Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Probert75

addikt

Sziasztok!
    Egyik barátom nevében kérnék tőletek segítséget a ZTE Blade-éhez. A fórum nagyon nagy az archívumokkal együtt és nem szeretném végig rágni magam az egészen. Tudom van kereső is, de ennyi hozzászólás mellett azt sem tudnám mit hogyan keressek. A problémák a következők. A telót a megjelenéskori rommal használja. Eddig nem volt vele problémája, de most már a hosszú évek alatt nagyon belassult a telefon. Annyira lassú, hogyha olyan ember hívja, aki benne van a telefonkönyvében, akkor nem írja ki a nevet a híváskor. Később viszont a híváslistában társítja a névvel a számot. Másik probléma a hely hiánya. Már semmilyen progit nem tud feltenni a telefonra. Nekem Samsung Galaxy Ace-em volt az elmúlt két évben. Arra, ügyes rom főző csinált olyat, hogy a teló SD karijára egy kiterjesztett ext partíciót kellett létrehozni a telepítés előtt, hogy azt csatolja a telefon belső tárhelyéhez. Ezzel megnövelve a belső tárhelyet a sd kari kiterjesztett partíció méretével.
    Az lenne kérdésem, hogy erre a telóra van e ilyen script-tel ellátott főzött rom. Ha van ilyen akkor adnátok olyan linket, ahonnan le tudnám tölteni és működik is a link. Az első hozzászólást végig olvasva, nekem nagyon bonyolultnak tűnik első olvasatra a rom flashelése. Az Ace-en már nagyon könnyen ment a rom telepítés, de a Blade-nél félek egy kicsit a dologtól, mert azért csak nem a saját készülékemről van szó. Ezért olyan lépésről-lépésre történő részletes leírás kellene, ami alapján könnyedén megcsinálhatom neki.

A segítséget előre is köszönöm!

Még annyi kérdés, hogy többféle Blade 1 van? Ezt azért kérdem, mert Samsung Galaxy Ace is háromféle van és az egyik rom sem kompatibilis a másikkal. Ezért nagyon oda kell figyelni, hgy a telóból ne legyen tégla.

Új hozzászólás Aktív témák