- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probert75
addikt
Sziasztok!
Egyik barátom nevében kérnék tőletek segítséget a ZTE Blade-éhez. A fórum nagyon nagy az archívumokkal együtt és nem szeretném végig rágni magam az egészen. Tudom van kereső is, de ennyi hozzászólás mellett azt sem tudnám mit hogyan keressek. A problémák a következők. A telót a megjelenéskori rommal használja. Eddig nem volt vele problémája, de most már a hosszú évek alatt nagyon belassult a telefon. Annyira lassú, hogyha olyan ember hívja, aki benne van a telefonkönyvében, akkor nem írja ki a nevet a híváskor. Később viszont a híváslistában társítja a névvel a számot. Másik probléma a hely hiánya. Már semmilyen progit nem tud feltenni a telefonra. Nekem Samsung Galaxy Ace-em volt az elmúlt két évben. Arra, ügyes rom főző csinált olyat, hogy a teló SD karijára egy kiterjesztett ext partíciót kellett létrehozni a telepítés előtt, hogy azt csatolja a telefon belső tárhelyéhez. Ezzel megnövelve a belső tárhelyet a sd kari kiterjesztett partíció méretével.
Az lenne kérdésem, hogy erre a telóra van e ilyen script-tel ellátott főzött rom. Ha van ilyen akkor adnátok olyan linket, ahonnan le tudnám tölteni és működik is a link. Az első hozzászólást végig olvasva, nekem nagyon bonyolultnak tűnik első olvasatra a rom flashelése. Az Ace-en már nagyon könnyen ment a rom telepítés, de a Blade-nél félek egy kicsit a dologtól, mert azért csak nem a saját készülékemről van szó. Ezért olyan lépésről-lépésre történő részletes leírás kellene, ami alapján könnyedén megcsinálhatom neki.A segítséget előre is köszönöm!
Még annyi kérdés, hogy többféle Blade 1 van? Ezt azért kérdem, mert Samsung Galaxy Ace is háromféle van és az egyik rom sem kompatibilis a másikkal. Ezért nagyon oda kell figyelni, hgy a telóból ne legyen tégla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest