Új hozzászólás Aktív témák
-
albi31
aktív tag
Sziasztok!
Látom,hogy van sok fórumtárs akik nagyon otthon vannak a dolgokba,azzal kapcsolatban kérnék segítséget,hogy lassan 2hónapja használok egy 2.GEN-s 2.3.5-l,és a wifi kapcsolattól állandóan újraindul a telefon,nyilván nem látom,hogy ez egy Viber-s használatnál van(üzenet érkezik vagy hívás) vagy Viber nélkül csak simán,de rettentő idegesítő,hogy azt veszem észre,hogy ott áll a teló a PIN-kód beírásánál(volt hogy naponta többször),és ugye ez csak most derült ki,amikor kikapcsoltam a wifi-t és 3G-n intézem a Viber-t,azóta nem indul újra a telefon!Köszönöm előre is a segítségeteket!(előzménye,hogy a srác akitől vettem,a már ismert módon küldte el nekem,vagyis a saját acc-vel,amit nem tudtam törölni,így kapott egy factory default-t...így fogalmam sincs,hogy az ő rom-jával jó volt-e a wifi,mert hogy ő esküszik,hogy hardware-sen minden rendben...de akkor is,én biztos hogy nem küldök el egy telefont úgy,hogy majd hozd rendbe software-sen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest