál, ha menü+hangerö le+bekapcs (CWN)-re is FTM jön be! Kiszemelt rom már megvan, GEN2-es,segitsetek hogy legyen CWM-em, mert nincs jelenleg más telefonom! Elöre is köszönöm!
-
olasz69
senior tag
válasz
[Prolixus] #30111 üzenetére
Bocs! Azt nem figyeltem! Hogy Q!
-
olasz69
senior tag
válasz
[Prolixus] #30109 üzenetére
sto1911 oldala
Nézz szét!
Mintha látnék stock romort
álmos vagyok -
[Prolixus]
addikt
Sziasztok!
Zte Blade Q flashelhető stock ROM-ot nem tud valaki-valahol? A vicc, hogy a ZTE support oldalán magyarhonnál fel sincs tűntetve a telefon, pedig itthon vettem a Bestbyte-nál. Amit letöltöttem svéd meg cseh ROM-okat a ZTE oldaláról, nem tudom flashelni sajnos. El szeretném adni a telefont, de nem custom ROM-mal nyilván, hanem az eredetivel, d erohadtul nem találok hozzá.
-
br.rak
őstag
Az a vicc, ha az ember nem tepsit (4coll felett) akar használni, akkor kénytelen ilyen "régi" daraboknál ( talán van pár SE ami hasonló mértben és felbontással készült).
Nekem közel 1,5 éve van a jelenlegi Blade, saccra olyan 4,5 éves lehet és nyilván a külseje viseltes, de az akksi jó és bármikor zsebrevágható, anélkül hogy vagy a telefon vagy én károsodnék -
Williams
aktív tag
Hali!
Az enyém három év után vonult nyugdíjba, teljes egészségben.... Sajnos eljárt felette az idő. Hálás jószág volt.
Egy Lumia 930 az utódja.üdv.
-
konikan
aktív tag
Üdv!
Az enyémnek csak annyi baja van, hogy a bekapcsológomb nagyon nehezen érzékelt így idegesítő volt használni, mert nem tudtam másik gombra rakni, így végül lecseréltem egy Galaxy K zoomra. Ha tudjátok az ellenszert, szóljatok.
-
trebrona
nagyúr
válasz
olasz69 #30102 üzenetére
2011. júniusi mail:
Tisztelt Megrendelőnk!
Netshop megrendelési igényét sikeresen rögzítettük.Kollégánk rövidesen felveszi a kapcsolatot Önnel és telefonon egyezteti a kiszállítás részleteit.
A NetShop megrendelés azonosítója:********Megnevezés Db Ár Összesen
--------------------------------------------------------------------------------------
Készülék alapcsomag ZTE Blade 1.00 21840.00 21840.00
--------------------------------------------------------------------------------------
Összesen: 21840.00Köszönjük megrendelését!
Üdvözlettel:
TelenorAzóta is köszöni jól van, bár alaplapcsere 2 év gari lejárta előtt 1 hónappal megvolt.
Most édesanyám használja, ő a 4. tulajdonosa a családban. Ja, és nem telenoros..., ezért (is)szerettükszeretjük a Blade-et. -
olasz69
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Csak" jelentem "még mindig a zteblade-m használom már úgy 2010 december körül vettem........Keeperv85és kelzsoca nektek különös köszönet!
-
sto1911
veterán
válasz
Keeperv85 #30100 üzenetére
Amit a (#30096)-ben irtal, legalabbis azt hiszem
Megcsinaltam azt, aztan mintha nem akarta volna felrakni a CWM-et, vegul mondom mindegy alapon nem flashelem, csak bootolok rola, de akkor mar fel volt flashelve. Megint lementettem a channelt, atirtam benne az imeit (ami most nem vegig 0 volt, hanem valami tok mas szam) es mukodott.
Kozben meg valahogy armprg modba is kerult a telo, de annak mikentjet nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- LibreOffice topik
- Saab, Volvo topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest