Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilika
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek tervezem odaadni a telefonom, hogy legyen egy normális droidos készüléke, és elérjük egymást egyszerűbben/olcsóbban, mint SMS-ben. Meg hogy Instagramozhasson
Ám ő igen türelmetlen fajta, és a 2.2 is némileg idejétmúlt, valamint az is zavar, hogy alig pár program telepítésével megtelik a telefon, "áthelyezés SD kártyára" ide, vagy oda.
Kicsit visszaolvasva láttam itt, hogy ICS-ből nincs olyan rom, amin minden működne rendesen. Ez továbbra is így van? Youtube-on nézegettem (többnyire orosz) videókat, amelyekben nagyon látványosan futott az ICS a Blade-en. Gondoltam, hogy (ha egyáltalán rájövök, hogy miként, mert úgy tűnik megöregedtem és lassulok) felteszek egy ICS-et a telefonra, picit megemelem az órajelet és akkor öröm van. (már csak azért is, mert az ICS-nek az alap felülete is tök szép és használható)Vagy inkább legyen elég a GB?
Tudtok romot ajánlani? (olyat amiben minden működik (még a tethering is, mert a tabletet arról szoktam etetni))Vagy inkább hagyjam a francba, örüljek, hogy van egy 2.2-es, hibátlanul működő Bladem, és ne kísérletezgessek ha nem vágom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Kedvenc zene a mai napra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Monitor hiba topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest